Gittinmi Balkafalım...İki ay geçmiş..
Barzeyim gidicektim .Ama gidemedim.Şuan bursadayımm .Evime dönünce ilk işimm hemen kontolüme gitmek..Hep eşimin yüzünden 2.ay sonra gel dedi biz 3.ay sonra gidelim tattılını yap gel dedii :)amann gitsemde sankı kadın ne yapıcak açıcak agzımı plağıı takıcak değişiklik varmı.Kocaman bir YOKKKKK.GEce plağının işkencesii banaklava:kötükedihüso
QUOTE=platonik_ask;6712430]dis telleri yerine gece plagini tercih ederim:uhm:,
keske banada gece plagi verseydi, seve seve takardimbenneyaptımki
:asigim:Canımm evet haklısın diş telii daha zahmetliiii.Canım sanada allahım şifalar versin inşallahh:Saruboceq:[
arkadaşlar ihmal etmeyin diye anlatıyorum bunu
sene 1996 dolgu yaptırmak icin hastaneye gittim doktor bey ağzını ac yavrum dedi ve ben başıma gelecekleri bilmeden actım ağzımı disim fazla çürümüş oldugundan ve azı disi oldugundan dolayı disime demirden bir alet taktı ve uzun bir süre temizledi ve en sonunda doldurdu disime rütuslarını yaptı en sonunda ağzını kapat dedi ama kapat kapata bilirsen ağız acık zangır zanğır titriyorum annem yanımda dotor caresiz ilk defa basına gelmis doktor koşa koşa baska doktor aramaya gitti ensonunda buldu ama sanki asırlar geçmis gibiydi doktor ceneni arka kısmına bastırarak ceneyi yerine getirdi ohh allaha sükür dedim dotor ne olur ne olmaz diyerek bir daha ağzını ac dedi aynı olay bu sefer kendi doktorum kapattı ceneyi
cene kasların zayıflamıs bol bol sakız ciğne dedi ama bu daha kötü yaptı
en sonunda ögrendim tabi ama simdi alt cenem ice doğru kayık korkumdan doktora gidemiyorum böyle seyleri ihmal etmeyin en sonunda insanın basına iş acıyor en güzeli yolun basında tedavi olup böyle seylerle karsılaşmamak
hepinize gecmiş olsun
arkadaşlar ihmal etmeyin diye anlatıyorum bunu
sene 1996 dolgu yaptırmak icin hastaneye gittim doktor bey ağzını ac yavrum dedi ve ben başıma gelecekleri bilmeden actım ağzımı disim fazla çürümüş oldugundan ve azı disi oldugundan dolayı disime demirden bir alet taktı ve uzun bir süre temizledi ve en sonunda doldurdu disime rütuslarını yaptı en sonunda ağzını kapat dedi ama kapat kapata bilirsen ağız acık zangır zanğır titriyorum annem yanımda dotor caresiz ilk defa basına gelmis doktor koşa koşa baska doktor aramaya gitti ensonunda buldu ama sanki asırlar geçmis gibiydi doktor ceneni arka kısmına bastırarak ceneyi yerine getirdi ohh allaha sükür dedim dotor ne olur ne olmaz diyerek bir daha ağzını ac dedi aynı olay bu sefer kendi doktorum kapattı ceneyi
cene kasların zayıflamıs bol bol sakız ciğne dedi ama bu daha kötü yaptı
en sonunda ögrendim tabi ama simdi alt cenem ice doğru kayık korkumdan doktora gidemiyorum böyle seyleri ihmal etmeyin en sonunda insanın basına iş acıyor en güzeli yolun basında tedavi olup böyle seylerle karsılaşmamak
hepinize gecmiş olsun
senağlamasenağlamaBende hayatımda 4 defa doldu yaptırmıştım.Doktorum bursadaydı..Ne zaman evlendikten sonra rizeye gittim dolgumun teki düşünce dedim hadi yaptırayım..Sen yazınca yazmak istedim..Adamın elinde demirden bir şey.Bune dedimm.ılk defa görüyorum dedim.Takmadan önce anlamıştım başıma iş açıcağını.Sonra agızı açmak için dedi.Bu hayvan adam ağzımı açtı bir güzel vidaladı agzım açık epeyce kaldı.ondan sonra kütlermeler..rizenin dr dand anca bu çıkardı ılK DEFA BAŞIMA GELDı bu durum DEDı .SEPETLEDı BENı HAYVAN ÇENE CERRAHINA.kötükedihüsokötükedihüso
Dün akşam uykuda dişlerimi o kadar sıkmışımkii ilk defa sabah kalktıgımda gece plagında kan vardı:1ninca::çok üzgünüm:
Merhaba kizlar, banada doktor gece plagi verdi ancak hicbirseye yaramadi, ustelik sabah kalkinca agzimda gece plagi yuzunden pis bir koku oluyor.
aranizda gece plagi ile cenesi duzelen arkadaslar varmi?
Acaba o amelayat isi nasil oluyor bilen varmi?