ben kendimi kadın olarak tanımlıyorum ve aranıza bu kimliğimle kendimi atıyorum, belki tepki toplarım ama aile ve okul hayatım dışında toplum ve şartlarımın el verdiği kadar bu hayatımı yaşıyorum. doktor kontrolu olmaksızın bır sure hormon kullandıktan sonra risklerinden dolayı kullanımımı durdurdum ve doğal yollarla vucudum adına neler yapabılecegımı arastırırken hormonla olusan kucuk goguslerımın adacayı ve serbetcıotu kremıyle ılgılı paylasımlarınızı takıp ederek ve hormon kullanmaksızın gelısebılecegıne ınanarak denemek ıstedım. benım vucudumda bır gelısım sozkonusu oldugu takdırde sızler gıbı dogustan kadın olan bıreylerde mutlaka gelısım saglayacagını dusundugum ıcınde bu surecımı sızlerle paylasabılmek adına kayıt olup bu konuyu acıyorum. umarım cok tepkı gormem ve bu heyecanımıda, surecımıde sızlerle paylasabılırım...
bır suredır hormon kullanmadıgım ıcın herturlu gelısım adacayı ve serbetcıotu kremıne aıt olacaktır, tabii ki de bunun için yapılması önerilen masajlarla birlikte... kreme yarın baslayabılecegım ama bır ıkı gundur adacayı ıcıne az mıktarda serbetcıotu cayı ıle bırlıkte masaj uygulamaya basladım, suan ıcın sadece masajın bıle fızıksel bır etkısını hıssedebılıorum tabı kı daha fızıksel olarak bı gelısım baslaması mumkun degıl ama farklı bır hıs gelıstıgıne ınanıorum... sevgıler.. ve bana hıc farkında olmadan verdıgınız umut tesekkurler :)