• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çeşitli Gelinlik Modelleri

tumblr_ns5sfi5CJ41thn295o6_400.jpg
tumblr_ns5sfi5CJ41thn295o7_1280.jpg

tumblr_ns5sfi5CJ41thn295o9_1280.jpg

tumblr_ns5sfi5CJ41thn295o8_1280.jpg

tumblr_ns5sfi5CJ41thn295o10_1280.jpg

Nhessa bu konuya verdigin emek icin sana cok teşekkür ederim.Buraya ekledigin gelinliklerin hepsi birbirinden guzel.Ben hayalimdeki gelinlige senin sayende ulaştım o yüzden sana ne kadar teşekkür etsem az kalir.Resimdeki gelinligin dikimine basladik.herkes cok begendi.cok sagol canim.
tumblr_nrs8twVGSI1s33huro1_1280.jpg

tumblr_nrs8twVGSI1s33huro2_1280.jpg

Aa çok sevindim gönlüne, zevkine göre gelinlik bulabilmene :KK51:
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun gelinliğin :KK200:
Sagol canim, senin sayende oldu.Ben cok zor begeniyorum.Begensem bile bir sure sonra vazgeciyorum sectigim gelinlikten.burada senin paylastigin gelinliklerin birkaçını cok begendim.kararsiz kalmistim en son ustte alıntı yaptigim gelinlikte karar kildim canim ve o kadar içime sindi ki baska hicbor modele bakmadim.Allah ne muradin varsa versin canim

Sagol canim, senin sayende oldu.Ben cok zor begeniyorum.Begensem bile bir sure sonra vazgeciyorum sectigim gelinlikten.burada senin paylastigin gelinliklerin birkaçını cok begendim.kararsiz kalmistim en son ustte alıntı yaptigim gelinlikte karar kildim canim ve o kadar içime sindi ki baska hicbor modele bakmadim.Allah ne muradin varsa versin canim

Oiyyy utandım, kırmızı oldum :oops:

Back