- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
:roflol: :roflol:
öyle yapmamız için senin bi pazar sabahı evden çıkman gerekicek nereye bırakcen kocanı
bu hafta sonu bana gel yazlıktayım -tatlicadiarzu-
geçmişe bakda gör kim gelmiş :mymeka:
püü reziller yaparlar demi öle![]()
nereye mi bırakıcam :umursamaz: :umursamaz:
canı ne isterse onu yapsın
madem o benim isteklerimi önemsemiyor bende onunkileri önemsemem olur biter :icecream:
şu ramazan geçsin yaparız bişiler inşallah :sm_cool:
hafta sonu sen gel bana sositososito
hangi gün evdeyim bilmiyorum ama ctesi de pazar da iftara gidebilirz gündüzden evde olursam haber veririm görüşürüs
özledim be seni :gitme:
pasaklım bunlar onlara göre vıcdanlı hallerı
ve cennete coktan gıttıler onlar
cok paraları varya arsa satın aldılar sanırım
tövbe yarabbım
ınanç ucuzluğuna düşürme bızı RABBIM
ucuzculardan koru:Saruboceq:
amin canım Allah vicdansızların Allah korkusu olmayanların eline düşürmesin hiç birimizi inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar..guzel bı gun dılerıma.s.a.s.a.s.
canımmm nasılsın Şeniz
ataşehir atatürk caddesi mcdonalds evet
no: 20 k:8 d:15 :roflol:
neysem kızlar ben biraz ders çalışacam öpüyorum siziopuyorumnanaktan
:gitme: kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin bebecim Şeniz
04.09.2009
Balık burcunda dolunay.
Kova
Sevgili Kova, maddi konular dolunay ile birlikte doruğa çıkacak. Neyse ki, dolunayla gelen olaylar geldikleri hızla öyle ya da böyle sonuçlanır ve sürüncemede kalmaz. Maddi durumunuzun hangi durumda olduğunu bir anda görebileceksiniz. Para alışverişleri, ödemeler ve bütçe yapmakla uğraşabilir ve pahalı bir şey satın alabilirsiniz.
Balık
Sevgili Balık, burcunuzda senede sadece bir kez oluşan dolunayla beraber sizin için özel bir konu neticelenecek. Romantik duygularınız bugün oluşan bu dolunayla birlikte zirveye çıkıyor. Bir süredir ikili ilişkilerde iniş çıkışlar yaşıyor olabilirsiniz ama bu dolunayda koz sizde ve sizin arzularınız ön planda olacak.
hmmm pahalı ne alabilirim acaba matematik olarak mümkün değil de kafamçokkarıştı
evet doğru bildi dünden beri şuraya şu kadar borç ödeyces şu kadar maaşımız yatacak vs gibi hesap yapıyorum çıkamıyorum içinden
kafam balon oldu :gitme:
kocemin romantik duyguları mı akannehir akannehir akannehir
inişler çıkışlar mı akannehir