Cesur ve Güzeller

yeni geldik evce oolm ilk işim pc başına geçmek oldu kocişi sattım sizin için trip yapanı vururum :dilcikar:

sana trip yapan yok yavrimu..edaya küstüm nan ben..
olm bi bavul dedi cekti gitti..hicc bunlar cevap vercekmi diye bakmadi bile :mymeka:
ama yaprak dökümünü izledi araliksiz :mymeka:
küstüm harbi küstüm ya :umursamaz:

cemre aplam dışarıdaydık yeni girdik eve valla gözlerim acıyo uykusuzluktan ama geldim söz verdiğim için

maaşallahh harika görünüyorsun saçlar da o biçim:) Hele o etek ceket takım çok şık olmuş... :nazar: Şeniz

maşallah diyim miniğimkıyafetlerin çok yakışmış:nazar:

sılaam üzülme ya bak bende üzülürüm sonra:teselli:

kızlar bende yatıcam şimdi sabah oğlumla okula gidicez
lisede ilk günü kıyafetlerini alıcaz

teşekkür ederim aplacımmm Şeniz
geçen bayramlarda cici alamamıştık bu bayram kocicim hem bana hem kendine takım aldı elbise falan aldı bana
ilk gün herkes baloya mı gidiyorsunuz falan diye espriler yaptı bize
gittiğimiz evlerde en şıkır şıkır giyinen bizdik içeri girince eşimi de beni de "ooooooooo" diye karşıladılar çok utandım :kedi:

tanrıçam da süprizini yaptığına göre yatma vakti geldi benim için... Kulağımın ağrısından zor duruyorum zaten mafoldumben kendinize çok iyi bakın canlarım hepinizi çok çok öptüm

öle demekle olmuyoki mafoldumben
2 oldu bu simdi :1closedeyes:
neyse.. simay uyandi bayanlar bana müsade ! cok öptüm sizi...mirayim tekrar masallah yavrum! yarin postayla yollarim sana resimlerimi :1hug:

:kedi: :kedi: :kedi: teşekkür ederiiiim Şeniz

yerim seniiiii :asigim:

teşekkür ederim aplacımmm Şeniz
geçen bayramlarda cici alamamıştık bu bayram kocicim hem bana hem kendine takım aldı elbise falan aldı bana
ilk gün herkes baloya mı gidiyorsunuz falan diye espriler yaptı bize
gittiğimiz evlerde en şıkır şıkır giyinen bizdik içeri girince eşimi de beni de "ooooooooo" diye karşıladılar çok utandım :kedi:
olsun itibar görmek güzel şey güle güle giy cicileriniŞeniz
tanrıçam da süprizini yaptığına göre yatma vakti geldi benim için... Kulağımın ağrısından zor duruyorum zaten mafoldumben kendinize çok iyi bakın canlarım hepinizi çok çok öptüm

geçmiş olsun bitanem iyi geceleropuyorumnanaktan

öle demekle olmuyoki mafoldumben
2 oldu bu simdi :1closedeyes:
neyse.. simay uyandi bayanlar bana müsade ! cok öptüm sizi...mirayim tekrar masallah yavrum! yarin postayla yollarim sana resimlerimi :1hug:

yerim seniiiii :asigim:

bende uykusuzluktan ölüyorum
bi de sanırım hasta oluyorum burnum çok akıyo
süprüsümü yaptığıma göre bende yatıyorum artık
iyi geceler kısçeler yarın görüşürüs ! Şeniz

sılam bekliyorum yarın mailini yerimseniben

Back
X