Cesur ve Güzeller

cloydum neden örtündün esrarengiz oldun........CADIARZU

napiysiniz diye size bakıyom çaktırmadan mirmirmirmir
ayy cnmacayıp şiyler ıstıyoo
mısır var evde hemen gtsemde etsem dıom ohhhhhh
ramazan bıttı nasılsa ne görsem alıp yıyom sonrada 5 parasız kalıyomkaydirigubbakcemile3

uyhhh böcüüü :bbo:
için dışın konserve mısır oldu lan onlar salatalar için
sen al kaşık kaşık ye diye değil
daha iyi bişiler alıp yesene mannak :mymeka:

hera askımla dans ettım olm lady k babasıyla deıl:mymeka:

kelebenk nöruyon

kılot ben öle sevyom bağımlısı oldum ne etsemde kurtalamıyom ustelık sıvılce yapıy

hera askımla dans ettım olm lady k babasıyla deıl:mymeka:

kelebenk nöruyon

kılot ben öle sevyom bağımlısı oldum ne etsemde kurtalamıyom ustelık sıvılce yapıy

mısır mı akannehir
ben tabak tabak çekirdek yediğimi bilirim
bi dene sivilce çıkmadı yüzümde mısır sivilce mi yaparmış
yağlı değil ki haşlama mısır nesi sivilce yapcak başka bişeydendir o mısırdan deel :umursamaz:

olm ne yersem bişi olmuyo ama mısrdan oluyo
hatta benımm cıldım kuru bı tane bıle sıvılce cıkmazdı kızarır gecerdı hemen
sonra mısırla tanıstım
baktımkı 1 ay sonra heryerım sıvılce kaynıyo
dr gttım ılac kullandım gectı

ananem olsaydı nörüyon lafına
kuyruğumlan oynuyom derdi
zuhahahhaha alem karı yakaydirigubbakcemile3
ay napem takılıyom canım sıkılıyo
napsakki
fisfisfis

bende ona baska bısı dıom ama sımdık cıkıyom yarın derım hatrlat:jeyyar:

ı aksamlar kızlar

bence var dgazıma yazık olar okka pişiremem :delphin:

ıyy manyak lan bu

hera nan dalga geçii senle benden sölemesi :dilcikar:

kaç kere yazdım sildim
yazmamaya karar verdim :delphin:
konu 2. üyelik le alakalı gamyoncuiremsu

sensin manyak :mymeka:
ne var iste halay cekerler sizin evde :roflol:

ayyy mannak ya :roflol:

:roflol:

canım yemek yemek istemiyor nedense bende bi gezineyim dedim... Sılam menüde ne var???

henüz bisey yok :roflol:

bende ne yapsam diye internete girdim,esim bi pasta istiyordu onun tarifine bakicam..ispanak vardi,sanirim onu yemek haline getiririm..yanina pilav yapariz olur biter..allah ne verdiyse..benimde daha yiyesim yok yav -tatlicadiarzu-

henüz bisey yok :roflol:

bende ne yapsam diye internete girdim,esim bi pasta istiyordu onun tarifine bakicam..ispanak vardi,sanirim onu yemek haline getiririm..yanina pilav yapariz olur biter..allah ne verdiyse..benimde daha yiyesim yok yav -tatlicadiarzu-

bizim aney de pilav davuk salata yapmış. şimdi de çorba yapıyo.. İşyerinde de pilav tavuk yedik bugün:1ninca: içim dışım pilav tavuk oldu beemirmirmirmir

bizim aney de pilav davuk salata yapmış. şimdi de çorba yapıyo.. İşyerinde de pilav tavuk yedik bugün:1ninca: içim dışım pilav tavuk oldu beemirmirmirmir

evet bazen öyle denk geliyor sırnaşık şey
pilav kolay zaten..simdi kaldi su ispanagi halletmek..ben yemegi yapim aksam zaten tekrar KK da olcak kizlar..sende gel canim hihoyyyt

kızlar bi şeye canım sıkıldı..........
varya ortalıgı karıstıranlar dolasıyorlar..........
kendılerını haklı görüp fikirlerini savunanlar banlı haksızlık bu ya.......neyse......

söylecek cok lafım var söyledımde ama ...nasıl bir işse işin içindende cıkamadım haaaaaaa

neyse.....

kendılerını haklı görüp fikirlerini savunanlar banlı haksızlık bu ya.......neyse......

söylecek cok lafım var söyledımde ama ...nasıl bir işse işin içindende cıkamadım haaaaaaa

neyse.....

canım bence sende fazla kafanı takma... Şu rep olayı falan çok canımızı sıktı. O kadar sorun oldu ki neden bu kadar büyütülür anlamadım. Herkes sohbetine muhabbetine devam etse uğraşmasa böyle şeylerle rahat huzurlu sorunsuz devam edeceğiz... Böyle şeylerden uzak durmakta fayda var

canım bence sende fazla kafanı takma... Şu rep olayı falan çok canımızı sıktı. O kadar sorun oldu ki neden bu kadar büyütülür anlamadım. Herkes sohbetine muhabbetine devam etse uğraşmasa böyle şeylerle rahat huzurlu sorunsuz devam edeceğiz... Böyle şeylerden uzak durmakta fayda var

neyse boşver dıyelım yapacak bır seyde yok canım.........:hulya:

hu hu mılletttttttttttttttttttt nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüsodelikafadulden

lady sıyırdı
konserve mısırdan bahsedıym ne duduklusu
ne bilim nan konserve olduunu
senin konservelerinden yapam :jeyyar: bitmedi hala duruyo :roflol:
sensin manyak :mymeka:
ne var iste halay cekerler sizin evde :roflol:

:roflol:
ama ne çekerler :roflol:
babasıyla araları yumuşuyo lan benim herifin :roflol:

yeminle senin mailde yazdığın beddua aklıma geldi koşup geldim açtım KK yı :roflol:

düşünsene eve giriyosun kaynanan karsında görmezden geliyosun evine giriyosun anaaam sılanın bedduası tutii galiba diyon koşa koşa KK açıyon

yok böle bişi ya :mymeka:

neyse.....

hiç konuşma valla hakkkını savunsan da üzülen yine sen olursun böyle şelere bulaşmaya yeminle değmez bebem :1hug:

Back
X