• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonundan maillerimizi okumak

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar. yeni teknolojiye ayak uydurmaya çalışıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. son çıkan akıllı telefonlardan almak istiyorum. büyük ihtimal nokia c7 alıcam. fakat akıllı telefon yani internet paketiyle alınca telefon daha pahalıya geliyor. benim telefonda internet ile pek işim olacağını sanmıyorum. belki maillerimi kontrol etmek için kullanırım. sorum şu : cepten maillerimizi okumak için internet paketi almak şartmıdır ? internet paketi kullanan arkadaşlar kaç gb veya kaç mb lik kullandıklarını fiyatıyla yazarlarsaçok mutlu olurum

kullanmayacaksan hiç gerek yok derim.. ama netin çok faydası oluyor bi yere gidecekesen haritaya bakıyorsun, hawa durumuna, acilen bi yemek yapacaksan pratik tarifler buluyosun, facein warsa orda takılıyosun, diline dolanan bi şarkı warsa hemen açıp dinleyiweriosun.. v.s v.s..

ama şöylede yapabilirsin.. türkcelin 100mb lık internet paketini ayda 5 tlye satın alabilirsin gayet sana fazla fazla yetecektir

kullanmayacaksan hiç gerek yok derim.. ama netin çok faydası oluyor bi yere gidecekesen haritaya bakıyorsun, hawa durumuna, acilen bi yemek yapacaksan pratik tarifler buluyosun, facein warsa orda takılıyosun, diline dolanan bi şarkı warsa hemen açıp dinleyiweriosun.. v.s v.s..

ama şöylede yapabilirsin.. türkcelin 100mb lık internet paketini ayda 5 tlye satın alabilirsin gayet sana fazla fazla yetecektir

çok teşekkür ederim bilgilerine arkadaşım.

Back