Çengelköy Ismek

Melikeariii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1
0
1
36
Konuyu yanlış yere mi açıyorum bilmiyorum."Çengelköy Ismek" 'de bu hafta kursum başlayacak,ama ben Avcılardan gideceğim için nasıl ulaşım sağlayacağım bilmiyorum.
Internetten biraz araştırdım ama net bişey bulamadım.Yardimci olursanız sevinirim

Google navigasyona nereden nereye yazan kısma evinizi vE gideceğiniz yeri yazın yolu ve toplu taşımayı gösteriyor

Avcılar dan çengelköy e gidilir mi yav
Küçükçekmece marmaraya gidin . Marmaraya binip üsküdar da inin. 15B otobüsleri geçer usküdardan ona binersiniz .

Hangi kurs ki bu?
Avcılarda yok muydu?
Bayağı uzak çünkü.
Çengelköye yakınım ben de anadolu yakasındayım.
Benim de yarın drama kursu için mülakatım var

Genelde her bölgede İsmek kursu var neden o kadar uzağa gidiyorsunuz ki?
Eğitmen misiniz?

valla tekirdağda bir ismek bulup gitseniz daha az yorulursunuz telefonunuzdaki haritalar kısmına "konumum"'dan x ismek 'e diye yazarsanız hangi toplu taşımalara binmeniz gerektiği yazacak.

Hangi kurs ki bu?
Avcılarda yok muydu?
Bayağı uzak çünkü.
Çengelköye yakınım ben de anadolu yakasındayım.
Benim de yarın drama kursu için mülakatım var
Yeterli talep olmayınca bazı kurslar her ismekte açılmıyor, belki aradığı kurs Çengelköy'de açılmıştır.
M Melikeariii Avcılar-Söğütlüçeşme metrobüsüne binin, 1. köprüyü geçince Boğaziçi Köprüsü durağında inin, merdivenlerden köprünün altına inin, oradakilere Çengelköy'e giden minibüs, otobüsleri sorun gösterirler.

Son düzenleme:
Sanırım o yüzden.
Drama kursu da her yerde yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım o yüzden.
Drama kursu da her yerde yoktu.
Evet, bende hangi kurstu hatırlamıyorum ama bir tanıdık için bulunduğu ilçenin ismek'inde var mı diye bakmıştım açılmamıştı, aradığı kurs çok ters ve gidemeyeceği bir ismek'te vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…