İğneli Epilasyon Çeneme İğneli Epilasyon

_bilsemki_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
58
21
88
36
Arkadaşlar çeneme iğneli epilasyona başladım. Her seans foto cekiliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

bu 24 nisan 2018 de ilk defa gittim. Ama tüylerim tam çıkmadı

bu da 2 mayıs 2018

bu da 11 mayıs 2018

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de böyle. Ben daha başlamadım. Bu kadar sık gidildiğini bilmiyordum. Çok fazla azalma göremedim açıkçası. Inşallah kurtulursun

2 Hazirina 2018 ben azalma gormuyorum ama yapan cok.iyi gidiyoruz diyor. Ben artik napicami bilmiyorum

Arkadaşlar tekrar mrb lutfen görenler cevap verirse çok sevinirim. İğneliye başladığımı belirtmiştim ama dün arkadaşımın gitmiş olduğu başka bi merkeze gittim görüştüm. Bana denileni aynen aktarıyorum. " yuzdeki tuyler bitmez, sana iğnelide olsa bitiyor diyen yalan söyler, ayva tüyü şeklinde de olsa kalır tüy. ben 3 çeşit cihaz kullanıyorum tuylerin incelir ama 4 ayda 1 yine bi atış yaptırman lazım. İlk başlarda sık gelirsin ama sonra 4 /5 ayda bir yeterli olur hep temiz gezersin. iğneliye devam edersen iz kalabilir daha çok üzülebilirsin. benim seanslarımı bitirdiğim müşterilerim var 4 ayda bir gelip seans yaparız hep temiz gezerler. sende yılda 2 3 defa gelmeyi göze alacaksın. " dedi. ne yapsam bilmiyorum yanaklarımda da küçük ama siyah tuyler var. İğnelide istediğim temizliği alamıyorum.
Bu arada arkadaşım 3/4 ayda 1 seansa gider daha bir kere ne bıyıgında ne yuzunde tuy görmedim.
Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar

Merhaba. Ben de sizin gibi aynı dertten muzdaribim fakat yurtdışında olduğum için yaptiramiyorum.

Keske ağda yapmasaymışsınız. Ben yerinizde olsam iğneli epilasyon devam ederdim. Ağda 2 haftada bir yapmak gerekir en az. Daha yorucu.

fotolara dikkat ettiyseniz iz kalmaya başladı bende bırakmak zorunda kaldım. Yoruldum bu maceradan İnşallah siz çözüm bulursunuz

İğnelide gittiğiniz yer önemli derler hep. İğneli hakkında yer kötüyse yüzde iz kalmasından bahsederler. Bu yüzden gittiğiniz yer çok önemli. Attığınız fotolarda tarihler çok yakın 8 gün de 1 gitmişsiniz. Bu yüzden etkisini anlayamamış olabilirsiniz, daha tam çıkmadan tekrar gitmişsiniz çünkü.
Ben de gidiyorum aynı bölgeye. İlk başlarda 1 ayda 1 hatta 1.5 ayı buluyordu çok yoğundu gittiğim kişi. Sonra 2 ya da 3 haftada bir gitmeye başladım. O bölgeme çok işlem yaptığım için hemen sonuç alamadım ama ısrarla devam ediyorum. Başka ilde yaptıran arkadaşım vardı onun bitmiş sadece sabır gerekiyor diyor. Benim gittiğim yere gelenlerin çoğu da lazer mağduru. Bu konuyu iyi araştırmak lazım ama.

Merhaba bitmez sozu yalan bir kere. Ignelide isinin ehli duzgun bir yere gidilirse kesin cozum. Benim cene de yanaklarda ayni sizin gibi ince kalin karisik tuyler ve killar vardi. Ve ben cimbizlanmadan markete dahi gidemezdim. Gecen sene ekim basinda basladim. Hic aksatmadan 15 gunde 1 gittim. Simdi cok rahatim. Nerdeyse bitti diyebilirim. 2 seferdir de ayda 1 kez gidiyorum. Artik cok rahatim.

siz nereye yaptırdınız acaba

Canım kime gittin memnun musun iz kaldı mı

Dakikasi 3.15 tl. Gecen ekim ayindan beri 15 20 gunde 1 duzenli gittim. 2 seferdirde ayda 1 gidiyorum. Benim yuzumde ince kalin karisik siyah tuyler vardi.
Ay çok pahalı oluyo ayda 2 kez. 7 ay. 2 kez de ayda 1. Ekimden bu yana 16 seans dk sı 3.15 yarım saat falan sürse yüz. 30 ×3.15= çıkanı da 16 yla çarpınca 1500 tl çok fazla değil mi ya hadi senas süreai azaldı desek sonlara doğru sadece yüz için bin lira gibi bi fiyat benim bütçemi çok zorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…