- 9 Haziran 2014
- 81
- 60
- 18
- Konu Sahibi zeynomurat1
-
Diş etlerimde agri var ama daha cok alt ist cenenin birlestigi yerde agri var. Kemiklerim sizlio. Enfeksiyon ihtimalinidr dusundurdu bana. Uff yaa konusurken bile zorlaniyorumOfff o yirmilik diş her yeri agirtir, damagini paramparca eder, yanaginin iç kismi da parcalanir, yemek yiyemez hale gelirsin. Benim 4 yil once 4 tane birden çıktı offf cektigim o acılar anlatilamaz bile.
Büyük ihtimalle yirmilik disleriniz cikiyor.
Hayir kemiklerimde sizi var. Yerinde sislik yada agri yokDisin cikacagi yerde bir agri yokmu
Diş etlerimde agri var ama daha cok alt ist cenenin birlestigi yerde agri var. Kemiklerim sizlio. Enfeksiyon ihtimalinidr dusundurdu bana. Uff yaa konusurken bile zorlaniyorum
Arkadaslar yaklasik bir haftadir çenem inanilmaz agriyo. Kime soruysam 20lik diş cikartiyosun diyo. Ama yirmilk cikarken biylesine bi agri olur mu? Adeta cenem yerinden sokulcekmis gibi sabah kalktigimda bu aci ikiye katlaniyo.
sizce de 20lik dislemi alakali. Yeri hic agrimiyo ama
büyük ihtimal öyle. kökünde bir problem olabilir. 20 lik diş çıkartırken çok fena ağrı oluyor öyleki kulağa , boyuna vuruyor ağrı. ters bir şekilde ise kök, sinire baskı yapıyor olabilir. siz bence önce bir diş doktoruna gidin kontrol etsin büyük ihtimal panoramik röntgen isteyecek. sonucuna göre de sizi çene cerrahisine yönlendirecektir.
bence kök içinde kalmıştır ondan böylesiniz. bence hemen gidin doktora. geçmiş olsun
Benim yirmilik dislerde dis cikacak yerde et sismis dokunmak imkansizdi..yani agri sizi cok cok oluyor hatta yüzün bile acir resmen..senin agrin icin birsey diyemem..isterseniz dayanilmayacak gibiyse bir doktora en kisa zmnda fitmk lazim dayanilmaz vi agri cunku gece uykularimdan ediyo beni
valla benim iç tarafta birşey yoktu. hep çenem ağrıyordu o bölgede çiğneyemiyordum bile. sonra ağrı kulağımın aşt tarafına vurdu. doktora gittim röntgen çekilmişti. kökü yan yatmıştı diğer dişin köküne baskı uyguluyordu ve orada apse oluşmuştu. bir hafta antibiyotik kullandım. bitiminden 2 gün sonra çene cerrahisi kesip aldı dişi.Peki 20lik cikarken iki tarafli bi agri mi oluyo yoksa tek tarafmi agrio.
Evet tamda boyle hatta bi kac gun once cok kucuk dis kirigiyla uyandim agzimda. Zatn daha cok uyandiginda agrio aksama dogru hafidflio agri. hic curugum yok şukur tek derdim cenemdeki agriCenenizin kulaga yakın kısmı mı agrıyor? Cenenizden ses geliyo mu agzınızı acıp kapatırken? Bende bu sikayetlerle gittim cene cerrahına, gece yatarken dislerimi sıkmama baglı olarak cene eklemlerimin asındıgını soyledi. Ozellikle sabah uyanınca agrınızın olması sizin de gece istemsiz dislerinizi sıktıgınızı gosteriyor bence. Bi kas gevsetici icin agrıyı hafifletir. Stresli bi donemdesiniz sanırım. Gecmis olsun
20lik diş çok fena ağrı yapar tam çene ekleminde olur ağrı.Arkadaslar yaklasik bir haftadir çenem inanilmaz agriyo. Kime soruysam 20lik diş cikartiyosun diyo. Ama yirmilk cikarken biylesine bi agri olur mu? Adeta cenem yerinden sokulcekmis gibi sabah kalktigimda bu aci ikiye katlaniyo.
sizce de 20lik dislemi alakali. Yeri hic agrimiyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?