• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇEreze geçen koku

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
hanımlar 5 kg çerez almıştık Çerezi kiler gibi kullandığım dolap var oraya koydum orada yumuşatıcı ve çamaşır makinası deterjanım da vardı nasıl oldu bilmiyorum yumuşatıcı gibi kokuyo 5 kilo çerez altını üstüne getirdim harmanladım geçmedi koku sanki tadı da geçmiş yumuşatıcı yiyormuş gibi oluyorum bu koku tat nasıl geçer

Bağlı da olsa
Yan yana koymayın tavsiyem
Deterjanlar bir arada
Yiyecekler ayrı bir bölümde olsun
Aynen markette poşetlerken bile paketli oldukları halde yiyeceklerle deterjanlar ayrı poşetlenir ki 10 dakikalığına eve gidene kadar bile olsa. Muhafaza etmek için asla aynı yere koyulmaz. Koku geçmez maalesef

Marketten alirken bile kasada farkli posetlere koyarim gıda ve deterjanlari.
Nasil dikkat etmediniz.

Bence yenmez onlar artik.

Yumusatici zaten baslibasina zararli cilt icin.

Benim soğan patates koyduğum sepetim vardı çamaşır odası olarak kullandığım odaya koymuştum içerde kurutmak zorunda olduğum için tele seriyodum sonra farkettim ki patatese deterjan kokusu resmen işlemiş hemen aldım ordan kuruturken bile nüfuz edebiliyo dikkatli olun aynı dolapta nasıl olur düşünmek bile istemiyorum

Yalniz temizlik maddeleriyle yiyecekleri ayni yerde muhafaza etmemelisiniz. Hadi cerezlere koku gecti yiyemediniz diyelim kokusunu hissetmediginiz ama deterjanlardan etkilenen kimbilir neler vardi.

Back
X