Cesur ve Güzeller

canm biliosn kulak ihmale gelmez istersen bir dr a git ben kulak ağrılarında çok dikkat ederim en korktğm ağrılardan biri de kulak ağrısı

:1ninca:
hic sevmem doktorlari yaa mafoldumben
o sira beklemesi yokmu mahvediyor adami :delphin:
bakim biraz daha kalayimda olmazsa giderim artik napim :a015:

sılacm ihmal etme canm dünde ağrıodu sanrm yarın da dewam ederse git .

KARRRRRR canmm izmire gelip işini halledip dondn muu :)

yavaş nan :mymeka:
iyiyis görmiin mi :roflol:

nan pasaklı sizin orda sel neyim var mı :sinifsinif:

bizim sitede yok ama civarda bazı yerlerde var hasarlar :gitme:

canm biliosn kulak ihmale gelmez istersen bir dr a git ben kulak ağrılarında çok dikkat ederim en korktğm ağrılardan biri de kulak ağrısı

bizde anlatıyos ama dinlemii ki keçi karı :olmaz:

ya sultanahmet bulusmasında kı pudran neydı :delphin:
yanlış hatırlamıosam avonun color trend pudrasıydı canım o gün yüzümdeki
ayy benim pudram bitti yaaa :gitme:
neyseki pek kullanmıyorum allık yetiyo

sıla cım kk da sağlık bolumnde bir gir kbb bolumune bak koşa koşa gidersin psaklımı da dinle bakiimm

gıt demesı kolay ama bana zor
ayın 19 unda aylık verceklermış(ağustos aylığı düşünün normalde o gun eylul avansını bıle almış olmamız lazımdı)
o gün 200 tl arcelık taksıtım var
120 tl yol parası annem dıo gelış bıletını al yeter ama dönuşude ogun almak zorundayım
-

ekşi sözlük adında bütün olaylara espiri adı altında yaklaşan ama bel atına vuran moktan bir site bizim için ne demiş bakın

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.

gülsem mi ağlasam mı bilemedim :roflol:

nışanlım gtme dıo zaten annenler 1 ay sonra gelcekler
bıde gtmezsem +150 tl yıllık ızn paramı vercekler
bayramlık almaktan falan vazgectım
gıdersem
150 tl yol parası
100 tl harcasam
200 tl taksıtım ee benım alcam sadece 180 tl:delphin:
offfffffffff

ekşi sözlük adında bütün olaylara espiri adı altında yaklaşan ama bel atına vuran moktan bir site bizim için ne demiş bakın

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.

gülsem mi ağlasam mı bilemedim :roflol:

orda daha bunun gibi neler yazıyo...boşverrr kıskançlıktan çatlıyolar da ondan....kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş davası.....:roflol:

Temelin 8 tane çocuğu varmış ama hepsi de birbirinden safmış,
. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler.
Durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler.
Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatmış
yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış.
Temel kara kara düşünmeye başlamış. Ne yapsak ne etsek diye Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş" Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş Temel ile Fadimenin 1 cocukları daha olmuş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama .anında konuşmaya başlamış okuma yazmayı öğrenmiş süper zekaymış yani Önceki 8'ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi

tüm doktorlar bir olup araştırmaya başlamışlar ama bilimsel hiç bişi bulamamıyolarmış

temel en sonunda dayanamamış sırrını sölemiş yahu boşuna araştırmayın
süzme o süzme

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: temele çok gülüyorum ya allaaaan lazı :roflol:

annenler de gelecekse gitme canm o zamn hem o kadar masraf yapacaksn onun yerine o parayı daha farklı kullnabilirsn

oj geldin hemsom vereliniortak

hemşomm Şeniz
mailde gönderdiğin duayı okudum allah razı olsun :Saruboceq:
ama malum günümdeyim bişi olmaz demi :kedi:

orda daha bunun gibi neler yazıyo...boşverrr kıskançlıktan çatlıyolar da ondan....kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş davası.....:roflol:

yok aslında bazılarında haklı buluyorum
şu dolunayda çişini epilasyon yaptığın bölgeye sürme konusu harbiden saçmalığın daniskası
akıl başında her insan evladı bu konuya güler gülmeyenlerde kk nın adını lekeler zaten :1ninca:

dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri.
hayat zor gerçekten de.

:roflol:

bu laf bizlere olm :roflol:

Temelin 8 tane çocuğu varmış ama hepsi de birbirinden safmış,
. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler.
Durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler.
Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatmış
yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış.
Temel kara kara düşünmeye başlamış. Ne yapsak ne etsek diye Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş" Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş Temel ile Fadimenin 1 cocukları daha olmuş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama .anında konuşmaya başlamış okuma yazmayı öğrenmiş süper zekaymış yani Önceki 8'ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi

tüm doktorlar bir olup araştırmaya başlamışlar ama bilimsel hiç bişi bulamamıyolarmış

temel en sonunda dayanamamış sırrını sölemiş yahu boşuna araştırmayın
süzme o süzme

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: temele çok gülüyorum ya allaaaan lazı :roflol:

ya karadenizlilere resmen salak muamelesi yapıyolar he
ben karadenizli olsam valla alınırdım
karadenizin insanı zeki akıllı olur diyolar bide üstüne salaklık göstergesi bir sürü fıkra türetmişler
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gıt demesı kolay ama bana zor
ayın 19 unda aylık verceklermış(ağustos aylığı düşünün normalde o gun eylul avansını bıle almış olmamız lazımdı)
o gün 200 tl arcelık taksıtım var
120 tl yol parası annem dıo gelış bıletını al yeter ama dönuşude ogun almak zorundayım
-

aahh bebişim üzüldüm şimdi valla...keşke benimle çalışsaydın...hemen veriridim hakkını artı bayram harçlığını....:gitme:

Back