Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cep Telefonuyla Kulübe Girildiğinde Yaşanan Sorunlar...
daha önce yazmıştım canımm..konuyu açanda benimm..
samsung wave ilk versiyonnn...
kk ya girdiğimde konulara mesaj yazamıyorumm..
dokumatik ekrann...normalde hemen alfabe çıkıyordu vee diğer bütün sitelerde problem yok birtekkk kk da sorunlu mesaj yazamıyorumm..
eşimde samsung omnia2 var ama işletim sistemi windows. 2 gün sonra değişicez telefonları. eğer aynı şey olursa ve bişi bulursam burdan yazarım. öncesinde bişi sormak istiorum ama. kullandığınız tarayıcı hangisi. birsürü tarayıcı var bikaçını deneseniz. e71 de ben opera yükledim sorun kalmadı. ya da denediniz mi farklı tarayıcıları??
bi arkadaş özelden sormuş nasıl yaptığımı ben burdan da yazmak istedim belki işine yarayan olur diye:
şimdi şöyle oluyor;
menü
yükleme
uyg. yön.
uygulama indir
nokia.com
buraya geliyorsun orda opera var ücretsiz. ama önce nokia.com adresine üye olman lazım. ister netten ister cepten yapabilirsin bunu. daha sonra cepten dediğim yerden indirebilirsin. kendisi kuruyo zaten otomatik.
Benim de problemim mesaj yazmak istedigimde coook yavas yaziliyor, acaba mesaj kutusunun altindaki bir suru smiley'nin bunda etkisi olabilir mi? Keske su smiley'ler opsiyonel olsa da isteyen tiklayip smiley sayfasini acsa, biz de rahatlasak...
Merak edip bende denedim. star wifi var bende. normal tarayıcısından giremedim bile ama bold diye bir tarayıcıyı yükledim çatır çatır giriyorum. bu cevabımıda cepden yazıyorum deneme amaçlı