çerkez kızları buraya:))

merhabaaaaa, böyle bir konu görmek ne güzel

şükürrrrr yahuuu. hg cnm anlamdıgım ne biliymusun ben bu konuyu açınca çerkezlerin olduğunu görerek açtım ne acıki senden başka gelen olmadı. nerelisin yaşın boyun:) boy diyince millet fiziksel boy anlıyor bu arada

burada her konu konuşulduğundan, belkide kimliklerini açığa vurmak istememişlerdir
evet o boy konusu ortama yeni giren taze pşaşeler o konuda zeheslerde beni çok eğlendirirdi
anne baba abzeh
yani %100 abzehim, hatko sülalesinden, annem tokat erbaa babam afyon sarıcaovalı, babam 2 yaşındayken istanbula gelmişler, halen orada yaşamaktalar, bendeniz yıllarca abaza allah muhafaza dedikten sonra, dört yıl önce annesi aphazova, babası ahba olan %100 bir abaza ile hayatımı birleştirerek eskişehire yerleştim. 32 yaşındayım. 3 kardeşiz. Abim Şamil, bendeniz Janset ve kızkardeşim Gupse :118:Şimdilik bu kadar

bende gabardey im annem gabardey babam türk:) % 50 oluyorum bu durumda.sivas yıldızeli yavu köyü. kardeşlerinin adlarına bayıldım. babamdan dolayı bizde maalesef çerkez adı koyulmamış. ama ben kopmadım kültürümden tek üzüntüm çerkezce konuşamak.adım sinem, çerkez ler arasında sinemis bilirler ama.eşimde türk ama benim çocuklarım çerkezim derler hep:) bu arada 34 yaşında 3 evlat sahibiyim. sen evlimisin

allah bağışlasın canım benim, sağlıklı ömürleri olur inşallah, bizde evlat sahibi olmak için çabalıyoruz 1,5 yıl oldu bu konuyla ilgili araştırma yaparken bu siteyi bulmuştum zaten, sen nerede yaşıyorsun?

ankarada yaşadım ben geçenseneye kadar. yeni taşındık sivasa.inişlhh bebeğinin haberinide duyucam ben eminim.çerkez yemekleri yaparmsın

ankarada yaşadım ben geçenseneye kadar. yeni taşındık sivasa.inişlhh bebeğinin haberinide duyucam ben eminim.çerkez yemekleri yaparmsın
inşallah canım, allah isteyen herkeze versin inşallah
çerkes yemeklerinide abaza yemeklerinide yaparım,ama daha çok kayınvalidem yapar ben yerim çalıştığım için, çok vaktim olmuyor, bilirsinki zahmetlidir yapılışları..

Ewet ya bu ne sessizlik ben sukurler olsun cok iyiyim kimler nerede yasio bakem , ben sicacik bi memleket Adana da yasiom !

Keblag amannn ne güzel kızlar toplnmışsınız. Gelen olmamıştır die bakmadım keşke alıntı yapsaydınız. Neyse artık buraya uğramadan geçmeyelim. Ben yukarda tanıttım kendimi. Sizlerde anlatım bakalım psaselerim.

bende varıım :)
İyiki varsın hg.
Ewet ya bu ne sessizlik ben sukurler olsun cok iyiyim kimler nerede yasio bakem , ben sicacik bi memleket Adana da yasiom !
evet bende çerkezim

Heeeeeeey yasasin ne guzel boyle bi baslik , bende cerkesim , gabardeyim , ama esim besleney cok memnun oldum

kızlarr ne var ne yok, sesiniz çıkmıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…