• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

ben sevmiyom dombili halimiii leydiiii :gitme:
geçenlerdee kaynanamın arkadaşları görmüşle tanıyamamışlar
ayy yok o değil herhaldee o narin ince bi kızdı demişler kaynanama sormuşlar oda odur odur o çok kilo aldı demiş:gitme:
zayıflamam lazım beni her görenin gözlerini pörtletmesinden bıktım aha böle:1shok:
bende hemenn:kedi::utangac: böle oluyorum tabii:gitme::gitme:
kendimi intaaaaar etcem akannehir

çubuk kraker üzme kendini zamanla veririsn valla ben 5 ayda 8 kilo verdim yavaş yavaş olur canım.

bu arada ne doktorusun sen şeker.

bide neden kilo aldın

cubuk kraker bende çok zayıftım kilo alınca birşeye benzedim kaydirigubbakcemile3
Fakat şimdi de göbek olayı çıktı bende ya... Biraz yiyeyim davul gibin şişiyoo sinir oluyorum.. Şöyle bölgesel zayıflama yöntemlerini bilsem.. Yapışıp kalcak diye korkuyomm. Benim ki diyor benden büyük göbeğin var :oklava: Ama yemek yemeyim aç karna düz çok bişi yok gibi yine de temkinli olmak lazım

öle diyo he hihoyyyt
bende böle seviyom kendimi de :dilcikar: :smiley-cool:

lady davul gibi olup başına kalcam aklı o zaman gelicek başına... Çok kınamak ta iyi değildir kaydirigubbakcemile3 Bizimki çok söyleniyo Allah ibret olsun diye fıçı gibin yapcak beniii...

neden geri gidiysinn
ayakapı aldınn mi:delphin:

:roflol:

almadim simdi cikcam,demin simayi doyurdum ve hazirladim ( cok soguk lan disarisi)
simdi kendim giyindim ve cikiyorum..önce bankaya..ordan eve..ordan babamizla carsiya..

:lepi:

hadi kizlar öptüm sizi.. yarin ben mahkemedeyim ona göre gec gelebilirim ! Şeniz

güle güle sıla :dilcikar:

orhanık şekerim ojgeldin Şeniz

:hulya:

bitmii örgüler ya :delphin:
daha benden bişi istemeyin -tatlicadiarzu-

kızlar maaşallah diyelim çünkiiiii bebeğimin resmini koydum işte organikfasülyem tatattatattata

ay gördüm ben resmini bebeğinin biraz önce ama sen çıktın yetişemedim
çok şeker maşallah nazar değmesin ona :nazar:

valla he :1ninca:

buluşma var 26 eylül ikeada
ben ikeaya gitmeyi istiyodum ama 26 sında değil dabe
ama gelirseniz siz giderim :lepi:

afferim nan
ama dombilini daha çok sefiyom seni Şeniz:hulya:

ikea mı ama ctesi olmaz ki evde iş varr, ctesi arife günü :gitme: :gitme:

ben sevmiyom dombili halimiii leydiiii :gitme:
geçenlerdee kaynanamın arkadaşları görmüşle tanıyamamışlar
ayy yok o değil herhaldee o narin ince bi kızdı demişler kaynanama sormuşlar oda odur odur o çok kilo aldı demiş:gitme:
zayıflamam lazım beni her görenin gözlerini pörtletmesinden bıktım aha böle:1shok:
bende hemenn:kedi::utangac: böle oluyorum tabii:gitme::gitme:
kendimi intaaaaar etcem akannehir

ah çıbıkım aaaah ben alışveriş yapiim bayram için dedim
ne giydiysem yakışmadı çok moralim bozuk
gömleklerin M bedenini deniyorum belden falan oluyo ama göğüslerimden kapanmıyo ilk düğmeler patlıycak gibi duruyo L beden çuval gibi oluyo
bi sürü elbise denedim yok olmuyo kollarım pehlivan gibi oldu mafoldumben
biz napsak da kilo versek yaaa mafoldumben mafoldumben

cubuk kraker bende çok zayıftım kilo alınca birşeye benzedim kaydirigubbakcemile3
Fakat şimdi de göbek olayı çıktı bende ya... Biraz yiyeyim davul gibin şişiyoo sinir oluyorum.. Şöyle bölgesel zayıflama yöntemlerini bilsem.. Yapışıp kalcak diye korkuyomm. Benim ki diyor benden büyük göbeğin var :oklava: Ama yemek yemeyim aç karna düz çok bişi yok gibi yine de temkinli olmak lazım

o göbek bende de var elbise denedim olmadı diyorum ya
giydiğim elbiselerden sanki 3 - 4 aylık hamile gibi duruyorum
bayramda hiç dinleyemem milleti aa geln hamile miymiş yok teyze yok değil
anaaam evlenirken dal gibiydi şimdi şişmiş bu kız vs vs
konuşup duracaklar sinirlerimi bozacaklar benim :gitme:

organicim şekerim hoşgeldin Şeniz

intaar et o zaman geçsin :mymeka: :1closedeyes:

ne furuyon kızımmafoldumben
çok moralmanım bozukbenneyaptımki

yav bende 57 kiloydum bide kendimi kilolu bulup rejim yapardım şimdi raka tersine döndü 75 oldum:gitme:senağlamaçok kötü hissediyorum kendimiii eşimde artık dombilim tosunum deyip duruyo çaktırmasamda çok bozuluyorum:gitme:
çubuk kraker üzme kendini zamanla veririsn valla ben 5 ayda 8 kilo verdim yavaş yavaş olur canım.

bu arada ne doktorusun sen şeker.

bide neden kilo aldın

veririrm inşallah yaa
şikerim ben tohturr deeelim yawwdelikafadulden

:roflol: :roflol:
ne gülüyon len :mymeka:

tanrıçam vallahii aynı bende cumartesi kaç elbise giydiysem çıkan görüntü ofsayt laelaelaelaelae
Kafaya taktım eritcem.. Millet bakıyo dal gibi kız ama kocaman bir balkonu var böhüüü delikafadulden

ay gördüm ben resmini bebeğinin biraz önce ama sen çıktın yetişemedim
çok şeker maşallah nazar değmesin ona :nazar:

ikea mı ama ctesi olmaz ki evde iş varr, ctesi arife günü :gitme: :gitme:

ah çıbıkım aaaah ben alışveriş yapiim bayram için dedim
ne giydiysem yakışmadı çok moralim bozuk
gömleklerin M bedenini deniyorum belden falan oluyo ama göğüslerimden kapanmıyo ilk düğmeler patlıycak gibi duruyo L beden çuval gibi oluyo
bi sürü elbise denedim yok olmuyo kollarım pehlivan gibi oldu mafoldumben
biz napsak da kilo versek yaaa mafoldumben mafoldumben

o göbek bende de var elbise denedim olmadı diyorum ya
giydiğim elbiselerden sanki 3 - 4 aylık hamile gibi duruyorum
bayramda hiç dinleyemem milleti aa geln hamile miymiş yok teyze yok değil
anaaam evlenirken dal gibiydi şimdi şişmiş bu kız vs vs
konuşup duracaklar sinirlerimi bozacaklar benim :gitme:

organicim şekerim hoşgeldin Şeniz

pasaklıklı sen kaç kiloydun kuzum boyun kaçççtıı

Back