canm biliosn kulak ihmale gelmez istersen bir dr a git ben kulak ağrılarında çok dikkat ederim en korktğm ağrılardan biri de kulak ağrısı
annem bayramda gel özledım dıyı ne etcem ben yaa:gitme:
annem bayramda gel özledım dıyı ne etcem ben yaa:gitme:
yavaş nan :mymeka:
iyiyis görmiin mi :roflol:
nan pasaklı sizin orda sel neyim var mı :sinifsinif:
canm biliosn kulak ihmale gelmez istersen bir dr a git ben kulak ağrılarında çok dikkat ederim en korktğm ağrılardan biri de kulak ağrısı
yanlış hatırlamıosam avonun color trend pudrasıydı canım o gün yüzümdekiya sultanahmet bulusmasında kı pudran neydı
sılacm ihmal etme canm dünde ağrıodu sanrm yarın da dewam ederse git .
KARRRRRR canmm izmire gelip işini halledip dondn muu :)
oj geldin hemsom vereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sıla cım kk da sağlık bolumnde bir gir kbb bolumune bak koşa koşa gidersin psaklımı da dinle bakiimm
ekşi sözlük adında bütün olaylara espiri adı altında yaklaşan ama bel atına vuran moktan bir site bizim için ne demiş bakın
türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim :roflol:
oj geldin hemsom vereliniortak
orda daha bunun gibi neler yazıyo...boşverrr kıskançlıktan çatlıyolar da ondan....kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş davası.....:roflol:
Temelin 8 tane çocuğu varmış ama hepsi de birbirinden safmış,
. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler. Durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler.
Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatmış
yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış.
Temel kara kara düşünmeye başlamış. Ne yapsak ne etsek diye Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş" Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş Temel ile Fadimenin 1 cocukları daha olmuş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama .anında konuşmaya başlamış okuma yazmayı öğrenmiş süper zekaymış yani Önceki 8'ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi
tüm doktorlar bir olup araştırmaya başlamışlar ama bilimsel hiç bişi bulamamıyolarmış
temel en sonunda dayanamamış sırrını sölemiş yahu boşuna araştırmayın
süzme o süzme
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: temele çok gülüyorum ya allaaaan lazı :roflol:
gıt demesı kolay ama bana zor
ayın 19 unda aylık verceklermış(ağustos aylığı düşünün normalde o gun eylul avansını bıle almış olmamız lazımdı)
o gün 200 tl arcelık taksıtım var
120 tl yol parası annem dıo gelış bıletını al yeter ama dönuşude ogun almak zorundayım-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?