canım sanırım bendede var
çenem sürekli kütlüyor gece uyurken bile kütlüyor bazen takılıp kaldığını hissediyorum
aynı sorunmu acaba ikimizin?
merhaba ben de yeni sayılırım sitede. Lil@ arkadaşım aynı sorun bende de var. yemek yerken falan ses geliyo küt kütve bi iki kere takıldı çenem. diş doktoruna gittim ben de. ağzını tamamiyle açabiliyo musun dedi evet dedim, şu durumda bişey yapılmaz dedi, açamayacak duruma gelirsem ameliyat olurmuş. hepimize geçmiş olsun
bendede aynı sorun vardı doktora gittim gece plağı verdi şimdi daha rahatım yemek yerken birden kasılıp kalıyordu dişlerimi sıkıyordum farkında olmadan çene kasılmsı diyorlar hiç rahatım yoktu şükür şimdi korkmadan yemek yiyorum sesler kesildi sadece gece yatarken takıyorsunuz miranda doktor sana neden vermedi gece plağı anlamadım ama belirtiler benimkiyle aynı başka bir doktora daha görün istersen hepinize geçmiş olsun a.s.
canım hiç bir zorluğu yok gece yatarken kullanıyorsun dişlerinle damağının ölçüsünü alıyorlar üst dişlerine takıyorsun mika gibi birşey hiç rahatsızlık vermiyor aksine rahatlıyorsun bence başka doktora daha görün bak bu plak çok rahatlatıyor sorunun ortadan kalkıyora.s.belenay canım evet gece plağından bahsetti ama vermedi niyeyse ben de nasıl bişey olduğunu bilmediğim için, vermedi bi bildiği vardır diye üstünde durmadım, pek ilgilenmedi aslında bu aşamada bişi yapılmaz diyip durdu, işte çekirdek, leblebi türü şeyler yeme, sakız falan çiğneme, lokmalarını küçük yut dedi. ben de onları uygulamaya çalışıyorum işte. canım gece plağı nasıl bişey, herhangi bi rahatsızlık duyuyor musun kullanırken, kolay oluyo mu
nasıl bir şey bekliyordunki yanlız başta ölçünü alıyorlar plağı almaya gittiğinde alt ve üst dişlerinin ve damaklarının alçılı halini eline veriyorlar tama diş gibi ilk gördüğümde bu ne ya dedim:1shok:sonra doktora götürdüm sadece üst çeneye iliştirilmiş incecik ve küçücük plağı görünce:roflol:rahatladım bide gece takıyorsun ya sakın konuşma dalga geçerler:lepi:eşim ben kazara konuşursam hanım üfff çok seksi oluyorsun diyor:roflol:bende kızıyorum tam uyuyacağıma yakın takıyorumkafamçokkarıştıteşekkür ederim belenaycım rahatladım :) ben hayalimde daha korkunç bi plak tasarlamıştım :) dediğin gibi ben başka bi doktora daha gideyim en iyiyisi, çok rahatsız edici bişey bu sesler, geçmesini çok istiyorum, inş geçer
canım geçmiş olsun çene cerrahisine gidebilirsin yada diş hastanesine gidersen seni ordan yönlendirirlera.s.aynı sorun sanırım bendede var çenem sürekli kütlüyor ama dişlerimde sorun yok durup dururken başlayan birşey hangi doktora gidebilirim bilen varmı
bu çene kayıklığı acaba benimki gibi mi? benimde çenemin sol tarafı çıkık sağ tarafı biraz geride gülünce çok kötü bi görüntü oluyo acaba böyle mi?merhaba arkadaslar bu sitede yeniyim ama cok faydali bi site oldugunu dusunuyorum yerimseniben ... konuya gelirsek basliktanda anlasilacagi gibi cene kayikli hakknda sizlerden bilgilerinizi paylasmanizi bekliyorum.ben 17 yasindayim ve cenmde sag tarafa dogru 1 cm`den az kayma var ilk baknca belli degil ama ben cok rahatsizim...ortodonti bolumune gittim bir kac kez.telle tedavi edilebiliyomus ama bnmki yastan dolayi ilerledgi icin ancak ameliyat ile bu sorun giderilebilirmis...eger aranzda boyle bir sorunu olan varsa cevaplarinzi bekliyorum.:1rolleyes:
YOK BE GÜZELİM ÖLEEE KALIN BİŞEY DEĞİL BAK KİMİSİNE ALT ÇENEYE TAKILIYORMUŞ BENİM ÜST DİŞLERİM İÇİN VAR GECE PLAĞI AMA MUTLAKA DOKTORA GİT CANIM İLERDE DAHA KÖTÜ SONUÇLAR ALMAK İSTEMİYORSAN DOOOOOOOOOĞRU DOKTORAsırnaşık şeybelenaycım ben baya kalın, dişlerin hepsini kaplayan ağzı baya da bi açık bırakan bişey tasarlamıştım kafamda. bakalım hala gidemedim tatilde ordan oraya gitmekten ama plağın bende bi işe yarayacağını sanmıyorum, sanki bu sorundan hiç bi zaman kurtulamıcam gibi. sende yaramış inş bende de işe yarar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?