hadi gözün aydın:lepi:bayramda nire gitcenizCADIARZUbende iyiyim :lepi:
tatil başlıyo kaydirigubbakcemile2
öle kızdırılır mı nan ciddi sordun sandım :roflol:
:teytey: :teytey: :teytey:
pillibebek kardeşin niye gelmiii :ecrin_bebek:
ne evlenmisi la:roflol:
dün evlendım:roflol:
olm ne evlenmesı benımkı bıze geldı onu dıyom valla sıkıldım ha duymasın ama
zor anam evlenmek harbı zor
ama bu evde yasamak daha zor
evlenım ama mısafr gelmesın baa
yemek derdı benı cok ürkütuyo:tomato:
hepbirlikte olalım be leydüm :1hug:
hade gel halay çekek :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: çipsim sende tut göbüşünü gel bacım hadi hopaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sıla cok haklısın cnm mesela abımler yengemlerhaa h geldın bu arada
:asigim:nie kızzz seve seve hizmet ederim gerçi kendi işini kendi yapıyo benimki akşam işten geç çıktı bize geldi iftara üzerinede yağ tenekesi patlamış göleği pantolonu yağ içindeydi pantolonunu sildim güzel sıcak sularla deterjanlarla çıktı geçici süre idare eder genede yıkanması lazım makinada gömleeğinide yıkadım suda beklettim gece babamın gömleklerinden verdik ben pantolonunu siliyom o beni öpüyo :kedi: :asigim:
nerde var :1ninca:olm ne kadar gereksiz insan var ya :mymeka:
hadi gözün aydın:lepi:bayramda nire gitcenizCADIARZU
hosbulduk canim benim Şeniz
vallaha coook gereksiz insan var
dün evlendım:roflol:
olm ne evlenmesı benımkı bıze geldı onu dıyom valla sıkıldım ha duymasın ama
zor anam evlenmek harbı zor
ama bu evde yasamak daha zor
evlenım ama mısafr gelmesın baa
yemek derdı benı cok ürkütuyo:tomato:
bende iyiyim :lepi:
tatil başlıyo kaydirigubbakcemile2
öle kızdırılır mı nan ciddi sordun sandım :roflol:
:teytey: :teytey: :teytey:
pillibebek kardeşin niye gelmiii :ecrin_bebek:
ne evlenmisi la:roflol:
hoşbuldum canım nasılsınopuyorumnanaktan
:roflol:kız lahana ben nasıl halay çekem bu halimle erkenden doğurtcenmi beni:roflol::roflol:hem sen nerdesin bakiim kaç aydır hesap ver bakem
benide bekleyinnn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yengem aradı
bız ındık dedı
uslu uslu dur falan dedı ne demek ıstedıyse
he ddım gecıştrdım
yemek yedın mı dedı bıde hee ddım dolap dooluydu kapağını kapatamadım:mymeka:
ayy alıştın tabı hep börek kek falan demesın mı
ahada ıkıncı şok
sen sabır sankı hergun kek edıyy:mymeka:
annem yanındaya neyse
annem kızım keske sende olsaydın dedı
para yokkk aneyy para yokk dedım
abın alsaydı donuste baban alırdı dedı
sii.. et onları dedım
gunahada gırdım
alkisalkisalkisne güzel cnm tüm aile birlikte oluceniz kaydirigubbakcemile5biz de aile büyüklerine gideriz tek tek bayramda:hulya:annecimin mezarına giderim ilk:gitme:asigim:
nerde var :1ninca:
kocemle yaslığa gitçes anamlara :lepi: annenannişler babaannişler halalar hepsicikler orda
ben servis ve bulaşıkla meşkul olucem :gitme: ama olsun tatlı yorgunluklar olur bunlar kaydirigubbakcemile2
yahu nerelerdeydin zabahtan beri ne okuyon bilmiim kim la bu gereksizler :mymeka:
kim bastı damarına cnm
:asigim:
nerde var :1ninca:
kocemle yaslığa gitçes anamlara :lepi: annenannişler babaannişler halalar hepsicikler orda
ben servis ve bulaşıkla meşkul olucem :gitme: ama olsun tatlı yorgunluklar olur bunlar kaydirigubbakcemile2
getir as sohbet edek ben daha tanısamadım :ecrin_bebek:başka topiklerde dolaniy kardeşim daha alışma aşamasında ama bekle ben bakem açıksa hemen getirirem onuda kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol:gerşekten yanii sen şu lady nin hapından al bitane bakim zictired sonaaa :roflol:
:gitme:alkisalkisalkisne güzel cnm tüm aile birlikte oluceniz kaydirigubbakcemile5biz de aile büyüklerine gideriz tek tek bayramda:hulya:annecimin mezarına giderim ilk:gitmendan sonra babamgile gideriza.s
calisiyorum canim..ibonun davasinda degisiklikler olduda..dünden beri onunla ugrasiyorum,evrak topla vs. akannehir
buralarda,reel hayatta heryerde bea :1closedeyes:
alkisalkisalkisne güzel cnm tüm aile birlikte oluceniz kaydirigubbakcemile5biz de aile büyüklerine gideriz tek tek bayramda:hulya:annecimin mezarına giderim ilk:gitmendan sonra babamgile gideriza.s
estafurullah cnm ne demek buyrunnnnnnnnnben dinlemeye hazırım her daim Şeniz
calisiyorum canim..ibonun davasinda degisiklikler olduda..dünden beri onunla ugrasiyorum,evrak topla vs. akannehir
bosver be canimcim Şeniz
seninde kafani agritmayayim
buralarda,reel hayatta heryerde bea :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?