• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

Günaydınlar iyi haftalar arkadaşlar:)
Dün oğlumun doğumgününü kutladık bir kaç aksiliğe rağmen ve biraz ateşi olmasına rağmen yinede fena değildi...ılk yaş günümüzde hastaydık ama Allah beterinden saklasın inşallah dğer yıllarımızı daha güzel kutlucaz:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3yok kuzum ben totomu zor kaldırıyom temizlikçi kadın yaptı sağolsunkaydirigubbakcemile5kayganada yoktu ohh ne güzel rahatça dolaştım evimin içinde sositosositokocikide postaladım evden erkek evdeyken temizlik rahat yapılmıyor:mymeka:

iyi yapmışsın balım mis gibi otur şimdi zemuszemus

sana neden öreyim ya :mymeka:
batuhana ördüm :hulya: :asigim:

heee şöle bi işe yara :roflol:

Dün oğlumun doğumgününü kutladık bir kaç aksiliğe rağmen ve biraz ateşi olmasına rağmen yinede fena değildi...İlk yaş günümüzde hastaydık ama Allah beterinden saklasın inşallah dğer yıllarımızı daha güzel kutlucaz:1rolleyes:

mutlu yıllar kuzuma sağlıklı uzun bir ömür dilerim sevdikleriyle birlikte inşallah

Dün oğlumun doğumgününü kutladık bir kaç aksiliğe rağmen ve biraz ateşi olmasına rağmen yinede fena değildi...İlk yaş günümüzde hastaydık ama Allah beterinden saklasın inşallah dğer yıllarımızı daha güzel kutlucaz:1rolleyes:
günaydın duygucum oğluşunun yeni yaşı hayırlı olsun cnm mutlu seneler görür inşallah ayrıca geçmiş olsun tatlıma.s.a.s.

iyi yapmışsın balım mis gibi otur şimdi zemuszemus

sağol guzumm sanada geçmiş olsun heram :teselli:hastaymışın öbür topikte gördümŞeniz

sen sanki çok işe yarıyon :mymeka:
ne güzelll :asigim:
Allah beterinden saklasın ya ama ilerki yaşgünlerinde daha iyi anlayacak şimdi bişi anlamamıştır kaydirigubbakcemile3

sağol teyzesii çok tatlııŞenizserdoşuma çok yakışacak:asigim:

:asigim: Şeniz

öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı,huzurlu mutlu nice yıllar versin bebişine :Saruboceq:

günaydın şekerim hoşgeldinŞeniz

günaydın canım nasılsın seninde az kaldı doğuma hee dimi yerimseniben

lady çok güzel bunlar senmi ördün bende istiyorummmmm sositososito

başım catlıyoooooooooo:gitme:

elıf h geldın senı tanıyorumm :lepi:

sıla cnm senın gözlerın cok hoş bence eşın haklı kızıl deılde eşının ddığı gıbı renkler cok hoş olur.:lepi:

:kedi:
bilmiorumki canim ya.. fikirlerinz hemen hemen ayni..demekki yakisir :kedi:

hellooooooooo napıyonuz yavrularrr

teyze olamadınız kırmızılar geldi:ecrin_bebek:

anam kim gelmis akannehir

g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

günaydın duygucum oğluşunun yeni yaşı hayırlı olsun cnm mutlu seneler görür inşallah ayrıca geçmiş olsun tatlıma.s.a.s.

sağol guzumm sanada geçmiş olsun heram :teselli:hastaymışın öbür topikte gördümŞeniz

sen sanki çok işe yarıyon :mymeka:

ne güzelll :asigim:
Allah beterinden saklasın ya ama ilerki yaşgünlerinde daha iyi anlayacak şimdi bişi anlamamıştır kaydirigubbakcemile3

:asigim: Şeniz

öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı,huzurlu mutlu nice yıllar versin bebişine :Saruboceq:

günaydın canım nasılsın seninde az kaldı doğuma hee dimi yerimseniben

lady çok güzel bunlar senmi ördün bende istiyorummmmm sositososito

teşekkürler canlarım...Allah hepimizin evladına sağlıklı sıhatlı ömürler nasip etsin...
Ladyim kız bunları kim örcek peki onuda söyleyiver bari??Gerçi benim kaynanam örer hepsinide ah bende örebilseydim süper olurdukaydirigubbakcemile3

teşekkürler canlarım...Allah hepimizin evladına sağlıklı sıhatlı ömürler nasip etsin...
Ladyim kız bunları kim örcek peki onuda söyleyiver bari??Gerçi benim kaynanam örer hepsinide ah bende örebilseydim süper olurdukaydirigubbakcemile3

ben örcem :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3

annem örebiliyo :ecrin_bebek:

bebek istiyom ben ya :kedi: hamiş olsam da hazırlıklar yapsak :kedi:

Back