cep telefonunuzun markası ne?

Bende 2 yildir samsung e250 kullaniyorum. Ama hicbi sorunuyla karsilasmadim.
Hatta kac kere dusurdum yere. Bi keresinde de arkadasim kumun icine dusurdu.
Icine hep kum doldu. Yinede tikir tikir isliyo...

Demekki bi tek benim telefon cikmis iclerinden sorunsuzkaydirigubbakcemile3

benimki nokia N95 tanimayan yoktur herhalde.gecen sene almistim.ama degistirmeyi dusunuyorum biktim artik.kac kez dustu elimden hic birsey olmadi.

dostlar telefonlar muthıs ya tekrar sorucam altın sarısı bıldıgınız marka varmı bu sene gold cok moda bıde bayanda sık duruyo ya hepınızın paylasımları nefıs tesekkurler

Kızlar Bende u600 Kullanıcısıyım.. Geçen Hafta Kulaklık Ve Ekranda Bi Sorunum Oldu..
Servis Hemen İlgilendi.. Genel Anlamda Çok Memnunum..
Arkadaşımın Doğum Günü Hediyesiydi Bana 2 Sene Önce.. Ben Seçemedim Yani :jeyyar:

dostlar telefonlar muthıs ya tekrar sorucam altın sarısı bıldıgınız marka varmı bu sene gold cok moda bıde bayanda sık duruyo ya hepınızın paylasımları nefıs tesekkurler

canım sana şöyle bişey önerebilirim altın renk çok istiyorsan..
artık renk renk elektronik eşya almak yerine istediğin renk ve desende kaplatmak daha tercih edilir oldu..
o yüzden sen en çok beğendiğin telefonu al böyle bir mağazada kaplat derim ben.. hem sıkıldığında değiştirme imkanın da olur yerimseniben

sarı bulamadım ama şöyle ki:

canım cok tesekkur bole bır hızmetten haberım yoktu ınan web adres verebılırmısın

meltememre senin dediğin kaplamayı nasıl yapacaz
telefoncular yaparmı
bide benimki gibi kızaklı tellere olur mu???

fotoğrafta görülenin aynısı benim telefonumda,memnunum tek sorun,
1 aylıkken telin ekranını çizdim benim kabahatim cebimdeki anahtar çizmişti
düşünenlere tavsiye ederim,ben çok araştırıp almıştım..

suan ıkı hafta once almıs bulundugum nokıa 6220 kullanıyorum telefonumu mor rengı ıcın almıstım hıcbır ozellıgıne bakmadan cunku coook tatlı bır rengı war ama aldıktan sonrada kamerası asırı derecede hosuma gıttı,5 megapıxel ve dıjıtal makına kalıtesınde cekıyor cok ıyı cok begendım dıger ozellıklerı de fena degıl sarjıda kullandıgım zaman 2 gun gıdıyor..
ıkıncı bır telefon daha kullanıyorum oda tatlı kırmızı rengı yuzunden almıstım:))) samsumg e 250 onun oyle onemlı bır ozellıgı yok ama cok kullanıslı telefon sevıyorum...

ıphone kullanıslımı kızlar

ben aslında ı phone alacaktım ama dokunmatık falan oluyorlarya dedım sımdı ben onu 2 gunde bozarım kotu kullanırım esyaları cunku yazık dedım gerek gormedım dıkkatlı kullanıma uygun bence onlar...

ben de bu telefonu kullanıyorum. bende ki laciverti. acayip memnunum. tam bir kadın telefonu. çok estetik. elimde durmasına bile hastayım kaydirigubbakcemile3
yerden yere vuruldu telefon ama daha bir kere bile bozulmadı. sadece kapanıp açılıyo düştüğünde kendiliğinden kaydirigubbakcemile3

canım cok tesekkur bole bır hızmetten haberım yoktu ınan web adres verebılırmısın

kızlar özelinize atıyorum web adresini
kaplama konusu ayrı bi alan o yüzden telefoncularda yok bildiğim kadarıyla
kızaklılarda da oluyor canım a.s.

hot chocolate özel msj ve ziyaretçi mesajın açık değil o yüzden yollayamadım sana :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…