Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nhessa bu konuya verdigin emek icin sana cok teşekkür ederim.Buraya ekledigin gelinliklerin hepsi birbirinden guzel.Ben hayalimdeki gelinlige senin sayende ulaştım o yüzden sana ne kadar teşekkür etsem az kalir.Resimdeki gelinligin dikimine basladik.herkes cok begendi.cok sagol canim.
Sagol canim, senin sayende oldu.Ben cok zor begeniyorum.Begensem bile bir sure sonra vazgeciyorum sectigim gelinlikten.burada senin paylastigin gelinliklerin birkaçını cok begendim.kararsiz kalmistim en son ustte alıntı yaptigim gelinlikte karar kildim canim ve o kadar içime sindi ki baska hicbor modele bakmadim.Allah ne muradin varsa versin canimAa çok sevindim gönlüne, zevkine göre gelinlik bulabilmene
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun gelinliğin
Sagol canim, senin sayende oldu.Ben cok zor begeniyorum.Begensem bile bir sure sonra vazgeciyorum sectigim gelinlikten.burada senin paylastigin gelinliklerin birkaçını cok begendim.kararsiz kalmistim en son ustte alıntı yaptigim gelinlikte karar kildim canim ve o kadar içime sindi ki baska hicbor modele bakmadim.Allah ne muradin varsa versin canim