cennet kokulum oğlum kuzey'ime kavuşma anım...

nicole78

pamuk şekerlerim....
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
4.539
60
163
bende bebeğim 35 haftayı doldurduğu gün doğurdum...zor muydu..hayır...sadece erken gelmesinin korkusu vardı içimde..doğum sancısı hiçbişeydi o korkunun verdiği sancı yanında...13 temmuz sabahı eşimi işe ablamları da bizle geçirdiği tatilin ardından istanbula uğurladım...tekrar yatmak istedim yatamadım..günlük rutin yürüyüşüme de çıkmadım...evi toparladım...falan derken öğlen oldu...2 saat yatıp uyumuşum..eşim uyandırdı telefonla...zaten hafta sonundan hep kasıklarımda sancı vardı...yine gelip gidiyo sancılar...ama ben başı aşağıda diye düşünüyorum..doğuracağım aklımın ucundan geçmiyo...neyse ablamla telefonla konuşurken birden suyum geldi...durduramıyorum..azar azar sızıyo bacaklarımdan...hemen doktorumu aradım..bebeği alıcaz mecburen dedi...ve kadın plajdaydı aradığımda...sakince toparlan ve hastaneye git dedi...eşimi aradım gelmen lazım dedim...neden bile demedi...içime doğdu o gün diyo...zaten ben hastane çantamı hazırlarken(daha hazırlamamıştım :))sancılarım gelmeye başladı..yolda dk tutuyorum 5 dk da bir...sonra 3 dk... 2 dk..ve geliyoruz hastaneye...2 ebe gelip hemen açıklığa bakıyorlar...4 cm...nst ye bağlandım herşey normal...odaya arkadaşlar gelip gidiyo..sağolsun eşim ayaklı tellal :)) sancı değişik bişey...adet sancısı gibi..zaten aralıklarla geliyo...epidural takmaya indiriyorlar ameliyathaneye beni...herkes sezeryan olcam diye düşünüyor galiba...sonra doktorumu görüyorum başında yeşil bonesiyle..inanılmaz güven ve huzur duygusu...muayene ediyor ve o anda yine sıcak bi su akıyo bacaklarımdan...çabuk diyor açıklık 10 cm..doğum başlamış..kafası görünüyor...doğumhaneye çıkmaya zaman yok diyor..ameliyathaneye benim için bi çatal geliyo...yatıyorum..tek doz epidural veriyorlar...ve ıkınma hissim kayboluyo...ebeler bastırıyo karnımdan...bi daha bi daha derken cennet kokulum çıkıyor tek yürek olduğumuz bedenimden..ayrılıyoruz...daha çok küçük...nefes alamıyor kendi başına...gözüm hep onda ama göremiyorum..dr bişeyler yapıyo...ses yok hala meleğimde...sonra cılız bi ağlama sesi...sonra yeniden sessizlik...hemen kuvöze götürüyorlar...kendi doktorum nolur anneye bikez yüzünü gösterin diyor...yeşiller içinde bembeyaz bi melek...o an hayatıma kazılı anlardan en masumu...sarılıp koklayamıyorum oğlumu...ama olsun..yaşıyor ya...sonra dikişlerim atılıyo...ve odama çıkıyorum...evde suyumun gelmesinden doğuma kadar 3 saat geçmiş...şimdi oğlum 7 aylık...ve 7 ay boyunca hep şükrediyorum onu bağışladığı için mevlama...doğum sancısı harika bişey...sakın ha sakın korkmayın...her sancıda biraz daha yaklaşıyorum diyodum meleğime...doğduğunda koklayıp öpmek isterdim kuzumu ama şimdi kokluyorum yaa...ya onuda yapamıyor olsaydım....

hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum..tez elden kavuşun meleklerinize...

ne kadra guzel anlatmıısısn bayılıyorum boyle dogum hıkayelerıne ınsana cesaret gelıyor...uzun omurler dılıyorum mutlu saglıklı

ne kadra guzel anlatmıısısn bayılıyorum boyle dogum hıkayelerıne ınsana cesaret gelıyor...uzun omurler dılıyorum mutlu saglıklı

amin canım...allahım isteyen herkese bi evlat sahibi olmayı nasip etsin...onun sevgisi dünyaya bedel...inşallah sende bigün böyle güzel bi hikayeyele kavuşursun meleğine canım...

allahım analı babalı yaşatsın canım sağlık lı huzurlu inşallah allahın iznıyle çok güzel dğüurmuşun benimdeilkim yanı oğlum zordum ama kızım çok kolay oldu 2 aylık şimdi dedin gibi sancımla doğumu 5 saat felan sürdü tabı sancı denilirse allahın iznıyle çok kolay oldu allahım herkese böyle doğumlar nasıp etsin

allahım analı babalı yaşatsın canım sağlık lı huzurlu inşallah allahın iznıyle çok güzel dğüurmuşun benimdeilkim yanı oğlum zordum ama kızım çok kolay oldu 2 aylık şimdi dedin gibi sancımla doğumu 5 saat felan sürdü tabı sancı denilirse allahın iznıyle çok kolay oldu allahım herkese böyle doğumlar nasıp etsin

amin canım...allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın...

ne kadar güzel bir doğum hikayesi
kuzey bebeğin bahtı güzel olsun inşallah...

darısı bizler gibi bekleyenlerin başına...

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün hikayen o kadar içten ki normal doğum yapacaklar için işi kolaylaştırmışsın sağlıklar diliyorum

Ne güzelmiş hikayeniz.Adet sanısı gibi birşeyse korkmaya gerek yok demek ki.Ben her ay beter çekiyorumsempatiksalakcinni
Hep mutlu olun

çok kolay ve güzel bir doğum olmuş darısı bizim başımıza

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün hikayen o kadar içten ki normal doğum yapacaklar için işi kolaylaştırmışsın sağlıklar diliyorum

hepinize teşekkür ediyoruz oğlumla...inşallah cümle kullar sağlıkla kavuşur meleklerine...

allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir yaşam geçirmeniz dileğiyle...allah bize de kolay bir doğum nasip eylesin

amin canım...tüm kalbimle diliyorum..bütün anneler sağlimen kavuşsun yavrucaklarına..öpüp koklayabilsin inşallah...

slm canım ne güzel rahat bir doğum geçirmissin allah bizlerede nasip eder işallah. bende normal doğumdan çok korkanlardanım epidural normal doğum istiyorum ağrısız ama ondanda korkuyorum çevremde kimse yapmdı kulaktan duyduğum şeylerde riskli olabileceği ıkınma hissi olmayınca çıkması zor olabiliyormuş doktoruma sordum çok kez yaptım dedi ama benim içim yine rahat değil o yüzden epidural sezeryan düşünüyorum.yanlız bu sanatçılar doğum sırasında doğum koçu ile giriyorlar ben mersinde yaşıyorum burda öle imkanlar yok belkide beni tereddüt eden bu yinede çok kararsızım daha çok zman var gerçi düşünmek için.

slm canım ne güzel rahat bir doğum geçirmissin allah bizlerede nasip eder işallah. bende normal doğumdan çok korkanlardanım epidural normal doğum istiyorum ağrısız ama ondanda korkuyorum çevremde kimse yapmdı kulaktan duyduğum şeylerde riskli olabileceği ıkınma hissi olmayınca çıkması zor olabiliyormuş doktoruma sordum çok kez yaptım dedi ama benim içim yine rahat değil o yüzden epidural sezeryan düşünüyorum.yanlız bu sanatçılar doğum sırasında doğum koçu ile giriyorlar ben mersinde yaşıyorum burda öle imkanlar yok belkide beni tereddüt eden bu yinede çok kararsızım daha çok zman var gerçi düşünmek için.

canım hiç korkma...epidurali son anda veriyolar zaten...ebeler yardım ediyo sen ıkınamazsan bastırıyolar karnından..normal doğum çok rahat..ameliyat olmuyosun en azından...rabbim senin için herşeyin en hayırlısını versin...hayırlısıyla kavuş meleğine...

Ne güzel kolay bir doğum allah herkese böyle nasip etsin
ömrü hayırlı olsun
darısı olmayanların başına

amin canım...allahım isteyen herkese bi evlat sahibi olmayı nasip etsin...onun sevgisi dünyaya bedel...inşallah sende bigün böyle güzel bi hikayeyele kavuşursun meleğine canım...

mutluluklar dilerim canım Allah banada kısmet etsin inşallah 3 senedir uğraşıyoruz bebek içinmafoldumben

Nicole cüm allah hayırlısıyla oğlunuzu büyütmek nasip etsin..yalnız benim anlamadığım sizin 10 cm açıklığınız olduktan sonra hatta bebeğin kafasının göründüğünden bahsedilmiş o an; niye o zaman epidural verildiki.yani zaten artık sancı olayı bitmiş doğum eylemi başlamış bile..benim bildiğim 4 cm açıklıktan sonra epidureli uyguluyolar.size acaba niye 4 cm deyken verilmedide artık doğum başladığı anda yani 10 cm de iken gerek duyuldu.bence o an da artık gerek kalmamış.sadece bi kaç ıkınmayla bebeğiniz zaten çıkacaktı..bende hamile olduğum için araştırma halindeyim o yüzden soruyorum cnm..:))))

Back