• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

selın cemre abla h geldınız

selın bızde mesaı var 5 e kadr yarında calısma olabılırmış 2 aydr para yok ama calıs
yarın kesınlıkle gelmem zatı :kahve:

hupssss bende celdumm...

Hoşgeldinnnnnnnnnhihoyyytopuyorumnanaktan

günaydın kk kardeşleriiiim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün giremedim bu günde bi saat sonra çıkıcam
sizin hiç birşeyinden haberim olmuyo ya
geçmişi okusam çok yazıyosunuz zaman yokmafoldumben

Cemre abla günaydınŞenizÇok az geliyosun....mafoldumben

Kısa haberler,uğurböcüğünün nişanlısı hasta...
Klodimiz yarın polislik sınava giriyor.
Lady dün kocesiyle yatak odasında yatak üstünde çekildiği pozu koydu kaçırdın:jeyyar::jeyyar:
Onun dışında herkes bildiğin gibi..yerimseniben

nuran saol cnm kardesım ınş daha fazla bunların parasını yemek ıstemıyorum zaten 2 ay oldu alamıyok:delphin:

oşın gercekten ıstıyo ama acıyorum yahu adam bı dınlen sanane onun bunun marketınden ama cok ınsaf ya ondan böle
allahım dıom ıyıkı onu yaratmışsın nasıl sevıyomkı anlatamam
hersey onun ıcın sabırda bendekı aşkta
normalde o olmasa suan evde oturur bu kadr takstım olmazdı takmazdım ama evlencez ya hayal edıyom ve sabır edıyorum

seni çok fedakar gördüm böcüküm....

kaydirigubbakcemile3hee benim işim çok yandım ben artıkınkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3hoşgeldin sevgicim eveli günaydınla başlayabilirsin cnm ben aklına getiriyimkaydirigubbakcemile3nasılsın guzum görmeyeliŞeniz

Yok ablam onu didim evelallah kaydirigubbakcemile3
önce geldim de telle konuşayudum :kedi:
Nasıl olayım abla kartım gelecek idi bi sorun yüzünden geri döndü onla uğraşıyorum bir haftadır :mymeka:

böcüğüm geçmiş olsun canım ya önemli değildir inşallah:1hug:

miniğim kocana kızmışın şimdi gördüm bitanem olur ya hangimiz arada öldürmek istemiyoruzkikötükedihüso

klodym yarın inşallah bütün sıkıntılar bitiyo demiŞeniz
rabbimin izniyle kolay geçicek sınavın:Saruboceq:

Son düzenleme:
hupssss bende celdumm...
hoşgeldinkaydirigubbakcemile5

ulennn kızlar clody e neden kilot diyosunuzz bacilerrrr kaydirigubbakcemile3 alemsiniz yaaaa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

ben deıl nışanlım bacım cok saol

ınsanlığımdan dolayı cok sey kaybettım ama bıgun cok şey kazancam

RABBIM yar ve yardımcın oldunŞeniz:Saruboceq:
yazık çocuğa üzüldüm tekrar geçmiş olsun mafoldumben

günaydın kk kardeşleriiiim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün giremedim bu günde bi saat sonra çıkıcam
sizin hiç birşeyinden haberim olmuyo ya
geçmişi okusam çok yazıyosunuz zaman yokmafoldumben
hoşgeldin cemremŞenizsen niye gelmedin bacım möhüm işlerinmi varyerimsenibendün bende fazla giremedim dün ne oldi bilmiimfisfisfis

oşın gelmişhihoyyythihoyyythihoyyytHoşgeldin canım...Nerelerdesin...unuttun beni:kedi::kedi:Profiline msj yazmaya da utanıyorum artık.:kedi:
Göreve başladın mı canım?Ama duyunca çok sevinmiştim sana...Şeniz

ay canımın içi niye utanıyosun..Şeniz
yaz sen muhakkak, ben çok seviniyorum birileri beni düşünüyor hatırlıyor diyezemuszemus
bayramdan sona başlicam canım, bayramda nişanım olacak, ondan sonra dooğru istanbolakaydirigubbakcemile4

daha iyisi sana olsun inşallah canım benim:Saruboceq:

selın öleyımdır:kedi:

bana iş yap ddı yapmadım benım işim deıl dıe sımdık gelır bağırır

ay canımın içi niye utanıyosun..Şeniz
yaz sen muhakkak, ben çok seviniyorum birileri beni düşünüyor hatırlıyor diyezemuszemus
bayramdan sona başlicam canım, bayramda nişanım olacak, ondan sonra dooğru istanbolakaydirigubbakcemile4

daha iyisi sana olsun inşallah canım benim:Saruboceq:

ocean ımm daha başlamadın mı sen zemuszemus
tebi nişanı rahat rahat yapalım diye :lepi:
tekrar hayırlı olsunn opuyorumnanaktan

nuran saol cnm kardesım ınş daha fazla bunların parasını yemek ıstemıyorum zaten 2 ay oldu alamıyok:delphin:

oşın gercekten ıstıyo ama acıyorum yahu adam bı dınlen sanane onun bunun marketınden ama cok ınsaf ya ondan böle
normalde o olmasa suan evde oturur bu kadr takstım olmazdı takmazdım ama evlencez ya hayal edıyom ve sabır edıyorum

ay canım benim yaa, sen bu sevgiyi çoktaaaan haketmiştin zaten bidenem:asigim:
elbette seven insan sabredip, bekliyor, ben 5,5 sene bekledim işte.
6 senemizde kavuşacağız.
ikimiz de sevmeseydik bekler miydik hiç?

:kahve:
hoş bulduk bücüğümopuyorumnanaktan
Cemre abla günaydınŞenizÇok az geliyosun....mafoldumben

Kısa haberler,uğurböcüğünün nişanlısı hasta...
Klodimiz yarın polislik sınava giriyor.
Lady dün kocesiyle yatak odasında yatak üstünde çekildiği pozu koydu kaçırdın:jeyyar::jeyyar:
Onun dışında herkes bildiğin gibi..yerimseniben
ya küçük oğlum la ben aynı ps yi kullanıyoruz gündüzleri
o oluyor genellikle haberleri leydiyi kaçırdım üzüldüm doğrusu:çok üzgünüm:

hoşgeldin cemremŞenizsen niye gelmedin bacım möhüm işlerinmi varyerimsenibendün bende fazla giremedim dün ne oldi bilmiimfisfisfis

dün iftara misafir vardı bu gün biz gidicez karşıya
pazarteside misafir var ama o gurup çok kalabalık birde onu halledersem süpermafoldumben

kızlar bacular yarım saate geliyom bir yere kaybolmayın :olmaz:
de hadi çabuk gel ben heran kaybolabilirimkaydirigubbakcemile3

Yok ablam onu didim evelallah kaydirigubbakcemile3
önce geldim de telle konuşayudum :kedi:
Nasıl olayım abla kartım gelecek idi bi sorun yüzünden geri döndü onla uğraşıyorum bir haftadır :mymeka:
kaydirigubbakcemile5sendemi pro üye olucan hayırlı olsun cnm niye gelmediki yanlışmı verdin adresiCADIARZU

h geldın gunduzun karanlığı

oşın evt yaa sevgı cok baska bısey yaa o ınsanı ayakta tutan sımdık ben burdan cıkcam ya yıllık ızın paramıda alamamm dıycekler gıt ızın kullan acep gıtsem 1 haftalığa iş mı arasam sağda solda

oh 1 dk durma çalış bide para vermesinlerrkötükedihüso:mymeka:

selın bızde mesaı var 5 e kadr yarında calısma olabılırmış 2 aydr para yok ama calıs
yarın kesınlıkle gelmem zatı :kahve:
gelme sakın yarınnnnnn
zaten parada vermiyormuş ee bide dünkü olayı sakın gitme iş
canım kardeşimmmŞeniz

Back