Cesur ve Güzeller

yengem aradı
bız ındık dedı
uslu uslu dur falan dedı ne demek ıstedıyse
he ddım gecıştrdım
yemek yedın mı dedı bıde hee ddım dolap dooluydu kapağını kapatamadım:mymeka:
ayy alıştın tabı hep börek kek falan demesın mı
ahada ıkıncı şok
sen sabır sankı hergun kek edıyy:mymeka:
annem yanındaya neyse
annem kızım keske sende olsaydın dedı
para yokkk aneyy para yokk dedım
abın alsaydı donuste baban alırdı dedı
sii.. et onları dedım
gunahada gırdım

bende iyiyim :lepi:
tatil başlıyo kaydirigubbakcemile2

öle kızdırılır mı nan ciddi sordun sandım :roflol:

:teytey: :teytey: :teytey:

pillibebek kardeşin niye gelmiii :ecrin_bebek:

ne evlenmisi la:roflol:
hadi gözün aydın:lepi:bayramda nire gitcenizCADIARZU

niye nan ben hiç ürkmüyom valla zati bayılırım mutfak işine zevkle yapıyom bu akşam burma tatlısı yapcaz anamla yaprak sarcaz

benide bekleyinnn

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:asigim:
olm ne kadar gereksiz insan var ya :mymeka:
nerde var :1ninca:
hadi gözün aydın:lepi:bayramda nire gitcenizCADIARZU

kocemle yaslığa gitçes anamlara :lepi: annenannişler babaannişler halalar hepsicikler orda
ben servis ve bulaşıkla meşkul olucem :gitme: ama olsun tatlı yorgunluklar olur bunlar kaydirigubbakcemile2

nebilem kıs bende şaşırdım beananiknanik

bende iyiyim :lepi:
tatil başlıyo kaydirigubbakcemile2

öle kızdırılır mı nan ciddi sordun sandım :roflol:

:teytey: :teytey: :teytey:

pillibebek kardeşin niye gelmiii :ecrin_bebek:

ne evlenmisi la:roflol:

başka topiklerde dolaniy kardeşim daha alışma aşamasında ama bekle ben bakem açıksa hemen getirirem onuda kaydirigubbakcemile

hoşbuldum canım nasılsınopuyorumnanaktan

:roflol:kız lahana ben nasıl halay çekem bu halimle erkenden doğurtcenmi beni:roflol::roflol:hem sen nerdesin bakiim kaç aydır hesap ver bakem

cipsim ben yazlıktaydım şekercim be yeni geldim daa

benide bekleyinnn

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gel gısgardaşım gel haydeeeeeeee:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
herkeş gelsin herkeş
hadi böcük sende :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gerşekten yanii sen şu lady nin hapından al bitane bakim zictired sonaaa :roflol:

alkisalkisalkisne güzel cnm tüm aile birlikte oluceniz kaydirigubbakcemile5biz de aile büyüklerine gideriz tek tek bayramda:hulya:annecimin mezarına giderim ilk:gitmendan sonra babamgile gideriza.s

yahu nerelerdeydin zabahtan beri ne okuyon bilmiim kim la bu gereksizler :mymeka:

calisiyorum canim..ibonun davasinda degisiklikler olduda..dünden beri onunla ugrasiyorum,evrak topla vs. akannehir

kim bastı damarına cnm

bosver be canimcim Şeniz
seninde kafani agritmayayim

buralarda,reel hayatta heryerde bea :1closedeyes:

heeeeee benimde int okadar hızlı okadar hızlı ki yani amlatamam uçuyor 15 dk önce alıntı yaptım banamın demiyi

başka topiklerde dolaniy kardeşim daha alışma aşamasında ama bekle ben bakem açıksa hemen getirirem onuda kaydirigubbakcemile
getir as sohbet edek ben daha tanısamadım :ecrin_bebek:
gerşekten yanii sen şu lady nin hapından al bitane bakim zictired sonaaa :roflol:
:roflol: :roflol:
alkisalkisalkisne güzel cnm tüm aile birlikte oluceniz kaydirigubbakcemile5biz de aile büyüklerine gideriz tek tek bayramda:hulya:annecimin mezarına giderim ilk:gitmendan sonra babamgile gideriza.s
:gitme:
babanlar yakınlar mı sana :1hug:
aile büyüklerim Allahtan hepsi bi yerde kaydirigubbakcemile3
akrabaları gezecek halimis yok akannehir

calisiyorum canim..ibonun davasinda degisiklikler olduda..dünden beri onunla ugrasiyorum,evrak topla vs. akannehir

nasıl gelişmeler :uhm:

bende ilk oğluşumun mezarına gitcem senağlama senağlama senağlama

bosver be canimcim Şeniz
seninde kafani agritmayayim

estafurullah cnm ne demek buyrunnnnnnnnnben dinlemeye hazırım her daim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…