Cesur ve Güzeller

akannehir topicin ağası gelmişş

agam sen hoşgelmişsen sefa getirmişsen ver öpem elini -tatlicadiarzu-
hoşgördüm balım Şenizkaydirigubbakcemile3nasılsın bakiim serdoşum seni öpüyoo:jeyyar:kociki fazla üzerse ben alırım onu diyoo:jeyyar:

sabah kalktım size günaydın dedim
sonra sproumu yaptım duşumu aldım
ortalığı toparladım
şimcik derse başlayacam
kolay gelsin stoşumŞeniz

citosum günydn cnm nasılsn? enesim dün ateşlnmedi bir daha allah a şkr iiz şimdi
aman çok şükür iyi olduna sevindimŞeniz

:umursamaz:haketmişti miniğim hiç üzülmedim:mymeka:bu kadar haksız kalp kırarsa olceği buyduklava:

selammm ballar bugun işim çok fazla uğrayamam öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
:gitme:ne işin var heram ösleriz seniŞenizkolay gelsin cnm:a015:

selammm ballar bugun işim çok fazla uğrayamam öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

günaydıııın opuyorumnanaktan kolay gelsin özlemim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgördüm balım Şenizkaydirigubbakcemile3nasılsın bakiim serdoşum seni öpüyoo:jeyyar:kociki fazla üzerse ben alırım onu diyoo:jeyyar:

kolay gelsin stoşumŞeniz

oyyyy ben onu yirim ya yirimmm :asigim:
kocikim beni o kadar üzdü çitosum şimdi cezalı
tek ayak üstünde duruyo kaydirigubbakcemile3

:asigim:ye teyzesi sen ye tam ağzına layık olmuş tombalak oğluşum benimŞenizçok üzüldüm cnm üzüntümden gülüyom kocikinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

off nasıl cnm sıkkın nasıllmafoldumben
bu kadr sorun yetmez gıbı bıde uşağa kızdım ama hak ettı yaa benı denıyor mu napıyo anlamıyorum haa sımdık cekıp gtcemm ha burdandamafoldumben

:umursamaz:haketmişti miniğim hiç üzülmedim:mymeka:bu kadar haksız kalp kırarsa olceği buyduklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:asigim:ye teyzesi sen ye tam ağzına layık olmuş tombalak oğluşum benimŞenizçok üzüldüm cnm üzüntümden gülüyom kocikinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ben de üzüldüm ama yazık yürüyemiyor araba da kullanamıyor :gitme:
işe servisle geldim bugün akannehir

off nasıl cnm sıkkın nasıllmafoldumben
bu kadr sorun yetmez gıbı bıde uşağa kızdım ama hak ettı yaa benı denıyor mu napıyo anlamıyorum haa sımdık cekıp gtcemm ha burdandamafoldumben

netti yine yaaa :mymeka:

:1ninca::1ninca::1ninca:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:1ninca::1ninca::1ninca:
akannehirakannehirakannehir

:lepi:sen kullan arabayı kuşum ehliyetin yokmuyerimseniben

böcükkk yoga yap tatlm barimm ne bu gergnlk rahat ol birasss
clody sana ne oldu tatlımm

nolsun valla canım aynı tas aynı hamam
sabahın altısından beri mahalleye yayın yapan komşumu katletmek istiyorum
sessizlik gibisi yok vesselam CADIARZUCADIARZU

haklısın canm bende sessizlkten yanaym şu mahalleden geçen sütçü -- bilmemneciler deli edio beni çıkıp kafalarına bişi fırlatsm gelio hele korna basmalrı yok mu hiç düşünmüo salaklar ewde hasta mı var bebek mi var

canım onlar yine bir nevi işini yapıyo
bu düşüncesiz komşulara ne demeli
evde temizlikte yapıyor olsak işimizde olsa yada dinleme amaçlı
hiç bir zaman sesini bütün mahalleyi inletecek şekilde açmıyorum rahatsız olan olur diye
ama gel gör ki herkes bu mantıkta değil
en iyi koca ölü kocadırın yeni versiyonu en iyi komşu ölü komşudur :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…