- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- Konu Sahibi galatasaray3434
Merhaba yaptıran arkadaşlar önerileriniz ve Dr unuzu ve fiyat bilgisi lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaşlar Temmuz’un 5’inde İstanbul’da vajinoplasti yaptırdım,yani vajina daraltma ameliyatı oldum bugün tam 29 gün oldu henüz dikişlerim düşmedi.bilgilerimi aktaracağım burdan sizlere ilerleyen günlerde.bende sonucu bekliyorum.sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim deneyimlediklerimden.deniz,Hamam,cinsel iliski yasak şimdilikMerhaba yaptıran arkadaşlar önerileriniz ve Dr unuzu ve fiyat bilgisi lütfen
Mrb arkadaşlar Temmuz’un 5’inde İstanbul’da vajinoplasti yaptırdım,yani vajina daraltma ameliyatı oldum bugün tam 29 gün oldu henüz dikişlerim düşmedi.bilgilerimi aktaracağım burdan sizlere ilerleyen günlerde.bende sonucu bekliyorum.sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim deneyimlediklerimden.deniz,Hamam,cinsel iliski yasak şimdilik
Ne zamanDr. Turgay karakaya da yaptırdım cerrahi amsliyatla 3400 tl nakit
Kafam resmen çorba olduDr. Turgay karakaya da yaptırdım cerrahi amsliyatla 3400 tl nakit
YokHava giriş çıkış var mı ses ?
Yaptırdınız mı acaba ne durumdasınızMerhaba yaptıran arkadaşlar önerileriniz ve Dr unuzu ve fiyat bilgisi lütfen
Ben de Turgay beyde yaptırmayı düşünüyorum ama süreci biraz anlatır mısınız? Farklı bir ilden gideceğim kendi aracımla tekrar ben kullanarak 3 buçuk saatlik yol gidebilir miyim? Gerçekten tam olarak çözüm oldu mu ne durumdasınızDr. Turgay karakaya da yaptırdım cerrahi amsliyatla 3400 tl nakit
Ben de aradım asistanı nakit 3400 dedi . Şaşkınım valla eğer 2500 de hiç beklemicem ben gider yaptırırım. Vajinal daraltma işlemi için değil mi bir de doktorun kendisiyle mi konuştunuzArkadaslar ben turgay karakayayi bugun aradim nakit 2500 dedi arkadas gecen sene 3400 yazmis fiyat normalde artardi saskinim suan
Evet doktorun kendiyle konustum Allah Allah suan supheye dustum yanlis anlamadigima eminim ama doktorun kafasimi karisti vajinoplasti dedim sorarken 200 muayene ucreti ama oda ameliyata dahil dedi hattaBen de aradım asistanı nakit 3400 dedi . Şaşkınım valla eğer 2500 de hiç beklemicem ben gider yaptırırım. Vajinal daraltma işlemi için değil mi bir de doktorun kendisiyle mi konuştunuz
Sevindim inşallah öyledir asistanı bana fiyatı ve aperastonhn detaylarını içeren bi yazı gönderdi falan. İnşallah kafa karisikligiyla o fiyatı söylememiştirEvet doktorun kendiyle konustum Allah Allah suan supheye dustum yanlis anlamadigima eminim ama doktorun kafasimi karisti vajinoplasti dedim sorarken 200 muayene ucreti ama oda ameliyata dahil dedi hatta