Yanak deldirmek?
İlk defa duydum
Piercing iyi güzel ama ikiden fazla oldu mu bence basit gösteriyor.
Olmaz mi hic...Aslinda piercing yapilmayacak yer yok, istedikten sonra her yere yapilabiliyor. Suicide girl denilen tipler cok yapiyor yanaga.
Bence fazlasi suratini mahvetmekten baska bir ise yaramiyor. Resimdeki gibi bir tip degilsen ileride pisman olabilirsin konu sahibi arkadasim...
lisedesin sen daha ımm canım emin ol bu deldirme sevdası bi kaç yıl sürüp sonradan offf püsür mü vardı da deldirdim dedirtiyo insana senin çok var zaten piercingin onlara da pişman olacaksın muhtemelen her şeyi zorlaştırıyo çünkü makyaj dert abdest dert ilerde işe girmeye çalıştığında dert insanların hakkında olmadık şeyler düşünmesine sebep dert de dert yani
benim burnum delik hastalandığımda burnumu silemiyorum yahu!!
deldirme derim cidden bıkacaksın hepsinden emin ol.
Daha lise öğrencisi değil misin ?
Ben de zamanında 2 kaşımı da, burnumu, çenemi, göbeğimi ve dilimi deldirdim ama şimdi gerçekten çok pişmanım.
Ben böyleyim demekle olmuyor bazen, hatta korkunç izlerini hep taşımak zorunda kalıyorsun.
Zaman gelecek, çıkartmak zorunda kalacaksın.
Ve hatta sıkılacaksın buna emin olabilirsin.
Ben de yer kalmadı neresi acaba derdim senin gibi ama gerçekten inanılmaz anlamsızmış.
Git tattoo yaptır, başka marjinal(!) uğraşlara gir.
Senden daha fazla piercingi olan biri olarak söylüyorum ki,
bunlar yeter sana daha fazlasını düşünme.
Hem bir yerden sonra göze hoş gelmiyor.
Herşeyin ölçülüsü.
Yüzümde; Dilim , dudağımın sağ alt köşesi, kaşım , burnum deliik. Çenemi de deldirmek istiyorum. Aslında kendim deliyorum ama benim merak ettiğim hepsini aynı anda taktığımda yüzümde yer kalmıyo yahu-.- yüzümde deldirebileceğim ve en şık durabilcek yer önerisi istiyorum sizden yanak da düşünüyorum aslında . merak edenler varsa fotoğraf atabiliiiriim:)