Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hupssss bende celdumm...
günaydın kk kardeşleriiiim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün giremedim bu günde bi saat sonra çıkıcam
sizin hiç birşeyinden haberim olmuyo ya
geçmişi okusam çok yazıyosunuz zaman yokmafoldumben
nuran saol cnm kardesım ınş daha fazla bunların parasını yemek ıstemıyorum zaten 2 ay oldu alamıyok
oşın gercekten ıstıyo ama acıyorum yahu adam bı dınlen sanane onun bunun marketınden ama cok ınsaf ya ondan böle
allahım dıom ıyıkı onu yaratmışsın nasıl sevıyomkı anlatamam
hersey onun ıcın sabırda bendekı aşkta
normalde o olmasa suan evde oturur bu kadr takstım olmazdı takmazdım ama evlencez ya hayal edıyom ve sabır edıyorum
kaydirigubbakcemile3hee benim işim çok yandım ben artıkınkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3hoşgeldin sevgicim eveli günaydınla başlayabilirsin cnm ben aklına getiriyimkaydirigubbakcemile3nasılsın guzum görmeyeliŞeniz
hoşgeldinkaydirigubbakcemile5hupssss bende celdumm...
:roflol::roflol::roflol:ulennn kızlar clody e neden kilot diyosunuzz bacilerrrr kaydirigubbakcemile3 alemsiniz yaaaa kaydirigubbakcemile3
yazık çocuğa üzüldüm tekrar geçmiş olsun mafoldumbenben deıl nışanlım bacım cok saol
ınsanlığımdan dolayı cok sey kaybettım ama bıgun cok şey kazancam
RABBIM yar ve yardımcın oldunŞeniz:Saruboceq:
hoşgeldin cemremŞenizsen niye gelmedin bacım möhüm işlerinmi varyerimsenibendün bende fazla giremedim dün ne oldi bilmiimfisfisfisgünaydın kk kardeşleriiiim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün giremedim bu günde bi saat sonra çıkıcam
sizin hiç birşeyinden haberim olmuyo ya
geçmişi okusam çok yazıyosunuz zaman yokmafoldumben
oşın gelmişhihoyyythihoyyythihoyyytHoşgeldin canım...Nerelerdesin...unuttun beni:kedi::kedirofiline msj yazmaya da utanıyorum artık.:kedi:
Göreve başladın mı canım?Ama duyunca çok sevinmiştim sana...Şeniz
ay canımın içi niye utanıyosun..Şeniz
yaz sen muhakkak, ben çok seviniyorum birileri beni düşünüyor hatırlıyor diyezemuszemus
bayramdan sona başlicam canım, bayramda nişanım olacak, ondan sonra dooğru istanbola
daha iyisi sana olsun inşallah canım benim:Saruboceq:
nuran saol cnm kardesım ınş daha fazla bunların parasını yemek ıstemıyorum zaten 2 ay oldu alamıyok
oşın gercekten ıstıyo ama acıyorum yahu adam bı dınlen sanane onun bunun marketınden ama cok ınsaf ya ondan böle
normalde o olmasa suan evde oturur bu kadr takstım olmazdı takmazdım ama evlencez ya hayal edıyom ve sabır edıyorum
hoş bulduk bücüğümopuyorumnanaktanselın cemre abla h geldınız
![]()
ya küçük oğlum la ben aynı ps yi kullanıyoruz gündüzleriCemre abla günaydınŞenizÇok az geliyosun....mafoldumben
Kısa haberler,uğurböcüğünün nişanlısı hasta...
Klodimiz yarın polislik sınava giriyor.
Lady dün kocesiyle yatak odasında yatak üstünde çekildiği pozu koydu kaçırdın:jeyyar::jeyyar:
Onun dışında herkes bildiğin gibi..yerimseniben
hoşgeldin cemremŞenizsen niye gelmedin bacım möhüm işlerinmi varyerimsenibendün bende fazla giremedim dün ne oldi bilmiimfisfisfis
de hadi çabuk gel ben heran kaybolabilirimkaydirigubbakcemile3kızlar bacular yarım saate geliyom bir yere kaybolmayınlmaz:
kaydirigubbakcemile5sendemi pro üye olucan hayırlı olsun cnm niye gelmediki yanlışmı verdin adresiCADIARZUYok ablam onu didim evelallah kaydirigubbakcemile3
önce geldim de telle konuşayudum :kedi:
Nasıl olayım abla kartım gelecek idi bi sorun yüzünden geri döndü onla uğraşıyorum bir haftadır :mymeka:
günaydın
cesur ve güzeller hatuncukları
gelme sakın yarınnnnnnselın cemre abla h geldınız
selın bızde mesaı var 5 e kadr yarında calısma olabılırmış 2 aydr para yok ama calıs
yarın kesınlıkle gelmem zatı![]()