- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
Bizde vodafona geçmeyi düşünüyoruz memnun birilerini görünce daha da çabuk geçmek istiyorum. Sinir sahibi oldum sayelerinde.Vallahi tatlim hatyinizi degistirin..vodafone kullaniyoruz yillardir..baslarda arada hat kesiliyordu.. ama zamanla mesela telde konusirken hat kesildigi an ne okursa olsun kesildigi an ucret almamaya basladilar.. yani 10 dakikami konustum? Hat birden kapandimi gercekten o konustugumuz dakikalar sanki konusmamisiz gibi sayiliyordu..dusmuyirdu dakikadan kontorden..ve su an hernagi o tarz birseyler de yasamiyoruz ve gercekten hesapli.. hesapli ve kaliteli..oneririm
Hattimi tasicam zaten de bu numara ilk aldigim hat ve babama ait. Üstüme almaya calisacagim ama bir suru sarti surtu varmış. Baktim daha çok ugrastiriyor yeni hatti o zaman alirim. Kampanyalara da bakmak gerek dahanumaranızı değiştirmeden taşıyabiliyorsunuz ne uğraşıyorsunuz operatörler bir dünya kampanya yapıyor hattını taşısın diyee avea nın müşteriye ihtiyacı yok anlaşılan
Dinlendigini bildiginiz halde neden hala kullaniyorsunuz peki? Boylr bi ihtimal varsa cok rahatsiz olurum ben. Birde numarayi değiştirmeden hatti tasisak dinleme devam eder mi acaba?kesin benimkide dinleniyor ordan biliyorum,arkadaşlarım hoparlörü açık mı bıraktın sesimiz bize geliyo diyolar yok dinleniyo diyorum