ceninin güncesi

E

EU1

Ziyaretçi
Link Silinmiştir. ceninin güncesi var çok güsel şeyler yazıyoooooo....ceninin anne karnındaki günlüğüüüüü..süperrrr:emir_bebek:

hemen bakacağım canım teşekkürler

egemencim çok güzel anlatamışlar ya bayıldım valla

egemencim ben baktım heyecanlandım gerçekten. sanki bbeğim konuşuyor gibi geldi. sağol canım.

baktık çok güzel anlatmışlar egemencim

çok güsel gerçekten süper olmuş ama anne çok huzursuz

Evet Cnm Durup Durup Okuyorum Ve çok Duygiulaniyorum

egemennn sana sorum olacak biz dün dra gittik.13 hafta 1 günlük ikili test yapılırken kan alınıyormu canım

Evet Cnm Aliyolar.ikili Test Bebeğin Zeka Testi Hem Ultrasona Sokuyolar Hem Kan Aliyolar Canim.

ama egemennn benim dr ultrasondan baktı saadece.ve test sonucu normal dedi.kan almadan sonuç ögrenilebiliyormu

Bende de sadece ultrasona bakıldı ve normal çıktı. Kan alınmadı bu test için. İkili testte ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor zaten. Herkesin tüm test sonuçları iyi çıkar umarım kızlar.

vallahi cnm benim hem kan alınmıştı hem de ense kalınlığı ülçülmüştü.ama 20. haftadaki ayrıntılı ultrasonda sadece ultarasona girmiştim.bebeğin iç organları falan bakıldı kalbine falan.

sekinci bazı doktorlar ikili taramayı yapmıyorlar 3 taramayı yapıyorlar dokrtorun gerek görmemiştir belki sorsaydın keşke ben 3 lüyü yaptırdım yarın alıcam sonucunu

cnm asıl üçlü testte kan almıyolarrrrrr.üçlü test yğzde 65 sonuç veriyor ama ikilitestte yüzde 85 sonuç veriyo

bilmem bende 3 lüdede aldılar kan

X