• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonu almak istiyorum..Fikir verir misiniz?

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Arkadaşlar cep telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bir türlü kararsızım samsung u 900 güzel gibi ama yıllarca nokiadan şaşmadım aradığım özellikleri:

_ince tasarım kayan kapak
_3G
_wi-fi

öncellikli tercihlerim..

bende yıllarca nokiadan şaşmadım ama ilk kez samsung u 600 aldım gerçekten güzel u 900 de çok güzell bende ondan alıcaktım ama biraz tuzluydu naniknanik fiyatı biraz düşünce u 900 almayı düşünüyorum . samsumgun hemen hemen tüm telefonları kibar ve ince . nokia gibi kaba değill . kesinlikle tavsiye ederim a.s

tşk ederim arkadaşım içime su serptin bende ince olduğu birde fiyatları düştü u 900 o yüzden alıyım diyorum ...

sürgülü telefonun rahatlığı diğerlerinde yok..bende 1 hafta önce nokia 6600 slide aldım..tam bayan telefonu bi kere ince ve cok zarif bi tasarım..3.2 kamerası herşeyi süper bi tek wi fi yok..buna rağmen inanılmaz seviorum telefonumu

cnm bn şu an lg shine kullanıorum.daha dün aldım.şu an çok memnunum ama 2 senedir kullanan bir arkadaşım wardı.o da çok memnun olduğunu söyledi.ayrıca geçen sene 850 ytl.olan telefonu şimdi ben 350 ye aldım.şu an için çok memnunum çok zarif bir tasarımı war.internetten araştır istersem..umarımm güzel bir telefon bulursun cnm..

merhaba.. geçenlerde nokıa 6500 aldım ve çok memnun kaldım.. istediğin bütün özellikler bu telefonda var tavsiye ederim..

canım ben nokia 65i00 kullanıyorum ve çok memnunum.incecik harika bir dizaynı var.wi-fi yok ve 3G de yok ama ideal bir telefon bence.tavsiye ederim.samsung önermiyorum.nokia dan şaşma

nokıa tabıykı.benım nokıa telefonum wardı.gıttım motorolla nın mor renklı muzık calann telefonundan aldım muhtesem bısey tavsıye edrım ama hala ara ara nokıa ma gecıyorum.ayrılamıyorum eskı telefonumdan.

kayan kapak değil ama.. ince bir tasarım...

NOKİA 6220 CLASSİC

5mp.... wifi..... 3g .... autofocus.... fiyatıda çok aşırı pahalı değildi mediamarkette. 550 civarıydı. tavsiye ederim..

general mobile GF2F aldım geçende. teknosa fiyatı 189 tl
3G VAR,2MP KAMERASI VAR, GÖRÜNÜŞÜ DE ZARıF GERÇEKTEN.

kayan kapaklı değil ama full ekran dokunmatik tam 12.1 mp kamerası var kablosuz internete bağlanablyo ve facebook-youtube ye girebiliosun

sony ericsson satio daha türkiyeye gelmedi 2010 a kadar gelmiş olur bu tlfn için bklemeye değer bence ben çıkar çıkmaz alıcam inşallah fiyatını bilmiorum ama biraz tuzlu olcak gibime gelio ama sen blrsn

Yıllarca Nokia kullandıktan sonra geçen ay ilk defa Samsung aldım, S5233A modelini, tv lerde reklamını gösteriyorlar ya ondan, dokunmatik ekranlı, şimdilik bi sorun yok, umarım memnun kalırım, en beğendiğim yönü şarjı tam 1 hafta gidiyor.. Nokia dan vazgeçmek zor oldu benim içinde, alışkanlık yapıyor Nokia sanırım ama başka markalara da şans tanımak lazım :))

Back