Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende Cengizhan beye gidiyorum kendisi çok ilgili bir doktor içiniz rahat bir şekilde kendisine gide bilirsiniz. Her zaman telefonuna cevap veren sizinle ilgilenen bir doktordur.
Ben kendisini tanımıyorum ama dışarıdan doktorumla Central hospital da normal dogum yaptım gecen yıl dogum kadrosu gayet iyiydi. Ama doğumdan sonra erkek bebekse sünnet öneriyorlar ordaki doktoru da cok methetmıslerdı pande vs derken yaptıralım dedik. YAptırmaz olaydık aşırı ilgisiz, sünnet sonrası gelişen durumlarda asla ulaşamadığınız sünnet öncesi de ağzından cımbızla laf aldığımız bir doktordu hastanenin kendi üroloji doktoru Dr. Yusuf bey , ve dahasını söyleyeyim hatalı sünnet yapmıs 2 farklı doktora götürdük ikisi de doktor dikkatsizliği dedi. O yüzden erkek bebek olursa lütfen dikkat edin denk geldim ve yazmak istedim
Ben sizin yerinizde olsam başka bir hastaneye giderim kontrole, başka bir doktora . Ben riskli gebelik yaşadım kanamalı o hastanedeki hiç bir kadın doğum doktoru dogru dürüst ilgilenmedi standart herkese ne uyguluyorlarsa yapıp gönderiyorlar. Asla gitmeyin. Benim doktorum o hastanede başka bir doktordu, acil durumlarda gittiğimde diğer kadın doğumculara da denk geldim , dogru durustilgilenen yok bilgi sahibi olan yok