Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derncmm merhb canm sanada nasılsn
iyiyim kardelenim ne olsun?:sm_confused:ben geldim :ecrin_bebek:
hoşgeldnnnnopuyorumnanaktanben geldim :ecrin_bebek:
çitosmmm balımm hoşgldn nasıl keyiflrŞenizhey kızlar napıonuz yine ben geldim![]()
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:sositosositoalkisalkisalkishihoyyytsüprizzzzzsırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:babanem gettı :roflol:
çitosss çokk oynama kızz erken doğumm yapcennn!!!hey kızlar napıonuz yine ben geldim![]()
canmm ya ne zamn geldide gettiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:sositosositoalkisalkisalkishihoyyytsüprizzzzzsırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:babanem gettı :roflol:
iyiyim kardelenim ne olsun?:sm_confused:
az sonra kalkarım işlerime başlarımm!a.s
ders programı yapacam kendime kpss.ye gircemm seneye!
Kelebek hoşgeldinn!opuyorumnanaktan
lady gece yatmadın mı kız?
benimm akıllı kocamm da sabaha kadar oturmuşş şincii kanepede sızdıı??
öğle arasında uyumaya gelmiş!!benneyaptımki
:roflol::roflol::roflol:citosum Şeniz
kar Allah iyiliğini versin emii :roflol: :roflol: :roflol:
sagoıl canımmmm:roflol:çitosss çokk oynama kızz erken doğumm yapcennn!!!
karrrr hadeee gözün aydınnn!!!kaydirigubbakcemile5
tam 24 saattır bızdeydı :sm_cool::sm_cool:canmm ya ne zamn geldide gettiiiikaydirigubbakcemile3
kolay gelsin tatlmm sana ..
ladyy bende iimmm opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
sonra anlatırım kuzum ben alısverıse ucuyom elbıse alcam gıdıcemız zaman gıymek ıcın :roflol::roflol::roflol:kar evliliğe onay çıktı mı kaydirigubbakcemile3
o herifle görüştün mü nan :jeyyar:
nasıl olmuş değişmiş mi gamyoncuiremsu
mesleği var mı evi var mı -tatlicadiarzu-
evetse hiç durma evlen :roflol: :roflol: :roflol:
ladyy bende iimmm opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
Şenizduamı ettim cnm sana pasaklıma vede klota :Saruboceq:rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin inşallah:Saruboceq:citosum Şeniz
kar Allah iyiliğini versin emii :roflol: :roflol: :roflol:
hpşbuldum kardelenimŞenizkeyifler iyi tatlım sizleri görünce daha iyi oluyomnaniknanikhoşgeldnnnnopuyorumnanaktan
çitosmmm balımm hoşgldn nasıl keyiflrŞeniz
delikafaduldenne yapem derincim otur otur totom büyüdü eccik haret yapenm erisinkaydirigubbakcemile3senin yaramaz ne yapıyor bugünyerimsenibençitosss çokk oynama kızz erken doğumm yapcennn!!!
karrrr hadeee gözün aydınnn!!!kaydirigubbakcemile5
biii nefess alll beeeyaaaa!!!akannehirkar evliliğe onay çıktı mı kaydirigubbakcemile3
kar evliliğe onay çıktı mı kaydirigubbakcemile3
bana da bişiler baksonra anlatırım kuzum ben alısverıse ucuyom elbıse alcam gıdıcemız zaman gıymek ıcın :roflol::roflol::roflol:
gorusuz kızlar sonra gorusmedım kuzu yaa ne yagdı bıde aramadı ısı bıtmemmıs olsa gerek olsun gene gelır :roflol::roflol:
lady buyur gel bıze bızzat yengemle o adamla tanıştıram senı haa yengem dün hıc bısey dımedı nan:bbo: alla alla
domates yap hazır içine de domates rendele üstüne de kaşarr ohhh!!!cokacimcoookAllah iyilik versin :ecrin_bebek::roflol:
akşama çorbam yuk mafoldumben
söle ne yapim -tatlicadiarzu-
pilavla lahana yemem var az onu bugun bitirces :sinifsinif:
bide azcıkda barbunya yemee
hazır çorba yapam demi mirmirmirmir
heraaaa:asigim:sinirin geçtimi gülüm:kedi:kar ne evliliği beaaa ne kaaa hızlısın ?
nişan bohçasını atcem şimdi kafana :mymeka:
:roflol: :roflol:ne efliliği :sm_confused::sm_confused:
karrr efleniyormusun:sm_confused::sm_confused: parton habire iş verip duruyor aradan 1 sn geçmiyor bittimi diyorr heee bitti robotum ya ben bitiriverdimm:mymeka::mymeka:
:roflol: :roflol:biii nefess alll beeeyaaaa!!!akannehir
Şenizduamı ettim cnm sana pasaklıma vede klota :Saruboceq:rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin inşallah:Saruboceq:
hey kızlar napıonuz yine ben geldim![]()
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq: sositosositoalkisalkisalkishihoyyytsüprizzzzz sırnaşık şey :sm_cool: :sm_cool:babanem gettı :roflol:
iyiyim kardelenim ne olsun?:sm_confused:
az sonra kalkarım işlerime başlarımm!a.s
ders programı yapacam kendime kpss.ye gircemm seneye!
Kelebek hoşgeldinn!opuyorumnanaktan
lady gece yatmadın mı kız?
benimm akıllı kocamm da sabaha kadar oturmuşş şincii kanepede sızdıı??
öğle arasında uyumaya gelmiş!!benneyaptımki
:roflol::roflol::roflol:
sagoıl canımmmm:roflol:
tam 24 saattır bızdeydı :sm_cool::sm_cool:
sonra anlatırım kuzum ben alısverıse ucuyom elbıse alcam gıdıcemız zaman gıymek ıcın :roflol::roflol::roflol:
gorusuz kızlar sonra gorusmedım kuzu yaa ne yagdı bıde aramadı ısı bıtmemmıs olsa gerek olsun gene gelır :roflol::roflol:
yerimsenibenseni hiç unuturmuyum canım demesende aklımdasınŞenizçitosum yaa tlf susmuo yaaa :gitme:
bi dee ben benim için dua eder misin diyip uzun bi liste yazdıydım sana gürmedin mi :kedi:
gözün aydın :roflol: :roflol:
oooh keyfe bak kocendeki derinim
bende uyumak istiyorum ya :sinifsinif:
nereye gidicen alışverişe kuzu
benimde çıkmam lazım malum bayram geliyor
nereden alsam ya uygun fiyatları olan bi yere gitmeliyim :bbo:
Şenizduamı ettim cnm sana pasaklıma vede klota :Saruboceq:rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin inşallah:Saruboceq:
hpşbuldum kardelenimŞenizkeyifler iyi tatlım sizleri görünce daha iyi oluyomnaniknanik
delikafaduldenne yapem derincim otur otur totom büyüdü eccik haret yapenm erisinkaydirigubbakcemile3senin yaramaz ne yapıyor bugünyerimseniben