~~CeReN HiNdiStAn~~

şu sadece orası guzel burası ıyı olayınıda anlamam he
Ona bakarsan adrıana lımada gozlerden kazanıyor yoksa ne ozellıgı var ? Onu bu kadar ılgınc yapan koyu ten renklı goz bu kızıda oyle.
Bence gayet guzel bır kız hatta cok cok guzel.Sadece goız rengı değil şeklide müthiş

gözleriçok mu büyük ya bu kadınları anlamak hakkaten zor küçük olunca
makyaj hileleriyle düzeltmeye çalışırsınız kaşlara gelince herkes eskiden öyle diyodu ama bakın
kalın kaş aldı başını gidiyo eskiden tavuk gibi yolanlar şimdi canları çıkyo kalınlaştırcaz diye
kız gerçekten çok güzel ayrıca güzellik kişye özgüdür siz dersinizki cerenin gözleri
türkan şorayın asaleti yada nebiliyim bi mankenin bacakları hem diyosunuz fabrikadan çıkmış gibi
oluyolar sonrada doğalını görünce bin tane kusur buluyolar sanki adriana lima çağla şikel çoooooook mu güzel
hiç bile hele victoria secret mankenleri siz onları hiç sıfır makyajlı gördünüz mü sokakta onlara
bin basan ne kızlar var ayrıca güzellik benim için sıfır makyajlı bile yüzüne bakılabilendir öyle
boyaya batırılmış değil

Yalnızca gözleri güzel ee tabii buna yapılan bakım neneme yapılsa o bile hülya avşar gibi görünür

Ne alaka sanki size soylenmiş bi soz ne kadar gerildiniz heralde sizinde gozleriniz buyuk
Ben bukadar buyuk gozude kalın kaşıda sevmiyorum bu benim fikrim
Moda olması flnda umurumda değil
Ve evet adriana lima cooookkk guzell

Gözleri çok buyuk , bakışlarını hıc begenmıyorum bırde mumkunse gulmesın + oyunculuk namınada bırsey yok kızda Sakarya fıratta en azından basarısızdı...
Ama boyu posu özellikle saçları maşallah cok guzel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…