İğneli Epilasyon Çeneme İğneli Epilasyon

Toplam 310 dakika.Yuzumdekileri gorseydiniz iyi ki gitmissiniz derdiniz. Ben o ucreti lazere epilasyona verseydim daha cok para dokerdim ustune. Cok para ama igneli kesin cozum. 4 5 seanstir kaş bolgesinede basladik.

Son düzenleme:
Aynen 100 lira gibi bişiye geliyo doğru hesaplamışım. Eminim ki iyidir ücret o yüzden yüksektir. Ona rağmen tercih edenler çoktur. Ama malesef ben çalışmadığıö için beni zorlar. Yolsa çalışıyomolsam kesin bitirecekmolsa hiç acımam bende giderim. Malesef vide lazere masraf ettim. Tabi ettiğim masraf tüy artışı olarak bana geri döndü

Bende calismiyorumda benim oglum karsiladi. Lazerle vucut tuylerimi 2016 ekiminde basladim 2017 ekiminde %90 sonuc alarak bitirdim 8 seansla. Yuzume igneliye basladigimdada baktim iyi gidiyor kaşlarimada basladim. Kaslarim olmasa 1.5 ayda bir giderim yuzumde neredeyse hic cikmiyor artik. 5 dakikalik islem yuzume yetiyor yani. 15 dakika da kas yuz yani.

Haklıaın valla sevda hanım çok iyi bende ebruhanıma m gitsem diyorum ama onda da iz kaldığını söyleyenler olmuş çook muallaktayım

Haklıaın valla sevda hanım çok iyi bende ebruhanıma m gitsem diyorum ama onda da iz kaldığını söyleyenler olmuş çook muallaktayım
Sevda hanimi burada elestirenler oluyor yok telde konusuyor vs diye ama . Telefona baktiginda makinayi durduruyor. Bir taneside ciksinda isinde kotu desinde goreyim. Mukemmel tecrubeli bir bayan. Ignelide isinin tecrubesinde insanliginda guleryuzlulugunde tek gecerim Sevda hanimi.

Peki yapılmasını istemedikleri halede ince tüylere göz altındaki yerlerdeki minik tüyleri de yapıyo diyolar öyle mi? Ben sadece kalın tüyleri düşünüyorum sadece kalın tüyleri yapacaksa belkş olabilir. Kabuklanma durumu iz durumu nasıl

Zaten ilk basladigimdan beri kalin siyah goze carpanlari aldi hep. Ala ala da bitirdi saolsun. Soylersiniz. Bazi kisiler ince tuylere kadar tarayin diyor.

Merhaba arkadaşımın annesi yaptırmış 20 sene önce belki daha fazla şu anda yüzünde hiçbirşey yok. Kesin ve zararsız çözüm iğneli ama işini düzgün yapanı bulmak önemli. Bende pek azalma göremedim çenenizde. Başka bir yerde deneme atışı yaptırın bence çıkma süresini test edin. Umarım işini düzgün yapan bir yer bulursunuz.

İğneliye 2 ya da 3 seans ben de gittim azalma olmayınca bıraktım benim de yüz bölgemde favori kısımlarında birkaç tane kalın kıl vardı onun için önce dioda başladım 2-2,5 yıl devam ettim tüyler kalınlaşıp kıllar yayılınca igneliyi denedim sonuç alamayacağımı düşünüp alexe başladım okuduğum kadarıyla bazılarında artışa neden olmuş ama bende oldukça işe yaradı aslında bu derdin tek bir doğrusu yok çünkü herkesin vücut yapısı farklı ama şu gerçek bu kısa zamanda sonuç alınabilecek bir sorun değil işlemi uygulayan değil eğer siz birkaç uygulamadan sonra sonuç alabileceğinizi farkediyorsanız bence devam etmelisiniz kılların bitmesi yaklaşık iki yıl düzenli işlem gerektiriyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…