lee daaa bişi yok bu kadar sevinmeee,sadece yarın kırmızılar gelmesinnn öbür günde gelemsin hatta 9 ay kırmızılar gelmesin onun yerine bebiş gelsiiiinnnnn:CüvCüv:
uleee hamilelik belirtileri regl geçmeden çıakrmıı yaaa?
Evet heram çok özledim arada bakabiliodum iş çoktu kaydirigubbakcemile
İyi sayılırım şükür sen nasılsın batuşum napıyo :asigim:
:mymeka::mymeka::mymeka:hepiniz kaydirigubbakcemileselamsızdamı oturuyonuz olum:çok üzgünüm:
:mymeka::mymeka::mymeka:hepiniz kaydirigubbakcemileselamsızdamı oturuyonuz olum:çok üzgünüm:
çıkar datlum bende oldu yani iştahım açıktı çok, erkenden uyuyordum, karnıma kramp gibi ağrılar giriyordu bi de göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşmişti.
bende iyiyim gülüm batuşumda grip oldu ama bugun daha iyi çok şükür
:kedi:
günaydın ..........hem cesur hem gözeller.................
hepinize selamın hellolar.........
nerde çalışıosun şeker öğrenci yazıyoooooo zemuszemus
çıkar datlum bende oldu yani iştahım açıktı çok, erkenden uyuyordum, karnıma kramp gibi ağrılar giriyordu bi de göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşmişti.
bende iyiyim gülüm batuşumda grip oldu ama bugun daha iyi çok şükür
:kedi:
geldım ınş cıkmam bıdaha ınş:sinifsinif:
günaydııın fıstıklarımŞeniz
çıbığıııııım hamilesindir inşallah rabbim gönlüne göre verir inşallah:ecrin_bebek:
gunaydn kızlar
nan adamın yaında tel calıyoo benı cağırıyo kaldrmıyo
bu adama da ne dersın
bıktım usandım son 2 gun kaldı ama:gitme:
günaydın...
lee daaa bişi yok bu kadar sevinmeee,sadece yarın kırmızılar gelmesinnn öbür günde gelemsin hatta 9 ay kırmızılar gelmesin onun yerine bebiş gelsiiiinnnnn:CüvCüv:
uleee hamilelik belirtileri regl geçmeden çıakrmıı yaaa?
bu arada belki hatırlarsınız bir konu vardı otobüsteki aşkım diye hani japonla evli kız,otobüste japonla tanışıyor hem de japonca kursundan çıkışta mı,giderken mi ne:)))))))))....O konu sahteymiş.....Bu da diğer konusu...Bu hemen hamile kalıyor hemencecik de doğuruyor bir de:)))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-mujdeeee-bebegim-oldu/306686-japonum-dogduu.html
dün gece 3 bucukta yattık
apartmanda ekşın vardı
dün gece 3 bucukta yattık
apartmanda ekşın vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?