Cesur ve Güzeller

lee daaa bişi yok bu kadar sevinmeee,sadece yarın kırmızılar gelmesinnn öbür günde gelemsin hatta 9 ay kırmızılar gelmesin onun yerine bebiş gelsiiiinnnnn:CüvCüv:
uleee hamilelik belirtileri regl geçmeden çıakrmıı yaaa?

çıkar datlum bende oldu yani iştahım açıktı çok, erkenden uyuyordum, karnıma kramp gibi ağrılar giriyordu bi de göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşmişti.

Evet heram çok özledim arada bakabiliodum iş çoktu kaydirigubbakcemile
İyi sayılırım şükür sen nasılsın batuşum napıyo :asigim:

bende iyiyim gülüm batuşumda grip oldu ama bugun daha iyi çok şükür

:mymeka::mymeka::mymeka:hepiniz kaydirigubbakcemileselamsızdamı oturuyonuz olum:çok üzgünüm:

:kedi:

:mymeka::mymeka::mymeka:hepiniz kaydirigubbakcemileselamsızdamı oturuyonuz olum:çok üzgünüm:

ben sonradan geldim cemre abla.....sen de hoşgeldin....

bu arada belki hatırlarsınız bir konu vardı otobüsteki aşkım diye hani japonla evli kız,otobüste japonla tanışıyor hem de japonca kursundan çıkışta mı,giderken mi ne:)))))))))....O konu sahteymiş.....Bu da diğer konusu...Bu hemen hamile kalıyor hemencecik de doğuruyor bir de:)))))))))

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-mujdeeee-bebegim-oldu/306686-japonum-dogduu.html

çıkar datlum bende oldu yani iştahım açıktı çok, erkenden uyuyordum, karnıma kramp gibi ağrılar giriyordu bi de göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşmişti.

Geçmiş olsun batuşumuzaa.s.

Çubuğum hayırlısı olsun ...Bekliyoruz bir bebek,hatta ikiz olursa ne güzel olur...:emir_bebek:

yaaaa bak benimde öle çok fazla belirtim yok ama gösümdeki damarlar belirginleşti yeşil yeşil görünüyolar
karnım davul gibi
dün hiçbişey yememe rağmen midem kaynıyodu,ve midem çok şiş,
sağ tarafıma ara ara sancı giriyo bazen
bide belim ağrıyo
geçen günde anneme giderken yolda uyuyodum resmen otobüste
haa bide tatlı isteğim var çok fazla

ama öle mide bulantısı falan yok
sence bunlar olabilirmi

bu arada belki hatırlarsınız bir konu vardı otobüsteki aşkım diye hani japonla evli kız,otobüste japonla tanışıyor hem de japonca kursundan çıkışta mı,giderken mi ne:)))))))))....O konu sahteymiş.....Bu da diğer konusu...Bu hemen hamile kalıyor hemencecik de doğuruyor bir de:)))))))))

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-mujdeeee-bebegim-oldu/306686-japonum-dogduu.html
[/QUOTE]

ay ne kötü yalancı insanlar var :oklava:

günaydııın fıstıklarımŞeniz
çıbığıııııım hamilesindir inşallah rabbim gönlüne göre verir inşallah:ecrin_bebek:

günaydın cemre aplamm Şeniz

günaydıııııııııınnn zemuszemus

nan adamın yaında tel calıyoo benı cağırıyo kaldrmıyo
bu adama da ne dersın
bıktım usandım son 2 gun kaldı ama:gitme:

adam değil ki o adam değil insan müsfettesi :mymeka:

günaydıııın opuyorumnanaktan

lee daaa bişi yok bu kadar sevinmeee,sadece yarın kırmızılar gelmesinnn öbür günde gelemsin hatta 9 ay kırmızılar gelmesin onun yerine bebiş gelsiiiinnnnn:CüvCüv:
uleee hamilelik belirtileri regl geçmeden çıakrmıı yaaa?

olsun inşallah olur diye dua ediyorum
zaten bende bu ay ümidi kesmiştim çalışma olmadı diye
halam da geldi keyfim yok hiç :gitme:
10 gün gecikirsen eğer git test yaptır çıbıkım
ama 10 gün bekle mutlaka

ha onu bende okudum geçende yalan fotoshop diye yazmışlardı yeni geişmeleri bilmiyorum ama

dscn2693.jpg

Fotoshop olduğunu çözmüşler.....:)))))))))))))))

bersu nan nerden bulin bunları kaydirigubbakcemile3
işim var arada bakarım kaydirigubbakcemile5

Back