Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııınnhihoyyyt
duygucum hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
sılacım tamam ekleriz pazartesi salı günü falan yerimseniben
hoşbulduk tanrıçam... kafam kazan gibi fazla uyumakta iyi değil. bir sürü iş var ya :gitme: temizliğin yarısı duruyor markete alışverişe gideceğiz.. böhüüüü mafoldumben
bende iyiyim canım ortalığı toparladım geldimzemuszemusgünaydnn citosmm iiz sen nasılsnnn
cloudy canm naslsn
Şenizcanım iyiyiz biz sen nasılsınböcükkk iyi para vermişler çok şükür sonunda
çitosum cıpstırıkım nasılsın serdoş nasıl
cloudymmmm nerelerdesinn
kardelencim sen nasılsııın
mobılyaları sılcem ama nemlı bez yaptım sıldımsevdğin varya böcüğüm yeterde artar şimdizemuszemus
ıslak mendili ne etcenki:uhm:
kiz bayramlik dedigim özel kiyafet degilkiii :1no2:
yarin sen güzel biseyler giymicenmi ?? onlari diyorum..bende özel birsey almadim yarin icin..tek simaya aldim o kadar :smiley-cool:
ben önceden aldigim bir etegimi giyecegim,onun üstüne de annem uygun ( 4 euroya) tisört/gömlek kombinasyonu almis onu giyecem de okka
ay ben hala buradayım kısçeler ya kimse yok diye topice bakmıyodum :gitme:
cemre aplam gelmiş sılam gelmişşş zemuszemus
yarin eklemicez zaten..yarin bende giremem..pazartesi falan ekleriz olmazsa :kedi:
a.s.
okey too kaydirigubbakcemile2
bu arada o rep konusu noldu ?? :sm_confused:
al bendende o kadar yaa akannehir
evi temizlicem daha.. allahtan selcuk yok :lepi:
alis veris konusunu halletim bile,annemlere liste verdim..hazir gitmisken banada alcaklar :kedi:
ama öyle cok eksigim yok cok sükür..iki üc seyciiik icinde degmez pazara gitmeme ..temizlik yaparim daha ii dedim :roflol:
onuda yapasim yok..aslinda varda..sizler budayken yapasim yok :çok üzgünüm:
böcüküm deme öyle ya bizde geçen iki bayram alamamıştık bayramlık evlendiğimizden beri ilk bayram bu alışveriş yaptık
onuda nasıl ödiyces diye düşünüyorum eşim bu konularda pek tutumlu değildir alıyosak iyisi olsun ister her zaman almıyoruz ki der
ekstreler gelsin de görcem ben onu tam rahatlamıştık dedim yine kartların limitleri doldu :sinifsinif:
benimkileri de kırıp atıcam sonunda
burada gök gürlüyo yağmur yağıyor :1ninca:
h geldın cnm Şenizgünaydın anca uyanabildim bayanlar... iyisiniz inşallah... Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum..![]()
günaydııınnhihoyyyt
vallahi aynen... annem diyor bir sürü iş var kalk yap kendisi yaprak sarıyo misafirciklere kaydirigubbakcemile3
bilgisayarın başında olduğumu görse kızcak kadın:hulya: napayım ya bağımlılık yaptı sizle konuşmadan eksik hissediyorum kendimi:gitme:
Bu arada çok şanslısın ohh ne güzl vallahi bizde bir sürü eksik var mecbur gideceğiz-tatlicadiarzu-
mobılyaları sılcem ama nemlı bez yaptım sıldım
hee ok tatlım
işim bıttı sayılır burdayım:ecrin_bebek:
vallahi aynen... annem diyor bir sürü iş var kalk yap kendisi yaprak sarıyo misafirciklere kaydirigubbakcemile3
bilgisayarın başında olduğumu görse kızcak kadın:hulya: napayım ya bağımlılık yaptı sizle konuşmadan eksik hissediyorum kendimi:gitme:
Bu arada çok şanslısın ohh ne güzl vallahi bizde bir sürü eksik var mecbur gideceğiz-tatlicadiarzu-
sıla cemre duygu nuran sizede slm kızlaropuyorumnanaktan
kızlar hera kime kızdı anlayamadım CADIARZUşöyle bi geçmişe baktımda
sıla cemre duygu nuran sizede slm kızlaropuyorumnanaktan
kızlar hera kime kızdı anlayamadım CADIARZUşöyle bi geçmişe baktımda
bende iyiyim canım ortalığı toparladım geldimzemuszemus
Şenizcanım iyiyiz biz sen nasılsın
sıla nan geberdım bızım gelın pek tıtız
gören öle dıyı oysa halının kenarlarını sılmış altı duruyo
ocağı sılmış o yanan kısımları kalddrmamış altı okadr pıstıkı resmen kazıdım
onun odaısnı ne sıldım ne süprdumm
cunku o benım odamı hep yuzyden bı süpürürdü bıkez sılmedı:mymeka:
neysekı bıttı