çenedeki tüyleri neyle alıyosunuz:(

canım yüzündekileri alıyomusun peki
benimde yüzümde var yaa sevgilimden utanıyorum ya
ilacın da faydası olmuyor demekki
ama birçok evli kadın da da var bu tüyler onlarınki nie dökülmüo ozaman

canım yüzündekileri alıyomusun peki
benimde yüzümde var yaa sevgilimden utanıyorum ya
ilacın da faydası olmuyor demekki
ama birçok evli kadın da da var bu tüyler onlarınki nie dökülmüo ozaman

canim yüzündekileri sakin alma valla maymuna dönüsürsün haha bende almiyorum yüzümdekileri.. sade cenemdeki ve burun dudak arasini iple aliyorum zaten fazla cikmiyor :)... evet ilac fayda etmiyor canim , tabiki canim ama hormonlardan.., kizlar evlenince yüzü güzellesir parlak olur hic fark etmedinmi..?? ben hep görüyorum burda gecen hafta evlenen kizin yüzü bi güzellesmis manken gibi .., iste hormonlardan oluyor.. erkegin hormonlariyla birlesiyor.., iliskiye giriyorsun ya iste ozaman hormonlar firliyor canim:))) bence bendede dökülecek.. cünkü askimin yanina nezaman gitsem, nezaman bulussak okadar mutlu oluyorum ki bütün gün gülüyorum agzim yoruluyor gülmekten cok mutlu oluyorum yaa allah bozmasin , eve geri döndügümde annem nekadar güzellesmissin sen böyle der hep =))))), mutluluktan.. hormonlardan sanirim:) , insallah evlenince yüzümdeki tüylerde dökülür :) , dökülmessede belki hamilelikte .. oda olmadi olsun , sevgilimle ilk bulustumuzda cok utanmistim , baksana yüzümde tüyler var irenc demistim.. oda hayir hicte irenc degil adi üstünde tüy , ne olacakki hic görünmüyor bile sen cok güzelsin demisti askim benim yaa , canim sende hic utanmaa, ona hic dikkat etmiyorlar.. güzel yüzümüzü , gözlerimize bakiyorlar , o yetiyor onlara :))

kız allah seni ne yapmasın ilk buluşmada tüylerim var dedin ha
valla hiç mutluluk hormonları yönünden düşünmemiştim evet bi güzellik gelio ama tüy döker umarım bu güzellik valla doktor dediyse vardır bi bildiği
yok almam bir kere iple aldım daha çoğaldı gibi bıraktım bende böle

hahaha dedim valla cok utanmistim aman dedim nasil olsa görüyor görmüyorsa söylimde rahatlim , oda zaten hic takmadi...... :, evet canim en iyisi beklemek ve görmek :)

ben evlenince sivilcelerin azaldığını duydum ama kılların döküldüğünü hiç duymadım o kadar kadın var evli yüzündeki tüyler için her hafta kuaföre gidiyolar

Ben külü hafif ıslatarak sürüyorum önce. hemen kuruyor zaten sonra iple alıyor teyzem sorna da tekrar kuru kül sürüyorum. 2 keredir kül kullanıyorum ancak inceldiler. Umarım etkisini görmeye devam ederim. Ve uamrım hepimizi bu dertten kurtulabilriz. külün tüyleri inceltme özelliği var. Anneannemin hiç bi yerinde tüy yok'! delircem resmen! o meşe odununun külünü kullanıyormuş ben şu an onu bulamıyorum ancak küle devam edicem

Bu arada ağdayı kesinlikle önermem. sir dışındakiler zaten şeker içeriyor ancak çene kıllarını neyle alırsanız alın besliyor. cımbız daha da kötü yapıyor. Teyzem iple alırken sadece koyu renklileri almaya özen gösteriyor buna dikkat edin. kuoförde hepsini sırayla alıyorlar ve sarı olanlar da bir dahaki sefere koyulaşıyor malesef

a külü ilk defa duyuyorum
kömür külü olurmu

ben evlenince sivilcelerin azaldığını duydum ama kılların döküldüğünü hiç duymadım o kadar kadın var evli yüzündeki tüyler için her hafta kuaföre gidiyolar

canim insanin yapisina hormonlarina bagli.. kimi kadinin evlenince biyiklari bile cikmaya basliyor.., bizim burda bir kadin vardi hamile kalinca biyik sakal cikmaya basladi düsün.., hamilelegi bitti yüzündeki tüm tüyler döküldü.. hersey hormonlardan kaynaklarniyor... insana görede degisiyor

canım benim halaım kızıda evlendikten sora bütün tüyleri dökülemey başladı kolundaki tüyler şuan toplasan 5 tane ancadır kiprikleri de dökülüo ama ara sıra
hamileyken yüzünde tüylenme oldu şimdi eser yok
ya değişio işte hormonlar oynuo

bahsedilen odun külü(meşe külü-bazı fırınlardan temin edilebiliyrmuş)
eskiden sabun yapımında bu odun külünden faydalanılırmış
içeriğindeki bazı kimyasallar sebumu azaltıyor,kıllarda yağlı dokudan lokalize oluyor,kısmen etkili oluyordur,ama kıl kökünü yok etme gibi kuvveti yok,belki kıl kalınlığında bi azalma (incelme) olabilir.

neyse en azından hamilelikte çıkan tüyler insaflıymış kendiliklerinden dökülüyomuş ama hiç dokunmamak lazımmış hamilelikte çıkan tüylere dökülmelerini beklemek gerekirmiş

neyse en azından hamilelikte çıkan tüyler insaflıymış kendiliklerinden dökülüyomuş ama hiç dokunmamak lazımmış hamilelikte çıkan tüylere dökülmelerini beklemek gerekirmiş

evet canim hamileyken kesinlikle nekadar biyik cikarsa ciksin veya yüzünde tüy kesinlikleee elememek gerek bunu kadin doktoruda demisti o kadina.., yazik kadin resmen biyikla dolasti uzun uzun siyah siyah killar cikmisti yüzünde ama hamilelik bitince bitane tüy bile kalmadi kaymak gibiydi yüzü

BU evlilikle ilgisi olduğunu sanmıyorum ancak yaş ilerledikçe vücuttaki diğer değişimler gibi tüylerde zayıflayıp dökülüyor. 30-40 yaşından sonra zamanla azalıyor yoksa 80 yaşındaki babaanneniz nasıl ağda yapardı bi düşünsenize'! BU Allah'ın bir lütfu

Yellowbomp ve cansubeauty, ben de odun külü bulamayınca ilkinde mecbur kağıt kömür fln karışık kullandım ancak odun külü olursa etkili olacağını söylüyorlar hatta annaem meşe odunu dedi ama onu burda bulmam mümkün görünmüyor. Çevrenizde Soba kullanan biri varsa ilk odun attığında külünü alıp poşet kavanoz gibi bir şeye koyun. uzun süre yetiyor zaten yüz için

canım çok saol ya ilk defa iyikide soba var bizim evde dedim
bu şekilde olucaksa ooo kül bol bizde inşalah fayda eder şimdi nasıl kullanıcam canım onuda yazarmısın kıl varkenmi sürücem süreleri falan nedir

tüyler varken sürüyorsun. hafifçe ıslat yani suyla nemlendir bir parça külü ve istediğin tüylü bölgeye masaj yaparak sür. ama fazla sürme yüzünü kapatırsa tüyleri de görmek zor olur. aslında 3*5 dk beklersen uyuşturma etkisi oluyormuş ama ben beklemiyorum açıkcası. sürdükten sonra tüyleri iple alıyor arkadaşım. Aldıktan sonra tekrar kuru tüyle ovalıyorum 1-2 dk durup yıkıyorum. keselersen daha iyi olur.

benim ilkinde çok kül sürmüştük fuallerimdeki bazı tüy köklerini kapatttı. böyle batık gibi görünüyordu 3 gün fln ne oluyor ya demiştim ama sonra bunun iyi birşey olduğunu fark ettim çünkü o bölgelerde henüz tüyüm çıkmadı diğer kısımları tekrar aldım. akşama dek öyle duruyor Ben aldıktan sonra da 3 gece limon tuz yapıyorum daha ince çıkıyorlar yumuşaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…