Cep telefonu

Canın daha yeni Samsung Grand 2 aldım gayet memnunum şuanda fiyati 1100 tl bütçe varsa sende al derim ekranı filan gayet iyi 😌

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canın daha yeni Samsung Grand 2 aldım gayet memnunum şuanda fiyati 1100 tl bütçe varsa sende al derim ekranı filan gayet iyi 😌

aklımda olsun ona da bi bakım canım

İnt aldim bende discovery yakinlarimdada var memnunum dusurdum bisi olmadi.samsunglar kadar hassas degik

en güzeli o olmalı ben çok düşürürüm:)

Discovery 4 ayda şarj probleminden servise gidiyor. Benimki ve 3 arkadadinki de gitti.

aa kötü olmuş ya:(

Ben kullaniyorum. Cok sükür bir problem yok. Bunu alali bilgisayari bile acmiyorum. Telefondan giriyorum. Ekrani da buyuk oldugu icin cok rahat ediyorum.

teşekkür ederim canım

Ben de gelaxy win kullanıyorum. Çift sim hatlı ama ben tek hatla kullanıyorum o yüzden de hızlı :) ve fiyati da özelliklerine göre çok uygun şuan için sifiri 700 dü galiba ve özelliklerine bakarsan gerçekten çok uygun. Discovery pek tavsiye etmiyorum Samsung'un yanında. . Ve telefon çok hassas demişlerdi aldığımda ama kaç defa düştü elimden hiç kapanmadi bile. Sadece her telefonda olduğu gibi bi yere çarparsa felan çizilir ben de hep ilk günkü gibi dursun istiyorum o yuzden slikon kilifla kullanıyorum. Kesinlikle tabsiye ederimmmm

Samsungdan şaşma ben sony xperıa aldm 2 tane rezalet çekıyoqum aylardr. Samsung harıç hç bı fırma garantıyle satış snrasyla ilglenmyo 2 milyarm çope gttı

Back