Gelin Makyajı Çeşitli Gelin Makyajları

Kuzenim, akrabam, komşum vs. olan gelini 5 cm kalınlığında boynundan 3 ton koyu fondötenli, iki parmak eyelinerlı, yetmediği gibi parlak kırmızı rujlu, bir de her tarafına sim sıvanmış halde görünce tanıyamamak hatta gelin bana sarılmaya çalışınca kaçmak şeklinde çocukluk travmalarım var kızlar Bu yaşadıklarım sebebiyle gelinlerde varla yok arası makyajları seviyorum. Doğal kızarmış yanaklar, simsiz hafif bir aydınlatıcı, cilt tonuna yakışan nude dudak, gözlerde hafif kahve-bronz gölgeler gibi. Bence gelin makyajının günlük makyajdan gösterilen özen dışında bir farkı olması gerekmiyor özellikle renk anlamında. Yüzümü en iyi tanıyan ben olduğum için kendim yapmayı düşünüyorum ve malzemeleri de yavaş yavaş toplamaya başladım. Herhangi bir makyözden çok daha iyi yapacağıma kuşkum yok, bu işi çok iyi yapan Hamiyet Akpınar Fezi Altun gibi profesyoneller de düğün makyajına 2000-2500 civarında paralar istiyorlar bu da biraz abartı geliyor benim zaten her gün yaptığım bir işlem için. Topladığım makyaj örneklerini de sizinle de paylaşayım gerçi hepsi gelin makyajı değil ama hepsi düğün için gayet güzel kullanılabilir bence.... Ayrıca malzeme konusunda düşündüklerimi ve aldıklarımı da sonra paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…