Piercing, Hızma Çenemi deldirmek istiyoruum

Elifsv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
31
0
Yüzümde; Dilim , dudağımın sağ alt köşesi, kaşım , burnum deliik. Çenemi de deldirmek istiyorum. Aslında kendim deliyorum ama benim merak ettiğim hepsini aynı anda taktığımda yüzümde yer kalmıyo yahu-.- yüzümde deldirebileceğim ve en şık durabilcek yer önerisi istiyorum sizden yanak da düşünüyorum aslında . merak edenler varsa fotoğraf atabiliiiriim:)

Benim cenem yani dudagimin tam alti delik.
3 sene önce deldirmistim ve sirf halka piercing takabilmek icin dudagimin tam dibine deldirdim. Simdi pismanim, keske dudagimin bitimini deldirmek yerine delen kisinin isaretledigi yeri deldirseydim. Su an üc sorunum var; piercing disime degiyor ve sizi yapiyor, dudaklarim iri oldugu icin görünmüyor, delen kisi yamuk deldigi icin takarken sorun oluyor. Disine degip degmemesine dikkat et disinden olabilirsin. Bunlari göz önünde bulundur. Gerisini sen biliyorsun zaten, bakimi vs. konusunda tecrübelisin.
Kendi basina delme konusunun sözünü bile etmedim dikkat ettiysen. Sadece sakin diyorum sakin... :KK20:

Bence senin zaten yeterince piercingin var bu eksik kalsa olmaz mi? Sonucta her piercing vücuduna actigin bir yara ve kalici bir iz. Bir tanesini yaptirirken bile bin defa düsünülmesi gerekirken sen bütün yüzünü donatmissin...

Piercing iyi güzel ama ikiden fazla oldu mu bence basit gösteriyor.

Yanak deldirmek?
İlk defa duydum

Olmaz mi hic... :KK31: Aslinda piercing yapilmayacak yer yok, istedikten sonra her yere yapilabiliyor. Suicide girl denilen tipler cok yapiyor yanaga.

l.jpg

Bence fazlasi suratini mahvetmekten baska bir ise yaramiyor. Resimdeki gibi bir tip degilsen ileride pisman olabilirsin konu sahibi arkadasim...

Piercing iyi güzel ama ikiden fazla oldu mu bence basit gösteriyor.

Olmaz mi hic... :KK31: Aslinda piercing yapilmayacak yer yok, istedikten sonra her yere yapilabiliyor. Suicide girl denilen tipler cok yapiyor yanaga.

l.jpg

Bence fazlasi suratini mahvetmekten baska bir ise yaramiyor. Resimdeki gibi bir tip degilsen ileride pisman olabilirsin konu sahibi arkadasim...

Bu gerçekten çok kötüymüş
Hiç estetik durmuyor
Maksimum iki yerde olduğu zaman güzel göründüğü düşüncesindeyim ben de

lisedesin sen daha ımm canım emin ol bu deldirme sevdası bi kaç yıl sürüp sonradan offf püsür mü vardı da deldirdim dedirtiyo insana senin çok var zaten piercingin onlara da pişman olacaksın muhtemelen her şeyi zorlaştırıyo çünkü makyaj dert abdest dert ilerde işe girmeye çalıştığında dert insanların hakkında olmadık şeyler düşünmesine sebep dert de dert yani
benim burnum delik hastalandığımda burnumu silemiyorum yahu!!
deldirme derim cidden bıkacaksın hepsinden emin ol.

Daha lise öğrencisi değil misin ?

Ben de zamanında 2 kaşımı da, burnumu, çenemi, göbeğimi ve dilimi deldirdim ama şimdi gerçekten çok pişmanım.
Ben böyleyim demekle olmuyor bazen, hatta korkunç izlerini hep taşımak zorunda kalıyorsun.
Zaman gelecek, çıkartmak zorunda kalacaksın.
Ve hatta sıkılacaksın buna emin olabilirsin.
Ben de yer kalmadı neresi acaba derdim senin gibi ama gerçekten inanılmaz anlamsızmış.
Git tattoo yaptır, başka marjinal(!) uğraşlara gir.
Senden daha fazla piercingi olan biri olarak söylüyorum ki,
bunlar yeter sana daha fazlasını düşünme.
Hem bir yerden sonra göze hoş gelmiyor.
Herşeyin ölçülüsü.

lisedesin sen daha ımm canım emin ol bu deldirme sevdası bi kaç yıl sürüp sonradan offf püsür mü vardı da deldirdim dedirtiyo insana senin çok var zaten piercingin onlara da pişman olacaksın muhtemelen her şeyi zorlaştırıyo çünkü makyaj dert abdest dert ilerde işe girmeye çalıştığında dert insanların hakkında olmadık şeyler düşünmesine sebep dert de dert yani
benim burnum delik hastalandığımda burnumu silemiyorum yahu!!
deldirme derim cidden bıkacaksın hepsinden emin ol.

19 yaşındayım ben ne lisesi

Daha lise öğrencisi değil misin ?

Ben de zamanında 2 kaşımı da, burnumu, çenemi, göbeğimi ve dilimi deldirdim ama şimdi gerçekten çok pişmanım.
Ben böyleyim demekle olmuyor bazen, hatta korkunç izlerini hep taşımak zorunda kalıyorsun.
Zaman gelecek, çıkartmak zorunda kalacaksın.
Ve hatta sıkılacaksın buna emin olabilirsin.
Ben de yer kalmadı neresi acaba derdim senin gibi ama gerçekten inanılmaz anlamsızmış.
Git tattoo yaptır, başka marjinal(!) uğraşlara gir.
Senden daha fazla piercingi olan biri olarak söylüyorum ki,
bunlar yeter sana daha fazlasını düşünme.
Hem bir yerden sonra göze hoş gelmiyor.
Herşeyin ölçülüsü.

çenemi de deldirdim 2 gün önce malesef geç kaldın. ayrıca pembe saçlarla kim kimi okula alır ya haha. güldürdün beni lise biteli 2 sene oldu

Yüzümde; Dilim , dudağımın sağ alt köşesi, kaşım , burnum deliik. Çenemi de deldirmek istiyorum. Aslında kendim deliyorum ama benim merak ettiğim hepsini aynı anda taktığımda yüzümde yer kalmıyo yahu-.- yüzümde deldirebileceğim ve en şık durabilcek yer önerisi istiyorum sizden yanak da düşünüyorum aslında . merak edenler varsa fotoğraf atabiliiiriim:)

ESIMIN CENESI DELIK KASI MEME UCLARI BENMDE GOBEGIM KULAKLARIM BURNUMDA BI KAC TANE VAR SUAN SADCE GOBEGIMI KULLANIORM. YANLIZ CENE DIS ETINE DEGDIGI ICIN CEKME YAPIO DIS ETINDE SANA SOLIM. AYRICA SUAN CIKARDIGIMIZ DELIKLER KAPANMIO BILDIGIN DELIK KALIO IYI DUSUN AMA GUZEL DURUO:d

X