• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

nan onu ben etmedımkı:roflol:

sıla bu tarfte bıde ırmık olcak onu unutmuşşlar ayy netten verım pratık dedım onunda amma eksığı cıktı 1su bardakta ırmık koyablırısn

ya tatlıdan bahsetmeyim çok acıktım ya Allahım sen affet beni
sahurda uyku sersemi pek bişi yiyemedim midem çok fena
rahatsız olduğum halde son iki gün tutayım dedim ama Allah yardım etsin kötü oldum

Son düzenleme:
nan ben bı bardak su ıctıydım onuda gece 1 gıbım onunla duruyom bugn 2.kez oldu aynı sey
ama sabredıyomm
son 4 saat:lepi:

selam kızlar, temizliği bitirdik, öyle geldim.:hulya:
yarın böyük gün delikafadulden

evet canlar haklısınn bende huzurumdan vazgeçmiyroumm daha iyiyimm aradı içimi döktüm bir güzel zemuszemus
böcüküm tatlın çok güzel görünüyor
ellerine sağlık

lady yarın bız calısıyokk parada vermıyolar :gitme:sana ı eğlenceler benım sonumda bu işyerınde

oşın:jeyyar: heycan doruktaaa

lady yarın bız calısıyokk parada vermıyolar :gitme:sana ı eğlenceler benım sonumda bu işyerınde

valla kalbimin gümbürtüsü, dışardan duyuluyor.
uykularım kaçıyor, nası bişey bu yaa, bitse de kurtulsammafoldumben

nişan yarın mıydı :1ninca:

nayır, pazar günü olcek, yarın akşam isteyeceklermiş:asigim:

canım yine sıkılayyyyy
off pofff püfff :gitme:

alın replerimide kurtarın beni bu sıkıntıdan dağatacim replerimi isteyen vaaa mııı

nan ben bı bardak su ıctıydım onuda gece 1 gıbım onunla duruyom bugn 2.kez oldu aynı sey
ama sabredıyomm
son 4 saat:lepi:

ama benim midem hasta mafoldumbenAllahım kabul etsin inşallah :Saruboceq:

bende çalışıcam yarın ya oooof
akşama da iftara misafirim var
bayram temizliğide yapmam gerek hangi arada ne yapıcam ben yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım yine sıkılayyyyy
off pofff püfff :gitme:

alın replerimide kurtarın beni bu sıkıntıdan dağatacim replerimi isteyen vaaa mııı

saçmalama bebem bu kadar saçma bi konu olamaz ya biz neden kimsenin repini takip etmiyoruz da onlar takip ediyorlar
saçmalık resmen

Back
X