cloydum neden örtündün esrarengiz oldun........CADIARZU
ayy cnmacayıp şiyler ıstıyoo
mısır var evde hemen gtsemde etsem dıom ohhhhhh
ramazan bıttı nasılsa ne görsem alıp yıyom sonrada 5 parasız kalıyomkaydirigubbakcemile3
hera askımla dans ettım olm lady k babasıyla deıl:mymeka:
kelebenk nöruyon
kılot ben öle sevyom bağımlısı oldum ne etsemde kurtalamıyom ustelık sıvılce yapıy
bence var dgazıma yazık olar okka pişiremem
ıyy manyak lan bu
hera nan dalga geçii senle benden sölemesi :dilcikar:
kaç kere yazdım sildim
yazmamaya karar verdim
konu 2. üyelik le alakalı gamyoncuiremsu
ayyy mannak ya :roflol:
ben eve geldim millettt
canım yemek yemek istemiyor nedense bende bi gezineyim dedim... Sılam menüde ne var???
henüz bisey yok :roflol:
bende ne yapsam diye internete girdim,esim bi pasta istiyordu onun tarifine bakicam..ispanak vardi,sanirim onu yemek haline getiririm..yanina pilav yapariz olur biter..allah ne verdiyse..benimde daha yiyesim yok yav -tatlicadiarzu-
bizim aney de pilav davuk salata yapmış. şimdi de çorba yapıyo.. İşyerinde de pilav tavuk yedik bugün:1ninca: içim dışım pilav tavuk oldu beemirmirmirmir
evet bazen öyle denk geliyor sırnaşık şey
pilav kolay zaten..simdi kaldi su ispanagi halletmek..ben yemegi yapim aksam zaten tekrar KK da olcak kizlar..sende gel canim hihoyyyt
kızlar bi şeye canım sıkıldı..........
varya ortalıgı karıstıranlar dolasıyorlar..........
kendılerını haklı görüp fikirlerini savunanlar banlı haksızlık bu ya.......neyse......
söylecek cok lafım var söyledımde ama ...nasıl bir işse işin içindende cıkamadım haaaaaaa
neyse.....
canım bence sende fazla kafanı takma... Şu rep olayı falan çok canımızı sıktı. O kadar sorun oldu ki neden bu kadar büyütülür anlamadım. Herkes sohbetine muhabbetine devam etse uğraşmasa böyle şeylerle rahat huzurlu sorunsuz devam edeceğiz... Böyle şeylerden uzak durmakta fayda var
ne bilim nan konserve olduunulady sıyırdı
konserve mısırdan bahsedıym ne duduklusu
ama ne çekerler :roflol:sensin manyak :mymeka:
ne var iste halay cekerler sizin evde :roflol:
:roflol:
kızlar bi şeye canım sıkıldı..........
varya ortalıgı karıstıranlar dolasıyorlar..........
kendılerını haklı görüp fikirlerini savunanlar banlı haksızlık bu ya.......neyse......
söylecek cok lafım var söyledımde ama ...nasıl bir işse işin içindende cıkamadım haaaaaaa
neyse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?