cennet kokulum oğlum kuzey'ime kavuşma anım...

canım o son sancıları hissetmemem için verildi sanırım...kesi atıldı belkide onun için...ama şimdiki aklım olsa epidurali istemezdim...o kadar sancıyı çektim..herhalde o son yarım saati de çekerdim...ama dr um öyle uygun gördü...açıkçası neden verdirdi epidurali sormadım...ama çok rahat bi doğum oldu...sende sağlimen kavuş meleğine inşallah...

Sağlıkla büyüt oğluşunu canım.
umarım hayattaki her arzusu yerine gelir canım.

Kaç dikişin var,yaa kesi atılması için iğne falan yapılıyo onu duymuştum hissetmemek için ama 10 cmde az değil ki yaw,çıkmıyo mu yine de illa kesi mi oluyo
bende hamişim ve merak içindeyim,normal doğum olsun çok istiyorum,ama korkmuyo da değilim..

Sağlıkla büyüt oğluşunu canım.
umarım hayattaki her arzusu yerine gelir canım.

amin canım...rabbim evlatlarımızın yardımcısı olsun...

valla tam bilmiyorum ama dış dikişim 2 galiba...estetik dikti dr um...kendi kendine iyileşti dikişler...belli bile olmuyo...10 cm açıklık çok gibi geliyo bize ama koca kafalılar çıkamıyo... kaydirigubbakcemile3 illa kesi atılıyo...ama düzensiz yırtılmasındansa kesi daha iyi...zaten anlamıyosun canım..doğum hiç korkulacak bişey değil..rahat ol va o anın ne kadar keyifli olduğunu düşün...meleğin kollarına gelecek bikaç saat sonra...sancısı bile güzel inan...

kolay dogum olmus darisi bizlerin basina :)

amin leylacım..rabbim cümle kulları sağlıkla kavuştursun kuzucuklarına...

cok duygulandım..çünkü bende kızımı gördüğüm anda aynen bu duyguları hissetmiştim..ömrüm boyunca unutamayacım tek kare fotograf o..yeşiller içinde ellerini kemiren beyaz bir melek..harika bir duygu...allah acısını göstermesin..

Anladım cnm..neyse..sağlıkla atlatmışsın bebeğinle en önemliside bu zaten ben dediğim gibi öğrenme amaçlı sormuştum cnm..tekrar allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladınızı.ayrıca maşşallah çok tatlı ve yakışıklı..güzel temennin içinde kendi adıma teşekkür ederim :))

evet canım..ömrümce unutamayacağım bi an o...allah 2.ciyide yaşatsın inşallah...rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın...

rica ederim canım...inşallah seni de sağlıcakla kavuştursun cennet kokuluna..oğluma iltifatın içinde onun adına teşekkürler...

nekadar güzel maşallah o anları yaşar gibi oldum allah bana da yaşatsın hayılısı ile inşallah bebeğimi çok özledim :ecrin_bebek:

nicole78 sağol ya ne güzel ifade etmişsin ferahlattın beni.13 günüm kaldı bende normal olmasını istiyorum.yanlız anlayamadığım 10 cm açıklığın varken doğum başlamış zaten neden epidural yaptırdın gereksiz olmamıişmı cnm.benim epiduralsiz olcak alllah yardımcım olsun.

valla elacım bende bilmiyorum neden epidual verdi dr'um...öyle gerek gördü herhalde..benimde ilk doğumum zaten erken geldi meleğim...o an düşünemedim...ama 2.ciye inşallah epidural istemicem...o kadar sancıyı çektim zaten...ama korkma sakın...o kadar tatlı bi sancı ki...allah sağlıcakla kuzuşuna kavuştursun inşallah...

inşallah canım..hayırlısı ile kavuş meleğine..kaç haftalık gebeliğin?

:1no2: CANIM BEN HAMİLE DEĞİLİM :1no2: 4. YILIMA GİRECEĞİM 2,5 YILDIR ARAŞTIRIYOR UĞRAŞIYORUZ EŞİMDE, BENDE DE BİR HASTALIK ÇIKMADI AMA KLOMEN, İĞNE VS. TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ TAKDİR RABBİM'DEN ama bu 2 aydır çok üzüldüm. ilk torunu verme hevesim vardı ama ben doğurana kadar 2 taraftanda bebek geldi :çok üzgünüm: şimdi göbekten iğne vuruldum , glifor (şeker hapı) kullanıyorum dr. dediğine göre glifor yumurtalıklara iyi geliyomuş, güçlendiriyormuş... Bu ayda iğnelerde işe yaramazsa bırakacağım herşeyi sporuma gideceğim biraz unutacağım. Çalışınca daha da zor oluyo sağolsun izin veriyorlar ama ben mahçup oluyorum bunun da sitresi oluyo, üniversite , fakültelere bu yüzden gidemiyorum bazen düşünüyorum GEREK VARMI Kİ !?! AMAAN nezaman olursa olur artık, hikayen çok güzeldi senin için sevindim :1hug: inşallah benimde anlatacak bir hikayem olur zaman geçtikçe derdin büyüyor. Çalıştığım için çok sıkı takip edemiyorum yazıları geç yazabilirim. Dualarını bekliyorum yürekten :Saruboceq:

inan anne olduktan sonra anneliği bekleyenler için daha yürekten dua eder oldum canım..kuzey'e her baktığımda hem rabbime şükrediyorum hem de tüm isteyenler için gönlümce dua ediyorum...mevlam inşallah hayırlısıyla göndersin cennet kokulunu...kendini çok üzme...birgün inşallah bu sabrının karşılığını alacaksın...

inşallah....Sağol canım, moralim çok bozuk hemde çok senağlama puregon iğnesi 750 tl tutuyordu bende rapor çıkardım özel hastaneden çünkü doktorum özel hastanede ve benim şansıma artıkk bu iğne için devletin raporu gerekiyor devlettede hiç bir kadın doğumcu ilaç için rapor çıkarmadı başhekimdi sağlık müdürlüğüydü kaç kapı gezdim, aramadığım kimse kalmadı ama sorunu çözemedik, enson bir dr kaldı pazartesi ne olacak bilmiyorum. İğneyide almış bulundum hesaplarım karıştı maddi manevi çok yıprandım bir insan hayatını ne kadar ucuza getirdiler SEVGİ, SAYGI, MERHAMET KALMAMIŞ, İNSANLIK ÖLMÜŞ.... iş yerinede mahçup oluyorum sürekli izin izin... onunda sitresi derken... hepsi üst üste kaldıramadım ve gözyaşlarımı tutamadım.senağlama içim sıkıldı senle dertleşmek istedim. Şuan kaydettiğim ilk arkadaşımsın SEVGİYLE KAL... :1hug:

Son düzenleme:
ay çok sulugöz oldum bugün allah bağışlasın gözlerim doldu okurken

canım nolur bu kadar üzme kendini...benim sen gibi o kadar çok arkadaşım vardı ki..hepsi tek tek hamile kaldı...rabbim sabrının meyvesini verecek birgün...senin için dua ediyor olacağım hep...başka bişey gelmiyo elimden ama manevi desteğm hep seninle..en azından sadece benim için dua eden bi arkadaşım var deyip rahatlarsın belki...sende SEVGİYLE KAL ARKADAŞIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…