- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sor tabi bebemmm yerimsenibenyerimseniben
nuran hoşbulduk balım. kaydirigubbakcemile5
kılott depolllllllllll
nıe geldın nan gene
mısaffrler gıttı cok yoruldum ders calısamadım deme sakın
burcu h geldın
pasaklı kız burayı nasıl bulduysa o yasadıği memleketıde bılır bacım sen merak etme
okul nasıııı gidiyor dicektimm
okudum yukardaa yazmışınn
süper gitmesine sefindim:lepi:
kılott depolllllllllll
nıe geldın nan gene
burcu h geldın
pasaklı kız burayı nasıl bulduysa o yasadıği memleketıde bılır bacım sen merak etme
oşş gördük nuranım opuyorumnanaktan
nuran hariç diğer gudubetler sizleri hoş görmedim haberiniz ola :umursamaz:
Şenizoşş gördük nuranım opuyorumnanaktan
nuran hariç diğer gudubetler sizleri hoş görmedim haberiniz ola :umursamaz:
hoşbulduk nan napıyonn :mymeka:
oyy canım benim çok teşekkür ederim. Şeniz
sor tabi bebemmm yerimsenibenyerimseniben
nuran hoşbulduk balım. kaydirigubbakcemile5
Bende mi gudubetim. yasakkelime
Hoş son günlerde yüzümden çıkan sivilcelerle gudubete döndüm, doktura gidicem ama sanırım regl olduğum için fazlalaştı senağlama
Burcums ben pasaklımın tavsiye ettiği doktora gidicem de.. nasıl gidileceğini bilmiyorumm
Surp pirgiç ermeni hastanesi Sarkis beye gidicem sen geçen gün bize çok yakın demiştin ya ben halıcıoğlundan yada topkapıdan gidicem de minübüs otobüs nasıl gdebilirim..
Yada metrobüsle zeytinburnunda insem oraya minübüs varmı birazcık yardımcı olursan çok sevinirimmm Şeniz
uyhh yine herkeşler burdaaa mirmirmirmirmirmirmirmir
pasaklım.........yakıyormuş inceden inceden sızlatır gibi öle dıyorlar......:sinifsinif:
Bomba gibi pasaklım... Benim için bambaşka bir şey oldu... İyi ki sevgilimin ısrarıyla girdim sınava iyi ki kazandım. Senden naber??
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
burcums hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
Saana bişi s orabilirmiyiiiimm :kedi:
kılott depolllllllllll
nıe geldın nan gene
burcu h geldın
hepicinis gudubetsiniz nemrutsunuz :dilcikar:
sana kil maskesini öneririm dersem sakın inanma kil maskesi kadar kıl bir maske görmedim daha
ama yaş maya ile bir çeşit maske yapılıyomuş çokta işe yarıyomuş deneyebilirsin
yaş maya +süt
aksam ettım daha süper:lepi:
yesılım leernım saolsunlar
kılot ı edıyon nan boşvır
he yaptım :ecrin_bebek:nan lady karısı yine yaramazlık mı yaptın sen cadııı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beğenmedin mi mirmirmirmiruyhh yine herkeşler burdaaa mirmirmirmirmirmirmirmir
amin sarışekerim :Saruboceq: Şenizlaydım..........annemde sedef hastalıgını yaşamış.........işallah ilaçların faydası olur gulum rabbım şafi isminin nuruna şifanı versin...........geçmiş olsunŞeniz
annemın cabuk gecmemış...sanırım buda farklı farklı oluyormuş sedef....annennem...de....anneme sülük yapmış..........
annem hep der benim ilacım sülük oldu diye.........
şimdi mevsimimidir bılmem ama
bı dene bıraz tuhaf bir durum ........:1ninca:
pasaklım.........yakıyormuş inceden inceden sızlatır gibi öle dıyorlar......:sinifsinif:
:1shok: :1shok: :1shok:lady nan yesılım ablamın annesı yoğun bakımda bılıyon mu mafoldumben
Tabi ki yardımcı olurum :lepi::lepi:
Bak şimdi Metrobüs Zeytinburnu Durağı'nda iniyorsun sonra üst geçitten tranvayın olduğu tarafa doğru geliyorsun.Tranvayları de geçtikten sonra merdivenlerden aşağı iniyorsun. Hemen Merdivenlerin altından Yeşiltepe-Olivium Minibüsleri kalkıyor. Ona biniyorsun, şöföre söyle o seni Ermeni Hastanesi'nin önünde indirir. yerimseniben
Ya da trene binip Kazlıçeşme Durağı'nda ineceksin. Hemen durağın orda. yerimseniben
lady nan yesılım ablamın annesı yoğun bakımda bılıyon mu mafoldumben
he yaptım :ecrin_bebek:
ayyy çok sağolasınnn burcummmmmmmm Şeniz
gerçekten çok saol Şeniz
Yarın gidicem galiba abim sabah evde olursa o bırakır ama yoksa metrobüsle gidicemm çok sağolasınn ŞenizŞenizŞenizŞeniz
yarım maya süt ıle maske kıvamına gelecek 20 dk beklet yıka:lepi: