Çerkezce kız ver erkek isimleri..

merak ediyorum

bugüne kadar gördüğüm bütün çerkezler son derece yakışıklı ve güzeldi

neden acaba, ne var mayanızda :60:

Bizimde soylarımız kafkaslara cerkezlere dayanıyor .. bizde e cerkezlik var .. ve seviniyorum bu durumdan ötürü:16:

benimde kızım olacak 6 hafta kaldı hala isim karar veremedik.eşim neris ismini istiyor ama ben emin değilim kulağa nasıl geliyor sizce çerkes olup bu isimlere alışık olduğumuz için dışarıdan nasıl gelyor kulağa bilemiyorum:97:

Damadımız çerkez yeğenimin adı da Bersis, onlar alışık bu isme ama bizim taraf hala telafuz etmekte zorlanıyor, seviyorum çerkezleri ve çerkez yemeklerini:))

benimde kızım olacak 6 hafta kaldı hala isim karar veremedik.eşim neris ismini istiyor ama ben emin değilim kulağa nasıl geliyor sizce çerkes olup bu isimlere alışık olduğumuz için dışarıdan nasıl gelyor kulağa bilemiyorum:97:

Bence gayet hoş bir isim canım ama ilerde nergisle karıştırılabilir okulda filan ismini sorduklarında anlamayıp birkaç defa tekrar ettiriyorlar ya ona sinir oluyorum, adıyla büyüsün kızın

Albina..........Kafkasya’da bir ırmak ismi
Bilana..........Ceylan

bu ikisini çok beğeniyorum ben:69::69: neris de kulağa çok hoş geliyo bence farklı isimler herzamn güzeldir:71::71:

önce bir kaşen bulmam lazım:1: sonra zamanı gelince buradan faydalanabilirim:34:
söylenişleri çok hoş keza anlamları da, iki kardeşimde zarif çerkes ismiyle taçlandı ve böyle bir miras dilerim kaybolmaz bizler değerlerimize sahip çıktıkça..

Back