• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cerrahpaşa'da doğum yapan var mı?

Ceyda9594

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
2
0
1
30
38+3 haftalik hamileyim. Normalde muayene icin okmeydani sskya gidiyordum. Bugün çatı muayenem vardı ilk defa dogumhanede muayene oldum. Ve doktorların hemşirelerin tavırları o kadar kötü ki insanları azarliyorlar. Hastane desen hijyen sıfır. Malum doğum yaklaştı ben de hastane arayışına girdim tekrar. Suana kadar korkmuyordum ama okmeydani ssk da doğum yapan kadınların forumlarını okudum artık korkmaya başladım. Lütfen yardım edin

Eğer durumunuz varsa özelde doğurun sigortada doğurmak isterseniz tanıdığım taksim ilk yardım eğitim ve araştırmada doğurdu çok memnun kaldı

Eğer durumunuz varsa özelde doğurun sigortada doğurmak isterseniz tanıdığım taksim ilk yardım eğitim ve araştırmada doğurdu çok memnun kaldı
Gaziosmanpaşa'daki mi yoksa taksimde olan mi? Muayene icin özele gidiyordum bazen ama doğum için maalesef devlete gitmek zorundayım. SigortaM yok zaten

Gaziosmanpaşa'daki mi yoksa taksimde olan mi? Muayene icin özele gidiyordum bazen ama doğum için maalesef devlete gitmek zorundayım. SigortaM yok zaten
Ben ilk cocugumu bagcilar egitim arastirmada yaptim korkudan 2.yi ozelde yaptim ama hicbir farki yoktu devletten simdi 3.yu bekliyirum yine bagcilara gidiyorum dogum orada okacak cunku gercekten dr lari harika sanki secilmis dr lar var orada

Back