Cesur ve Güzeller

kızlar gece kasılmalarım oldu korktum doğuruyom sandım:gitme:bugün dktra gitcem benim için dua edin olurmu oğluşum iyidir inşallah:Saruboceq:

kızlar gece kasılmalarım oldu korktum doğuruyom sandım:gitme:bugün dktra gitcem benim için dua edin olurmu oğluşum iyidir inşallah:Saruboceq:

anii sen hamilesin hemde 34. haftaaa allah zamnında ve sağlıcaklaa nasip etsin çokkkkkkkkkkkkk güzel bir şeyyy anlatılmazz yaşanır annelikkk, hemide oğlann benimde 1 yaşında oğlum var canım.

Günaydın hayırlı cumalar canlarım a.s.
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder bu mubarek günlerde inşallah :Saruboceq:
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun Aminnnn

anii sen hamilesin hemde 34. haftaaa allah zamnında ve sağlıcaklaa nasip etsin çokkkkkkkkkkkkk güzel bir şeyyy anlatılmazz yaşanır annelikkk, hemide oğlann benimde 1 yaşında oğlum var canım.

günaydın kızlarrr!!opuyorumnanaktan
ahaa şimdi de deprem haberii varr:1shok: şiştimmm çokk kötüü yaa!!:çok üzgünüm:
Allahım korusun herkesi!:Saruboceq:
aytege sen nerelisinn canımmm???:sm_confused:
çitos korkma canım çokk geçmiş olsun!:teselli:

günaydın kızlarrrrrrr
hayırlı cumalar citos lady pasaklı sıla böcük duyguu gününüz aydın olsunnopuyorumnanaktan

sana da günaydın nurancım opuyorumnanaktan

kıslar ben nikimi değiştirmek içinn editöre özel mesaj yazdım ama 2 gündür değiştirmedi nedendir acaba.

günaydın canım yoğunluktan yazmamıştır belki

bende baska birsey icin yazmistim..banada cevap gelmedi ve degisiklik olmadi.. :umursamaz:

sabır sabır sabır

kıslar ben nikimi değiştirmek içinn editöre özel mesaj yazdım ama 2 gündür değiştirmedi nedendir acaba.
sende mi nan -tatlicadiarzu- :roflol:
:roflol::roflol::roflol: yazık sanaaaaaaaaa :roflol:
:mymeka: :ecrin_bebek: :roflol:
bende baska birsey icin yazmistim..banada cevap gelmedi ve degisiklik olmadi.. :umursamaz:
-tatlicadiarzu-

:1shok:
serdoşumuz iyi olsun :Saruboceq:

günaydınnn gızlaarrrr

duygu geçmiş olsunnn

hayırlı cumalar kızlarr
opuyorumnanaktan

belki yalancı kasılmadır citosum düzenli değilse korkma. yine de dr görsün tabi

bu aralar herkes nick değiştiriyr yetişemiyordur kazen kaydirigubbakcemile3

baharım canım çok geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur Şeniz
belkin yaramazlık yapmıştır serdar kaydirigubbakcemile3
doktordan güzel haberlerle gelirrsin inşallah canımsınn

geldım ama gıtcem gene
kahvaltılıkları toplayıp yıkıycamm

askım aradı ne edıyon sanane cabuk bırak senın işin mı dedı kızdı
bıdaha duymayım ona buna hızmet ettığını dedı
iş bul en gec bayramda cık dedı
offf
h sonu bakcam bı iş

çitosum güzel haberlerle gel :gitme:
Günaydın hayırlı cumalar canlarım a.s.
Rabbim tüm dualarımızı kabul eder bu mubarek günlerde inşallah :Saruboceq:
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun Aminnnn

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

günaydın derinim
ya her gün başka bi felaket haberi alır olduk :gitme:

noldiiii zemuszemus

:roflol:

yengenin zoruyla oli hersey zateb :bbo:

ey allam bi patronu yıkamadığın kalmış :1ninca:

evt yakında benıde yıka derse şaşmam haakaydirigubbakcemile3

dığer alıntım cıkmamış ama cvp verım
en nefret ettığım sey bı cıplak ayağın ayağma değmesı annem bıle dokunmaz ama o dokunsun :kedi:

ayy cnm benım korkma cnm büyüdüğü kabuğuna sığamıyo ondan balımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…