aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 3 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #1 Anahtarinizi arabanin icinde unuttunuz ve yedek anahtar esinizde? Böyle bi durumda ne yapardiniz? Bakin bu videolarda ne yapiyorlar... [youtube]cmIGT0IrO_0&feature=related[/youtube] [youtube]L_z4zX3BBHw&feature=related[/youtube] Ben denemedim ama deneyenler olursa bu yöntemin ise yarayip yaramadigini belirtirseler sevinirim...
Anahtarinizi arabanin icinde unuttunuz ve yedek anahtar esinizde? Böyle bi durumda ne yapardiniz? Bakin bu videolarda ne yapiyorlar... [youtube]cmIGT0IrO_0&feature=related[/youtube] [youtube]L_z4zX3BBHw&feature=related[/youtube] Ben denemedim ama deneyenler olursa bu yöntemin ise yarayip yaramadigini belirtirseler sevinirim...
hayrxuxnisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2007 169 0 116 İstanbul 4 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #2 Daha önceden duymuştum.Ama bende bilmiyorum,deneyip görmek gerekir.Ama arabanın hafızasına birşey yaparmı bilemiyorum.
Daha önceden duymuştum.Ama bende bilmiyorum,deneyip görmek gerekir.Ama arabanın hafızasına birşey yaparmı bilemiyorum.
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 4 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #3 denersen bizede haber verirmisin cok merak ediyorum
A Aylin Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2007 177 0 96 İzmir 24 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #4 ben denedim arkadaslar.. aynen dediği gibi oluyor.. mesafe ne kadar uzak olursa olsun işe yarıyor.. paylaşım içinde tesekkürler
ben denedim arkadaslar.. aynen dediği gibi oluyor.. mesafe ne kadar uzak olursa olsun işe yarıyor.. paylaşım içinde tesekkürler