Cep Telefonunda Hat Karışması

Vallahi tatlim hatyinizi degistirin..vodafone kullaniyoruz yillardir..baslarda arada hat kesiliyordu.. ama zamanla mesela telde konusirken hat kesildigi an ne okursa olsun kesildigi an ucret almamaya basladilar.. yani 10 dakikami konustum? Hat birden kapandimi gercekten o konustugumuz dakikalar sanki konusmamisiz gibi sayiliyordu..dusmuyirdu dakikadan kontorden..ve su an hernagi o tarz birseyler de yasamiyoruz ve gercekten hesapli.. hesapli ve kaliteli..oneririm
Bizde vodafona geçmeyi düşünüyoruz memnun birilerini görünce daha da çabuk geçmek istiyorum. Sinir sahibi oldum sayelerinde.
numaranızı değiştirmeden taşıyabiliyorsunuz ne uğraşıyorsunuz operatörler bir dünya kampanya yapıyor hattını taşısın diyee avea nın müşteriye ihtiyacı yok anlaşılan
Hattimi tasicam zaten de bu numara ilk aldigim hat ve babama ait. Üstüme almaya calisacagim ama bir suru sarti surtu varmış. Baktim daha çok ugrastiriyor yeni hatti o zaman alirim. Kampanyalara da bakmak gerek daha :KK43:
kesin benimkide dinleniyor ordan biliyorum,arkadaşlarım hoparlörü açık mı bıraktın sesimiz bize geliyo diyolar yok dinleniyo diyorum
Dinlendigini bildiginiz halde neden hala kullaniyorsunuz peki? Boylr bi ihtimal varsa cok rahatsiz olurum ben. Birde numarayi değiştirmeden hatti tasisak dinleme devam eder mi acaba?

Bende de 1 kere oldu
Annemi aradım bi adam bağlandı bi anda
Kapattım geri annemi aradım o bi şey duymamıs

Bi de niye siz yani dimi
En iyisi hat degistirin
Yani anlamıyorum ki. Benimkinin evinin oradaki baz istasyonu seneler önce kaldirildi. Hep zoraki konusuruz zaten alistim ona arada cekmeyip kapanmasina. Birde bu geldi başımıza simdi. Ya parazit sesler girer araya ya baskasina baglanir ya kendi sesimi duyarim. Pek masum da gorunmedi böyle soyleyince ama neden dinlensin ki kimin eline ne gececek yani?

geldi benim de
aynı ortamda 2 arkadaş aynı anda farklı kişileri aradılar
ama ayşe ahmete bağlanacağına fatma nın aradığı hüseyine bağlandı mesela. diğer arkadaş da tam tersi. hadi bu bi anlık yanlışlık diyelim
ama diğer parazitler için falan bi çözüm olmalı

geldi benim de
aynı ortamda 2 arkadaş aynı anda farklı kişileri aradılar
ama ayşe ahmete bağlanacağına fatma nın aradığı hüseyine bağlandı mesela. diğer arkadaş da tam tersi. hadi bu bi anlık yanlışlık diyelim
ama diğer parazitler için falan bi çözüm olmalı
Bu örneklerin hepsi avea mi acaba? Ne biçim is yapiyorlar saka gibi. Hatti tasimak care olursa yazicam zaten avea almak isteyen olursa da anlaticam tek tek.

Ben de aveayim, bazen düşmüyor aradigim kisi.. Bence avea şubesine gidin ya da ikinizde vodofone a gecin, turkcell tavsiye etmem cok pahali. 10 mb internet asiminda 40 tl yansiyor faturaya...babamdan biliyorum

Boyle bir problemi ilk defa duyuyorum. Gerçekten.dinleniyor falan olabilirsiniz

Ben de aveayim, bazen düşmüyor aradigim kisi.. Bence avea şubesine gidin ya da ikinizde vodofone a gecin, turkcell tavsiye etmem cok pahali. 10 mb internet asiminda 40 tl yansiyor faturaya...babamdan biliyorum

Boyle bir problemi ilk defa duyuyorum. Gerçekten.dinleniyor falan olabilirsiniz

Hattim babamin üstüne soylicem bu hafta gecicem direk. Sevdigim de en yakin zamanda gececek. Dinlenme olabilir mi ya hic aklima gelmemisti?

Bu arada konum neden tasindi bu da benim derdim? Illa kayinvalide gorumce sevgili koca sorunu mu olmasi gerekiyor bdv de kalmasi icin? O okypete

X