ne kadra guzel anlatmıısısn bayılıyorum boyle dogum hıkayelerıne ınsana cesaret gelıyor...uzun omurler dılıyorum mutlu saglıklı
allahım analı babalı yaşatsın canım sağlık lı huzurlu inşallah allahın iznıyle çok güzel dğüurmuşun benimdeilkim yanı oğlum zordum ama kızım çok kolay oldu 2 aylık şimdi dedin gibi sancımla doğumu 5 saat felan sürdü tabı sancı denilirse allahın iznıyle çok kolay oldu allahım herkese böyle doğumlar nasıp etsin
ne kadar güzel bir doğum hikayesi
kuzey bebeğin bahtı güzel olsun inşallah...
darısı bizler gibi bekleyenlerin başına...
Ne güzelmiş hikayeniz.Adet sanısı gibi birşeyse korkmaya gerek yok demek ki.Ben her ay beter çekiyorumsempatiksalakcinni
Hep mutlu olun
çok kolay ve güzel bir doğum olmuş darısı bizim başımıza
gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün hikayen o kadar içten ki normal doğum yapacaklar için işi kolaylaştırmışsın sağlıklar diliyorum
allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir yaşam geçirmeniz dileğiyle...allah bize de kolay bir doğum nasip eylesin
slm canım ne güzel rahat bir doğum geçirmissin allah bizlerede nasip eder işallah. bende normal doğumdan çok korkanlardanım epidural normal doğum istiyorum ağrısız ama ondanda korkuyorum çevremde kimse yapmdı kulaktan duyduğum şeylerde riskli olabileceği ıkınma hissi olmayınca çıkması zor olabiliyormuş doktoruma sordum çok kez yaptım dedi ama benim içim yine rahat değil o yüzden epidural sezeryan düşünüyorum.yanlız bu sanatçılar doğum sırasında doğum koçu ile giriyorlar ben mersinde yaşıyorum burda öle imkanlar yok belkide beni tereddüt eden bu yinede çok kararsızım daha çok zman var gerçi düşünmek için.
Ne güzel kolay bir doğum allah herkese böyle nasip etsin
ömrü hayırlı olsun
darısı olmayanların başına
amin canım...allahım isteyen herkese bi evlat sahibi olmayı nasip etsin...onun sevgisi dünyaya bedel...inşallah sende bigün böyle güzel bi hikayeyele kavuşursun meleğine canım...
mutluluklar dilerim canım Allah banada kısmet etsin inşallah 3 senedir uğraşıyoruz bebek içinmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?