ya valla bende korkdum simdi ya bendede acaip var ilk basta sag tarafdadi benimde birden bire soldada oldu ama takili kaldi simdi agzimi cok acamiyorum yemek yiyince falan cok aciyo.napmam gerek ya? dis doktoruna gitmisdim sol tarafim takili kalmadan once bana dediki 2cm fazla acma ve yemek yiyoken tavana bakkafamçokkarıştı 3haftadir falan takili kafayi yicem ya nasil gecer bu uf
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çene kayıklığı ile ilgili...
- Konu Sahibi lucifer_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU3
Ziyaretçi
Aynı sorun 1.5 yıldır bende de varr arkadaslarr dişçiden dolgu yaptırdıktan sonra bu sorunla karsılastımm.Benimde sol tarafat her agızı acıp kapatırken kulagıma ses gelıyor tak tuk diye ve hep çevremdekilerin yüzünden ailemın yuzunden bu zaman kadar dr gitmedim.Taakş dün arkadasımın basından amelıayt geçtğini anlatınca çokk korktum ve en kısa zamanda çene cerrahına gidicemm .Alllahım inşallah çok geç kalmamımışımdırr.:a015::a015:
- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
E
EU3
Ziyaretçi
Evet bugun dr konuştuk ve konuştukalrımızdan sonra bayağı korktumm.Diş hastanesınde çene cerrahına yönlendırdıı.Haftaya allah izin ederse gidiyorumm.Flim yada temografi çekilicekmişş..
2 yıl oldu ihmal ettim önemsiz irşeydir diyeee.Meğer dr amelıyata kadar gıttıgını söyleyıncee çok kötü oldumm çok korkuyorumm.allahım ınsallah hersey yolunda cıkarrr senağlama
2 yıl oldu ihmal ettim önemsiz irşeydir diyeee.Meğer dr amelıyata kadar gıttıgını söyleyıncee çok kötü oldumm çok korkuyorumm.allahım ınsallah hersey yolunda cıkarrr senağlama
canım hiç bir zorluğu yok gece yatarken kullanıyorsun dişlerinle damağının ölçüsünü alıyorlar üst dişlerine takıyorsun mika gibi birşey hiç rahatsızlık vermiyor aksine rahatlıyorsun bence başka doktora daha görün bak bu plak çok rahatlatıyor sorunun ortadan kalkıyora.s.
Canım bende de aynı sorun var şu bahsettiğin gece plağının fiyatı hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.süprizzzzzsüprizzzzz
E
EU3
Ziyaretçi
Canım bende de aynı sorun var şu bahsettiğin gece plağının fiyatı hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.süprizzzzzsüprizzzzz
slm canım bana 150 ytl fiyat çıkardılar plak için ama ben 75 ytl yaptırdım arkadaş olduğu için:1rolleyes:
slm canım bana 150 ytl fiyat çıkardılar plak için ama ben 75 ytl yaptırdım arkadaş olduğu için:1rolleyes:
Banada 150tl fiyat verdiler cuma günü plağımı alıcam peki faydasını gördün mü bu plağın ne zamandır kullanıyosun biraz anlatır mısın? Şimdiden teşekkürler:1rolleyes:
E
EU3
Ziyaretçi
Banada 150tl fiyat verdiler cuma günü plağımı alıcam peki faydasını gördün mü bu plağın ne zamandır kullanıyosun biraz anlatır mısın? Şimdiden teşekkürler:1rolleyes:
:1rolleyes:Canım yarın tam 1 ay olucak plağı kullanalı .çene cerrahı plağı kullandıktan 1 ay sonra kontrole çağırdı benii.Benim plak iyiceee ezildiii yakında yeni bir plak yaptırmak zorunda kalıcam sanırım dr plağın durumuna bakıcakk.Tamdaa kütleme olan tarafımdaki dişlerimi gece sıkıyorumm .Canım şuan hiçbir faydasınıı görmedimm 6ay sonunda ne olur bılmem:uhm:Sanada geçmiş olsun canımm inşallahh plağın sana şifa olsun:Saruboceq:İlk zamanlar biraz zorlanırsınnn gece takarken sonra alışırsın :1rolleyes:
:1rolleyes:Canım yarın tam 1 ay olucak plağı kullanalı .çene cerrahı plağı kullandıktan 1 ay sonra kontrole çağırdı benii.Benim plak iyiceee ezildiii yakında yeni bir plak yaptırmak zorunda kalıcam sanırım dr plağın durumuna bakıcakk.Tamdaa kütleme olan tarafımdaki dişlerimi gece sıkıyorumm .Canım şuan hiçbir faydasınıı görmedimm 6ay sonunda ne olur bılmem:uhm:Sanada geçmiş olsun canımm inşallahh plağın sana şifa olsun:Saruboceq:İlk zamanlar biraz zorlanırsınnn gece takarken sonra alışırsın :1rolleyes:
Allah hepimizin şifasını versin canım bi an önce şu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum.Umarın plak işe yarar.Çünkü kulağıma vuran kıtırtılardan bıktım bide gülerken ağzımda kayma oluyo sende de böyle bi problem var mı?:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
E
EU3
Ziyaretçi
Allah hepimizin şifasını versin canım bi an önce şu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum.Umarın plak işe yarar.Çünkü kulağıma vuran kıtırtılardan bıktım bide gülerken ağzımda kayma oluyo sende de böyle bi problem var mı?:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Merak etme flim çekilince herşeyy belli olurr.Bende kontrole gidicem büyük ihtimal ilaç vericek dr ve flim çekilcekk.İnşallahh kemiğimizde bir sorun yoktur.Bende kayma olmuyor canım ama beni çok rahatsız eden her açıp kapayıştaki kütleme çok gıcık:1ninca:
Merak etme flim çekilince herşeyy belli olurr.Bende kontrole gidicem büyük ihtimal ilaç vericek dr ve flim çekilcekk.İnşallahh kemiğimizde bir sorun yoktur.Bende kayma olmuyor canım ama beni çok rahatsız eden her açıp kapayıştaki kütleme çok gıcık:1ninca:
Arkadaşım kontrole gidicektin gittiysen doktor ne dedi biraz anlatır mısın?Benim film çekildi doktor kemiksel bi problem yok gibi görünüyo dedi.Plağı üç ay kullan büyük ihtimal kortizonlu iğne yapıcaz dedi. Sana da böyle bi iğdeden bahsetti mi doktor.Kortizonlu ilaçların yan etkisi çok olduğu için korktum açıkcası inşallah plakla geçer neyse cevabını bekliyorum kib....:bbo::bbo:
E
EU3
Ziyaretçi
Arkadaşım kontrole gidicektin gittiysen doktor ne dedi biraz anlatır mısın?Benim film çekildi doktor kemiksel bi problem yok gibi görünüyo dedi.Plağı üç ay kullan büyük ihtimal kortizonlu iğne yapıcaz dedi. Sana da böyle bi iğdeden bahsetti mi doktor.Kortizonlu ilaçların yan etkisi çok olduğu için korktum açıkcası inşallah plakla geçer neyse cevabını bekliyorum kib....:bbo::bbo:
:çok üzgünüm:Korktum ben şimdii yaa dr bana ilaç tedavisine başllarız demiştii kortizon iğneden hiç bahsetmedii.Bu iğne nerden vuruluyorr ya çenedenmi acaba:1ninca::1ninca:Bana dr 6 ay kullanıcaksın demişti.Ben daha kontrole gitmedim.Ben daha gidemedim haftaya gidicem .Malum başka şehirde :1ninca:
:çok üzgünüm:Korktum ben şimdii yaa dr bana ilaç tedavisine başllarız demiştii kortizon iğneden hiç bahsetmedii.Bu iğne nerden vuruluyorr ya çenedenmi acaba:1ninca::1ninca:Bana dr 6 ay kullanıcaksın demişti.Ben daha kontrole gitmedim.Ben daha gidemedim haftaya gidicem .Malum başka şehirde :1ninca:
Bu iğne çene eklemine yapılıyor oradaki kasların bazısını gevşetip bazısını kasıyormuş pek bi şey anlamadım doktorumdan daha detaylı bilgi alıcam bu akşam gidicemde plak için tekrar ölçü alıcakmış bakalım bıktım şu kulağıma vuran kıtırtılardan bazen kulağımda aşırı bi basınç hissediyorum.Umarım geçer:a015:
Balsurat doktora gidicektin gittin mi çok merak ediyorum ne dedi yazar mısın?kafamçokkarıştımirmirmirmir
E
EU3
Ziyaretçi
Allahın izniylee bende dün çene cerrahına kontrolüme gittimmm kaydirigubbakcemile2
Doktorum çene flimie ve ilacaa gerek yok dedi kaydirigubbakcemile2
Plağa devam dedi.2 Ay sonra tekrar görüşelim dedi kontorle çağırdıı..Plakta delinme olursa yenisini yaptırırsın dedii :)benımkı delınmeye az kaldıı 1.5 ayda eskidi nandelikafadulden
Doktorum çene flimie ve ilacaa gerek yok dedi kaydirigubbakcemile2
Plağa devam dedi.2 Ay sonra tekrar görüşelim dedi kontorle çağırdıı..Plakta delinme olursa yenisini yaptırırsın dedii :)benımkı delınmeye az kaldıı 1.5 ayda eskidi nandelikafadulden
- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
selam kizlar, bugün bende ceneyle ilgili doktora gittim..
ayni problem bendede var senağlama doktor dis teli takmaliyiz dedi senağlama
tabi taktirmalisin ama karar senin dedi, isin ameliyata kadar vardiginida anlatti
ve iyice korktum senağlama normalde böyle bisey 30 yasinda ve üstündeki kisilerde olusan biseymis
ama ben 21 yasindayim doktor bunuda belirtti.. benimde cenemde biraz hafifden yamukluk var..
ben dis teli taktirmak istemiyorum:1no2: o gece takilan plaktan bahsettim onun faydasi yok dedi doktor..
bu sag tarafimdaki kütleme benide cok üzüyor, agrida yapiyor, istem dIsI dislerimi sIkIyorum..
ya bana niye gece plagi vermek istemedi doktor ?:1no2:
kizlar bu konuyu sonuna kadar okudum, aranizda ne gibi sonuclar alanlar oldu?
ayni problem bendede var senağlama doktor dis teli takmaliyiz dedi senağlama
tabi taktirmalisin ama karar senin dedi, isin ameliyata kadar vardiginida anlatti
ve iyice korktum senağlama normalde böyle bisey 30 yasinda ve üstündeki kisilerde olusan biseymis
ama ben 21 yasindayim doktor bunuda belirtti.. benimde cenemde biraz hafifden yamukluk var..
ben dis teli taktirmak istemiyorum:1no2: o gece takilan plaktan bahsettim onun faydasi yok dedi doktor..
bu sag tarafimdaki kütleme benide cok üzüyor, agrida yapiyor, istem dIsI dislerimi sIkIyorum..
ya bana niye gece plagi vermek istemedi doktor ?:1no2:
kizlar bu konuyu sonuna kadar okudum, aranizda ne gibi sonuclar alanlar oldu?