• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

lady ve böcüm tekrar mrb...

bu saat oldu hala patronla konuşamadım..bi işten çıkıcam demek bu kadar zor mu ya :))

iş yok ama sonuçta poliçe kesmeyi öğrendim.nereye gitsem iş bulurum cnm..

böcüm iş ortamında huzursuzluk var.ben buraya 1buçuk ay önce girdim. ve yok yere fırça yiyorum...
şamar oğlanı gibiyim...

nan eda oyucam seni bıt bıt ettin sildik alıntıları sen silmemişsin :mymeka:
yaçasın akşam oldu bende çıkıcam birazdan hihoyyyt

benımkınden bahsetmıycen tabıkı kendı sevgılınden bahsetceksın anladımda
neyseee

lady ı aksamlar cnm

nan burcu şaka edım haa
sakn cıddı sanma
herkesın karakterı farklı
senınkı sakın ınsandır ızın almaz sadece haber verırsın ama benımkı öle deıl
gıtme derse gıtmem yanı
cok ağzım yandı cok pişman oldum onu dınlemedığım zaman hep pişman oluyom
oda benden habersız gtmez
hatta sen cok daha ıyı bılırsın
telımde bı no görsun hemen arar bakar
o gun senıde kaydetmemışım hemen aradı hoşşık

Böcük tam çıkarken gördüm mesajını neyseee diyerek ne demek istedin anlayamadım ama şu yaptığına çok takıldım şimdi... Sen bir şey söyledin ve ben izin almayacağımı söyledim arkasından çıkıyorsun o benim sevgilim değil farkında mısın, sen kendi sevgilinden bahsedeceksin tabi falan diyorsun... Sanırım seninle dialog anlayışımız değişti bundan sonra ona göre hareket ederiz... Konuyu burda kendi adıma kapatıyorum ama mesajlarında tuhaflık hissettim ama belirteyim ki akşam akşam gereksiz bir konu oldu.

aç karnıma 3 dene etıcin yedım mıdem ağrıyoo
ama hala açım ben yaa
noluyo bana
doymuyom hıcakannehir

kızlar yazıyla bazen insan ne demek istediğini duygularını tam ifade edemeyebilir
akşam akşam bence üzmeyin birbirinizi olur mu :1hug:

öpüyorum hepinizi çıkıcam birazdan pcyi kapatıyorum ortalığı toparlayım

az önce bi güzel ağladım..
şöyle hıçkır hıçkıra...senağlama

lady aslında hep burdaydım ama muhabbaete fransız kalınca kimsede bana bişi yazmayınca yazmadım bende....
:teselli:

patronla konuştum.sizinde uygun gördüğünüz bir tarihte işi bırakmak istiyorum dedim.yarın konuşalım dedi.:çok üzgünüm:

bu arada patronla tam çıkarken kapıda konuştum.masama dönünce şef sordu ne oldu dilek diye başladım anlatmaya..
sen cumartesi günü izin aldığım halde telefonu niye izinsiz aldın die bağırdın...
bugün patron program fiyatı bir yanlış bir doğru gösteriyorken kalkıp bana bu fiyatı sen mi düzelttin şimdi diye kızdı.sanki yalancıymışım gibi davrandı..
patronun ortağı daha doğrusu bize müşteri getiren satışçı bayanda müşteri telde onu değilde şefi istedi.oda yok dediğimde telefonu kapattımda vayy efendim bana nie bağlamadın! sen gerizekalımısın! sen burada çalışmıyormusun! avaz avaz bağırdı ve bnm patron öylece sustu... :gitme:

şef konuştu biraz işte..kız ben o gün sinilriydim ay kıymam dedi.. işte o kadını takma falan dedi..

gittim ağladım.. sinirlerim düzeldi.şimdi bi tane kahve içiyorum..

bilmiorum yarın ola hayrola artık.. :gitme:

hayır olsun ınş cnm
üzülme sen
bızım patron cok sinirlidır hele bı yeğenı var ınsan sıfatı ağır gelır ama iş stresı dıom kulaklaırımı kapatıyom
ınş ayrılmazsın hatalarını anlar

hayır olsun ınş cnm
üzülme sen
bızım patron cok sinirlidır hele bı yeğenı var ınsan sıfatı ağır gelır ama iş stresı dıom kulaklaırımı kapatıyom
ınş ayrılmazsın hatalarını anlar

iş stresi ama bana yalancı yada gerizekalı dmeelrini haklı çıkartmıyor ki :((

cnm bak ben sana durumu daha ayrıntılı anlatayım...
ben marmara üniversitesi sigortacılık mezunuyum... yani bu bölümle ilgili tek 4 yıllık üniversite..ama gel gör ki kriz ve tecrübe konusu iş bulmadım.ailem sorunlu bi aile..baba senelerdir işsiz.. yeri geldi bnm burs paramla geçindiler..

neyse burayı buldum.bi sigorta acentesi.ilk 2 ay maaşsız sonra 400lira maaş ama işi öğreticez dediler..gireli 1.buçuk ay oldu. cidden işi öğrettiler.ki bende çok azmettim 1 ayda trafik kasko kesebilecek hale geldim...ama öyle birşeyki evdeki sorunlar ötürü olsa gerek işte ya çok dikkatli oluyorum yada çok dalgın... dikkatliykende sorun oluyor dalgınlığıma geldiğindede... ama hatalarım büyük değil değil...asla zarar ettirmedim buraya...

birde cnm sadece bugünkü olaylar değil bu 1 buçuk ayın birikimi..
belki burçlara inanırsın patron akrep erkeği, ama evli, sapık değil yani :)
şefim oğlak bayan ı. yani tam bir iş delisi...
bense çatlak ve ii niyetli yay kızı..
tam bir karadeniz fıkrası gibiyiz kaydirigubbakcemile3
ben birisiyle iyiken diğeriyle kötü olurum.yani bi gün olsun tam bi huzur olmadı burada..mesala kızın daha bi kaç gün önce kavga ettiği arkadaşı nemrut bi sesle arar.ben şef dışarıda derim.tam teli kapatırken şef gelir.bende gelir gelmez şefi delirtmeyeyim die söylemem. ki sonra söyledimde şefde iyi yapmışsın der ve kızı hiç aramaz ama o o an patron derki dilek hiç pratik değilsin şefin geldiğini gördün niye kapattın teli.şimdi gelde delirme... uzun uzun anlatamamki böle böle die... ne yapsam suçlu ben oluyorum yani mafoldumben

off amma dertliymişim ben k bakma kafanı şişirdim böcüm :sinifsinif:

Son düzenleme:
hayırlı bı iş bulursun ınş cnm ozmn
cok az maas bıde unı mezunusun
ınş cok daha layık olduğun yerde olursun
22 kasım ne oluyorsa benımkıde o burc
kımı yay kımı akrep dıoda:bbo:

vay hain keleboş baa atmadı :umursamaz::umursamaz:
iyi la tamam siz aranızda meelleşin gülüşün konuşun ben dış kapının mandalı böle bakim mafoldumben

gördüm gördüm meellerin arasına karışmış çok pardonn :kedi:
keleboş lafımı geri aldım şikerimm :kedi::kedi:
hain deelsin çok dadlu şiker bir hatunsun Şeniz

ben çok stresliyim zaten böcüküm anlamıyo ki beni yaaa mafoldumbenmafoldumben
bende özlerim annemide bakma işte kuyruğu dik tutmak adına özlemem diyomkaydirigubbakcemile3

Neysem affedim seni bu seferlik :kahve:opuyorumnanaktan

nan eda oyucam seni bıt bıt ettin sildik alıntıları sen silmemişsin :mymeka:
yaçasın akşam oldu bende çıkıcam birazdan hihoyyyt

ney eklendi ne silini deyin bakim bana
neler kaçırdım
çabık bana özet geçin lüffen lüffen
:gitme:

Back