hoşgördüm balım Şenizkaydirigubbakcemile3nasılsın bakiim serdoşum seni öpüyoo:jeyyar:kociki fazla üzerse ben alırım onu diyoo:jeyyar:akannehir topicin ağası gelmişş
agam sen hoşgelmişsen sefa getirmişsen ver öpem elini -tatlicadiarzu-
kolay gelsin stoşumŞenizsabah kalktım size günaydın dedim
sonra sproumu yaptım duşumu aldım
ortalığı toparladım
şimcik derse başlayacam
aman çok şükür iyi olduna sevindimŞenizcitosum günydn cnm nasılsn? enesim dün ateşlnmedi bir daha allah a şkr iiz şimdi
:umursamaz:haketmişti miniğim hiç üzülmedim:mymeka:bu kadar haksız kalp kırarsa olceği buydumaşallah bu ne hız yavrimu :lepi:
eh işte canım ya iyi diyelim iyi olalım
kocikim bi o kadar üzdü üzdü Allah ona ceza verdi :gitme:
ayağını burkmuş dün kocaman şişmiş basamıyor üzerine evde yatıyor :gitme:
:gitme:ne işin var heram ösleriz seniŞenizkolay gelsin cnm:a015:selammm ballar bugun işim çok fazla uğrayamam öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
selammm ballar bugun işim çok fazla uğrayamam öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
hoşgördüm balım Şenizkaydirigubbakcemile3nasılsın bakiim serdoşum seni öpüyoo:jeyyar:kociki fazla üzerse ben alırım onu diyoo:jeyyar:
kolay gelsin stoşumŞeniz
:asigim:ye teyzesi sen ye tam ağzına layık olmuş tombalak oğluşum benimŞenizgünaydıııın opuyorumnanaktan kolay gelsin özlemim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oyyyy ben onu yirim ya yirimmm :asigim:
kocikim beni o kadar üzdü çitosum şimdi cezalı
tek ayak üstünde duruyo kaydirigubbakcemile3
:umursamaz:haketmişti miniğim hiç üzülmedim:mymeka:bu kadar haksız kalp kırarsa olceği buyduklava:
:asigim:ye teyzesi sen ye tam ağzına layık olmuş tombalak oğluşum benimŞenizçok üzüldüm cnm üzüntümden gülüyom kocikinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
off nasıl cnm sıkkın nasıllmafoldumben
bu kadr sorun yetmez gıbı bıde uşağa kızdım ama hak ettı yaa benı denıyor mu napıyo anlamıyorum haa sımdık cekıp gtcemm ha burdandamafoldumben
:1ninca::1ninca::1ninca:
kılott:1ninca::1ninca:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
akannehirakannehirakannehir:1ninca::1ninca::1ninca:
:lepi:sen kullan arabayı kuşum ehliyetin yokmuyerimsenibenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben de üzüldüm ama yazık yürüyemiyor araba da kullanamıyor :gitme:
işe servisle geldim bugün akannehir
netti yine yaaa :mymeka:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
akannehirakannehirakannehir
böcükkk yoga yap tatlm barimm ne bu gergnlk rahat ol birasss
clody sana ne oldu tatlımm
kara çarşafa girmişin seni öle görünce şaştımkaydirigubbakcemile3citosum doritosum laysim alaturkam niye bayılıyon çoh mü ürküncüm yoksam mafoldumbenmafoldumben
nolsun valla canım aynı tas aynı hamam
sabahın altısından beri mahalleye yayın yapan komşumu katletmek istiyorum
sessizlik gibisi yok vesselam CADIARZUCADIARZU
kara çarşafa girmişin seni öle görünce şaştımkaydirigubbakcemile3
ne yayını yaptı komşun cnmCADIARZUnolsun valla canım aynı tas aynı hamam
sabahın altısından beri mahalleye yayın yapan komşumu katletmek istiyorum
sessizlik gibisi yok vesselam CADIARZUCADIARZU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok ben etrafı kolaçan ediyodum
kim var kim yok diye
sonnadan atcaktım kara çarşafı sositosositosositososito
haklısın canm bende sessizlkten yanaym şu mahalleden geçen sütçü -- bilmemneciler deli edio beni çıkıp kafalarına bişi fırlatsm gelio hele korna basmalrı yok mu hiç düşünmüo salaklar ewde hasta mı var bebek mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?