birçok marka telefon kullandım samsung e250 kullanıyorum(şimdilik)..hayatımda gördüğüm en problemli adi telefon.Kaç kere tamire verildi yenisi geldi ama hala aynı problemleri yaşıyorum.Başka samsungi cihazımda var onda herhangi bir problem yaşamadım sanırım o seride bi sorun var.Hele samsung müşteri hizmetlerine düşürmesin allahım kimseyi.Bu kadar müşteri memnuniyetini hiçe sayan çözüm odaklılıktan uzak baştan savmaya çalışan bir callcenter görmedim.Ciddi problemler yaşadığım için en kısa sürede samsung dışında bir telefon almayı düşünüyorum
teknik serviste çalıştığım zamanlarda ençok e250 samsung cihazı arızalı olarak geri dönüyordu.. ya ekranı beyaz kalırdı ya kulaklığında sorun olurdu... artık müşteriler bize gelirken yine mi e250 demekten kendimizi alamıyorduk.. başka muhattabı olmadığından gelen giden bize çatıyordu, kaale alırsak hergün binbir türlü tartışma çıkıyordu..
siz bide gelin bize sorun..:bbo: delikafadulden
dostlar telefonlar muthıs ya tekrar sorucam altın sarısı bıldıgınız marka varmı bu sene gold cok moda bıde bayanda sık duruyo ya hepınızın paylasımları nefıs tesekkurler
canım sana şöyle bişey önerebilirim altın renk çok istiyorsan..
artık renk renk elektronik eşya almak yerine istediğin renk ve desende kaplatmak daha tercih edilir oldu..
o yüzden sen en çok beğendiğin telefonu al böyle bir mağazada kaplat derim ben.. hem sıkıldığında değiştirme imkanın da olur yerimseniben
sarı bulamadım ama şöyle ki:
ıphone kullanıslımı kızlar
canım cok tesekkur bole bır hızmetten haberım yoktu ınan web adres verebılırmısın
meltememre senin dediğin kaplamayı nasıl yapacaz
telefoncular yaparmı
bide benimki gibi kızaklı tellere olur mu???
fotoğrafta görülenin aynısı benim telefonumda,memnunum tek sorun,
1 aylıkken telin ekranını çizdim benim kabahatim cebimdeki anahtar çizmişti
düşünenlere tavsiye ederim,ben çok araştırıp almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?