kıslar ben nikimi değiştirmek içinn editöre özel mesaj yazdım ama 2 gündür değiştirmedi nedendir acaba.
kızlar gece kasılmalarım oldu korktum doğuruyom sandım:gitme:bugün dktra gitcem benim için dua edin olurmu oğluşum iyidir inşallah:Saruboceq:
kızlar gece kasılmalarım oldu korktum doğuruyom sandım:gitme:bugün dktra gitcem benim için dua edin olurmu oğluşum iyidir inşallah:Saruboceq:
anii sen hamilesin hemde 34. haftaaa allah zamnında ve sağlıcaklaa nasip etsin çokkkkkkkkkkkkk güzel bir şeyyy anlatılmazz yaşanır annelikkk, hemide oğlann benimde 1 yaşında oğlum var canım.
günaydın kızlarrr!!opuyorumnanaktankızlar gece kasılmalarım oldu korktum doğuruyom sandım:gitme:bugün dktra gitcem benim için dua edin olurmu oğluşum iyidir inşallah:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrr
hayırlı cumalar citos lady pasaklı sıla böcük duyguu gününüz aydın olsunnopuyorumnanaktan
kıslar ben nikimi değiştirmek içinn editöre özel mesaj yazdım ama 2 gündür değiştirmedi nedendir acaba.
bende baska birsey icin yazmistim..banada cevap gelmedi ve degisiklik olmadi.. :umursamaz:
sende mi nan -tatlicadiarzu- :roflol:kıslar ben nikimi değiştirmek içinn editöre özel mesaj yazdım ama 2 gündür değiştirmedi nedendir acaba.
:mymeka: :ecrin_bebek: :roflol::roflol::roflol::roflol: yazık sanaaaaaaaaa :roflol:
-tatlicadiarzu-bende baska birsey icin yazmistim..banada cevap gelmedi ve degisiklik olmadi.. :umursamaz:
Günaydın hayırlı cumalar canlarım a.s.
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder bu mubarek günlerde inşallah :Saruboceq:
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun Aminnnn
tşk nurancım Şeniz
çok uykusuzum ya :sinifsinif:
gece bi ara uyandım kocemin bacağı benim üzerimde laelaelaelaelae
ezildim nan :mymeka:
ALooooooo selammm verdikkkk!!!!!!!!!!!!!!!!:dilcikar:
Günaydın hayırlı cumalar canlarım a.s.
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder bu mubarek günlerde inşallah :Saruboceq:
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun Aminnnn
günaydın kızlarrr!!opuyorumnanaktan
ahaa şimdi de deprem haberii varr:1shok: şiştimmm çokk kötüü yaa!!:çok üzgünüm:
Allahım korusun herkesi!:Saruboceq:
aytege sen nerelisinn canımmm???:sm_confused:
çitos korkma canım çokk geçmiş olsun!:teselli:
noldiiii zemuszemus
:roflol:
yengenin zoruyla oli hersey zateb :bbo:
ey allam bi patronu yıkamadığın kalmış :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?