- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
- Konu Sahibi dorugunannesi
-
merak ettim benim gibi çerkez kimler var:) Adetlerimizi; kültürümüzü tanıtalım.Ne dersiniz?
merhabaaaaa, böyle bir konu görmek ne güzel
şükürrrrr yahuuu. hg cnm anlamdıgım ne biliymusun ben bu konuyu açınca çerkezlerin olduğunu görerek açtım ne acıki senden başka gelen olmadı. nerelisin yaşın boyun:) boy diyince millet fiziksel boy anlıyor bu arada
burada her konu konuşulduğundan, belkide kimliklerini açığa vurmak istememişlerdir
evet o boy konusuortama yeni giren taze pşaşeler o konuda zeheslerde beni çok eğlendirirdi
anne baba abzeh
yani %100 abzehim, hatko sülalesinden, annem tokat erbaa babam afyon sarıcaovalı, babam 2 yaşındayken istanbula gelmişler, halen orada yaşamaktalar, bendeniz yıllarca abaza allah muhafaza dedikten sonra, dört yıl önce annesi aphazova, babası ahba olan %100 bir abaza ile hayatımı birleştirerek eskişehire yerleştim. 32 yaşındayım. 3 kardeşiz. Abim Şamil, bendeniz Janset ve kızkardeşim Gupse :118:Şimdilik bu kadar
allah bağışlasın canım benim, sağlıklı ömürleri olur inşallah, bizde evlat sahibi olmak için çabalıyoruz 1,5 yıl oldubende gabardey im annem gabardey babam türk:) % 50 oluyorum bu durumda.sivas yıldızeli yavu köyü. kardeşlerinin adlarına bayıldım. babamdan dolayı bizde maalesef çerkez adı koyulmamış. ama ben kopmadım kültürümden tek üzüntüm çerkezce konuşamak.adım sinem, çerkez ler arasında sinemis bilirler ama.eşimde türk ama benim çocuklarım çerkezim derler hep:) bu arada 34 yaşında 3 evlat sahibiyim. sen evlimisin
allah bağışlasın canım benim, sağlıklı ömürleri olur inşallah, bizde evlat sahibi olmak için çabalıyoruz 1,5 yıl oldubu konuyla ilgili araştırma yaparken bu siteyi bulmuştum zaten, sen nerede yaşıyorsun?
inşallah canım, allah isteyen herkeze versin inşallahankarada yaşadım ben geçenseneye kadar. yeni taşındık sivasa.inişlhh bebeğinin haberinide duyucam ben eminim.çerkez yemekleri yaparmsın
H. Geldin n :) kimsin senbende varıım :)
İyiki varsın hg.bende varıım :)
Ewet ya bu ne sessizlikben sukurler olsun cok iyiyim kimler nerede yasio bakem , ben sicacik bi memleket Adana da yasiom !
evet bende çerkezim
Heeeeeeey yasasin ne guzel boyle bi baslik , bende cerkesim , gabardeyim , ama esim besleneycok memnun oldum
kızlarr ne var ne yok, sesiniz çıkmıyor
Ewet ya bu ne sessizlikben sukurler olsun cok iyiyim kimler nerede yasio bakem , ben sicacik bi memleket Adana da yasiom !
bende varıım :)[/QUO. Sistemi ancak çözüyorum şükür . Tel sen zor girmek. Evet hemen tanışalım çerkez hatunları. B oy pos ))) çocuk çombalak , memleket hepsini anlatın. Ben tekrar yazılım aslen Sivaslıyım gabardey im 3 yavrum var en kçk 2 yaş dicek. Eltrk teknkeriyim. Şu an çalışmıyorum yıllarca ank da kaldıktan sonra memelekete döndüm. Fakat tekrar ank ya dönüşm bu sene. 34 yaş tipik çerkez kızıyımhaydi bakalım sıra siZde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?